Canım güzel haberlerle döneceksin bekliyoruzKızlar benim 8.günüm bugün ben kan vermeye gidiyorum bana dua edin artık bekleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel haberlerle döneceksin bekliyoruzKızlar benim 8.günüm bugün ben kan vermeye gidiyorum bana dua edin artık bekleyemiyorum
Bu saatte verirsen 2 gün sonra yine bu saatte vermen gerekecekUyumayın ya bekleyin beni ölcem şimdi
Yarın sabah tüp bebek merkezimde yine vereceğim mecbur doktorum öyle istiyor ordan devam ederim 2 gün sonra yine sabah veririmBu saatte verirsen 2 gün sonra yine bu saatte vermen gerekecek
İnşallah inşallah canımCanım güzel haberlerle döneceksin bekliyoruz
İyi hadi bakalım kaç gibi çıkarmış.Yarın sabah tüp bebek merkezimde yine vereceğim mecbur doktorum öyle istiyor ordan devam ederim 2 gün sonra yine sabah veririm
Hadi bakalim hayırlı haberle gelVerdim kanı çıkmasını bekliyorum
Hadi güzel haberler bekliyoruz canimmVerdim kanı çıkmasını bekliyorum
Harika.Hayırlı olsun güzelce artsın inşallah.Yalnız ikiz mi acabaKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Teşekkür ederim canım amin valla bilmiyorum olabilirHarika.Hayırlı olaun güzelce artsın inşallah.Yalnız ikiz mi acaba
Yaaaa okurken ben bile yandım nasıllll yaparsın bunu kendineO arada size komik bir fıkra anlatayım:
Kışlık hazırlığı için acı biber doğradım. İşim bitince de progesteron vitil uyguladım. Fıkra burda bitti …
Mazoşist olabilirimYaaaa okurken ben bile yandım nasıllll yaparsın bunu kendine
Vuvvv çok iyi hadi gözümüz aydınKızlar sonucum çıktıııı 357 çıkmış
Teşekkür ederim hala kendime gelemedimVuvvv çok iyi hadi gözümüz aydın
Nasılsın şimdiMazoşist olabilirim
İçten yanmalı motor gibi.Ne diyimNasılsın şimdi