Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yaşındayım. 5 yıllık evliyiz. Sen kaç yaşındasın? Nerde tedavi görüyorsunuz?Kaç yaşındasın? Ne yalan soylim bende düşünüyorum şimdiden
Aldığımızda yanına buz falan koymuyorlar o yüzden bence değil ama havalar sıcak olduğu için ben buzdolabına koyuyorum progestanlarida koyuyorumKızlar oksapar soğuk zincir bir iğne değil demi ?
Haha cok tatlisin canim yaEvet çok stresliyim gerçekten bende sabah eşimi ağlaya ağlaya uyandırdım çabuk kalk bir şey oldu diye. Başta ne olduğunu anlamadı tabi uykudan öyle uyandırılınca sonra sakinleştirdi beni
Ben koymadım bi kaç aydır da evde sıcaktan bişey olmuş mudur malum antalyda yaşıyorumAldığımızda yanına buz falan koymuyorlar o yüzden bence değil ama havalar sıcak olduğu için ben buzdolabına koyuyorum progestanlarida koyuyorum
Bilmiyorum inşallah bişey olmamıştır isterseniz hemsirenize danışınBen koymadım bi kaç aydır da evde sıcaktan bişey olmuş mudur malum antalyda yaşıyorum
Amin canım inşallahHaha cok tatlisin canim ya
Anneligi daha tam kavramadan anne oluyoruz bakarmisin bisi oldu olacak sürekli kendimizi kontrol ediyoruzz
Allahim saglikli bi sekilde kucaginizada almayi nasip etsin zor sürecler.
Tamam sorucamBilmiyorum inşallah bişey olmamıştır isterseniz hemsirenize danışın
Bende mersinde yaşıyorum ecz ye sormuştum. Dışarda muhafaza edin dedi özellikleBen koymadım bi kaç aydır da evde sıcaktan bişey olmuş mudur malum antalyda yaşıyorum
Bende koymadım canım eczacıya sormuştum hatta gerek yok dedi Urfa sıcağına böyle dedi düşünBen koymadım bi kaç aydır da evde sıcaktan bişey olmuş mudur malum antalyda yaşıyorum
Yani bişey olmamıştır demi canım mutfak dolabının içinde duruyorduBende mersinde yaşıyorum ecz ye sormuştum. Dışarda muhafaza edin dedi özellikle
Tamam o zaman ya diğer arkadaşta aynısını dedi içim rahatladı canım sağolBende koymadım canım eczacıya sormuştum hatta gerek yok dedi Urfa sıcağına böyle dedi düşün
İnşallah canım hayırlı haberler bekliyoruzO zaman bende doktoruma yazayım canım belki bugün test ver kan sulandırıcıyı bırak falan der . Umarım seninki gibi güzel bir sonuç alırım bende.
Kaçıncı gün sonucun bilmiyorum ama hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar sonuç çıktı 89.50 sizce nasılllllll
Ben buz dolabının kapağında muhafaza ediyorum canım. Eğer dışarda kullanacaksam taşıyacaksam termos çanta ile taşıyorum Muğla’da yaşıyorum benKızlar oksapar soğuk zincir bir iğne değil demi ?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar sonuç çıktı 89.50 sizce nasılllllll
Bana düşük gibi geldi açıkcası çok da sevinemedim yaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
12.gün teşekkür ederim ama düşük mü ya ikilemde kaldımKaçıncı gün sonucun bilmiyorum ama hayırlı uğurlu olsun :)
Öyle düşünme canım artışı önemli. Katlanarak artsın sağlıkla kucağına gelsin inşallahBana düşük gibi geldi açıkcası çok da sevinemedim ya