- 31 Ekim 2022
- 182
- 191
- 32
Hay maşallah sağlıkla gelsinKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah sağlıkla gelsinKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Amin canım çok teşekkür ederimHay maşallah sağlıkla gelsin
Canım tebrik ediyorum değerin müthiş gelmiş 8.güne göreKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Prematüre olacak demek yeğenim gibi. O şimdi 13 yaşında sağlıklı zeki bi kız. Senin bebeğinde çok sağlıklı olacak canım içini rahat tut dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırla büyütmeni nasip etsin inşallahŞu ana kadar hiçbir sıkıntı yokken birden tepetakla olduk 30+5 teyim henüz ama idrarda protein kaçağı var tansiyon problemi çıktı kontrol altına aldık ilaçla ama protein kaçağı geçmiyor muhtemelen belki bugün belki bi kaç gün içinde acil sezeryana Alıncam dua istiyorum kızlar lütfen dua edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim
Günaydıııınnnnn canlar çok şükür 14. Değerim sisteme düşmüş.Canım tebrik ediyorum değerin müthiş gelmiş 8.güne göre
Tebrik ederim canım, gördüğüm her pozitif beni çok mutlu ediyor, her pozitif de dua ediyorum sağlıkla kucağına almak nasip olsun diye sağlıkla doğsunKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Canım ben bunlardan hiç yapmadım ondan bilmiyorum ben kan tahlili vermiştim direkt 10. Gün eşimde merak etmişti halen hamile misin deyip 12. Gün yaptırmıştı bundanKızlar bu gece erken gebelik testi yaptım, silik çıktı, geçen hafta Salı günü transfer olmuş ve gecesinde gonapeptly yapmıştım. Onun etkisi mi yoksa bebek mi tuttu sizce ?
İnsan inanamıyor dimi bir süre gonapeptly yapmamış olsam emin olurdum ama o iğneden dolayı emin olamıyorum. Negatife hazırladım aslında kendimi, pozitif gelirse ne âlâCanım ben bunlardan hiç yapmadım ondan bilmiyorum ben kan tahlili vermiştim direkt 10. Gün eşimde merak etmişti halen hamile misin deyip 12. Gün yaptırmıştı bundan
İnanamıyorsun bide hep endişelisin bebeğim acaba benimle mi diye. Ama sen iğne de vurmuşsun ya canım yarın tekrar dene madem iğne etkisiyse yarınki bundan silik çıkar değilse daha koyu gelir zatenİnsan inanamıyor dimi bir süre gonapeptly yapmamış olsam emin olurdum ama o iğneden dolayı emin olamıyorum. Negatife hazırladım aslında kendimi, pozitif gelirse ne âlâ
Merhaba 7.günü kan testiniz kaç çıkmıştı acaba?B birazcikhuzur canım benim niye bu kadar erken test yapıp umutsuzluğa kapıldın benim yedinci günü kan testi sonucum çok düşük çıkmıştı sakın ilaçlarını bırakıp moralini bozma en kötü ihtimal var olan embriyoların var zaten lütfen umutsuzluğa kapılma
Benim de 7.gün 2 çıkmıştı yarın test günüm. Umut var mı yok mu bilmiyorumKızlar merhaba dün trasfer hariç 8. Günümdü dayanamadım test verdim 1,20 çıktı sizce yükselir mi bu değer?
Ayyyy çok sevindim hayırlı olsunnnn yüksek çıkmış baya günün erken olmasına rağmen hayırlı uğurlu olsun sarısı bana her isteyeneeeKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Bende gerçekten şaşmış durumdayım hemşire hanım biraz erken vermişsin falan dedi ama cuma günü testi tekrar edicem bakalım aynı çıkarsa yapacak bisey yok inşallah yükselir seninde benimde aminBenim de 7.gün 2 çıkmıştı yarın test günüm. Umut var mı yok mu bilmiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
İnşallah değerlerimiz yükselir. Senin ilk transferin mi?Bende gerçekten şaşmış durumdayım hemşire hanım biraz erken vermişsin falan dedi ama cuma günü testi tekrar edicem bakalım aynı çıkarsa yapacak bisey yok inşallah yükselir seninde benimde amin