İnsan bi ilk öğrenince tatlı bi şapşala dönüyor ya çok normal tadını çıkar yarın yapacak olan arkadaşlara da moral oldu inşallah onlarda burayı şenlendirir güzel haberlerleTeşekkür ederim hala kendime gelemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan bi ilk öğrenince tatlı bi şapşala dönüyor ya çok normal tadını çıkar yarın yapacak olan arkadaşlara da moral oldu inşallah onlarda burayı şenlendirir güzel haberlerleTeşekkür ederim hala kendime gelemedim
İnanıyorum yarın buralar pozitif haberle dolup taşacakİnsan bi ilk öğrenince tatlı bi şapşala dönüyor ya çok normal tadını çıkar yarın yapacak olan arkadaşlara da moral oldu inşallah onlarda burayı şenlendirir güzel haberlerle
Bence sende orda bittin dikkat et canim yaaaO arada size komik bir fıkra anlatayım:
Kışlık hazırlığı için acı biber doğradım. İşim bitince de progesteron vitil uyguladım. Fıkra burda bitti …
Hahahaa bu kadar çile çekiyoruz sen üstüne biber de serptin en çok senin ikiz olmalı en çok sen hak ettinİçten yanmalı motor gibi.Ne diyim
Gözün aydin canimmmmKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Teşekkür ederimmm o kadar zor şeyler yaşadık ki eşimle çok şükür RabbimeGözün aydin canimmmm
Inaniyorum canim burdaki herkez maglesefki o zorlu yollardan geciyor aslinda en cok bizler HAK EDIYORUZ MUTLULUGU..Teşekkür ederimmm o kadar zor şeyler yaşadık ki eşimle çok şükür Rabbime
Amin canım herkese dua edeceğimInaniyorum canim burdaki herkez maglesefki o zorlu yollardan geciyor aslinda en cok bizler HAK EDIYORUZ MUTLULUGU..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Ay insallah her gün yeni bi mutluluklar getirsin kat kat cogalalimmm insalllahhhHadi bakalım herkese iyi geceler. Yarın için güzel haberlerimiz olsun.
Benim 6.ci denemem. Hepside 5.ci gün muhtesem embriyolar fakat bi türlü tutmuyordu. Gecen sene 11 ayda bebegimi 9 haftalikken kalbi durma sonucu ne yazikki kaybettim. apar topar amalyata alindim kürtaj olmak zorunda kaldim. Yeni bi umud dedim bismillah dedim Burdaki herkezin Hikayesi farkli ama istedigimiz Dilegimiz ayniAmin canım herkese dua edeceğim
Kızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Çok üzgünüm canım evet herkesin hikayesi çok farklı bende bundan önce boş gebelik geçirdim Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Her zaman yeni bir başlangıç vardır. Pes etmemek lazımBenim 6.ci denemem. Hepside 5.ci gün muhtesem embriyolar fakat bi türlü tutmuyordu. Gecen sene 11 ayda bebegimi 9 haftalikken kalbi durma sonucu ne yazikki kaybettim. apar topar amalyata alindim kürtaj olmak zorunda kaldim. Yeni bi umud dedim bismillah dedim Burdaki herkezin Hikayesi farkli ama istedigimiz Dilegimiz ayni
Bende tam olarak bunu merak ediyorum ikisi de mi tuttu acabaOo maşallah maşallah bence ikizzz. Katlanarak artsin inşallah
Ayy cok üzüldüm canimm.Bu seferrr yüzlerimiz güler ,Çok üzgünüm canım evet herkesin hikayesi çok farklı bende bundan önce boş gebelik geçirdim Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Her zaman yeni bir başlangıç vardır. Pes etmemek lazım
İnşallah canım benimAyy cok üzüldüm canimm.Bu seferrr yüzlerimiz güler ,
Insallah saglikli gebelik gecirir ve Saglikli bi sekilde kucagimizada almak nasip olur Bebislerimiziii Allahim coook Amin
Bence tutmuş cnm çünkü 8.gün de bu rakam süper maşallahBende tam olarak bunu merak ediyorum ikisi de mi tuttu acaba
Bekleyip göreceğiz artık çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar daBence tutmuş cnm çünkü 8.gün de bu rakam süper maşallah