Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben prolutex sabah akşam kullanıyorum her günProlutex kullanıyorum ben göbekten iki günde bir
Benimde bakmadı yaYine sen doktora göre hareket et canım yarında güzel gecmesi dileğiyle aramıza katılmanı bekliyorum bu arada progestanına bakıyorlar mı benm hic bakmadı sanki ya
Hayırlısıyla sağlıklıysa koysun ne güzel olur dualarım seninle canımAllahhhh zaten doktorum bana ne var ne yoksa koycam dediydi gerçek oldu heyecan diyordu Canaann34 aha şimdi heyecanlandım …
Bi yandan da evdeki işleri yapıyorum gitmeden son çamaşırlarım son temizliğim
Yani sürecimde gecenki transfere göre biraz farklı oldu o zaman Estrofem prolutex vuruluyorum karından progestan fitil kullanıyordum simdi estrofem progestınun ignesi kalcadan ne değişti anlamadm bakalmBenimde bakmadı ya
GünadııınGünaydınnn az önce embriyolog aradı saat 15:00 da olacak transfer 3 embriyom vardı 3ü de çözülmüş çift transfer olacaktı 3ünü niye çözdüler acaba
bende aynı iğne verdiler cumartesi kontrol var :)1 hafta daha iğne kullanacakmışım ondan sonra belli olacakmış yumurta toplama işlemi
inşallah olumlu sonuç alırsın canım :)Kızlar transfere ne kadar sıkışık gidicez yarına az kaldı çok heycanlıyım
İnşallah hepimizin öyle olsundualarım seninle kuzum inşallah sorunsuz geçer
Çok teşekkür ederiminşallahHayırlısıyla sağlıklıysa koysun ne güzel olur dualarım seninle canım
Kalan 3. Embriyo ne oluyorGünadııın
Canım embriyoları bazen ikili bazen üçlü gruplar halinde donduruyorlar ve çözüldüğünde transfer olmayanlar mecburen çöp oluyor. Benim de bu transferimde üç tane çözülecek iki tanesi transfer olucak
Progestan kalçadan 50 mg göbekten olanlar 25 mgYani sürecimde gecenki transfere göre biraz farklı oldu o zaman Estrofem prolutex vuruluyorum karından progestan fitil kullanıyordum simdi estrofem progestınun ignesi kalcadan ne değişti anlamadm bakalm
Merhaba canım Sanırım benimde Ağustosta olucak bir sonraki ay 3 tane taze emriyom gelişti 5.gun emriyosu doktorumla biraz önce görüştüm bu ay olucakti adet olucagim için ilaçlara bir sonraki ay başlayacağım Benimde 5 denemem olucak inşallahAyyy hemen hemen beraber olcaz desene
Ay benimde cumartesi çok heyecanlı ve meraklı geçiyor benim ya sizin nasıl yoksa bende bi gariplikbende aynı iğne verdiler cumartesi kontrol var :)
Evet doğru canım benimde çöpe gitti çift dondurulmuştu bende tek tek istedim bu sefer 5 yumurtam oluştu 3 tanesi 5 gün emriyosu taze oluştu dondurdum bir sonraki ay başlayacağımKalan 3. Embriyo ne oluyor
İlk defa duydum nasıl anlaşıldı peki ne için yapıldı bu testNaturel Killer yani doğal öldürücü hücrelerim fazla çıktı bu da gebeliğe engel bir durum. Vücut bebeği yabancı algılayıp ona saldıroyormuş
tabiki bende öyle heycanlı meraklı rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın :)Ay benimde cumartesi çok heyecanlı ve meraklı geçiyor benim ya sizin nasıl yoksa bende bi gariplik
Amin inşallahinşallah canımm dualarda birbirimize yer verelim isteyen herkesin kucağı dolsun
Amin inşallahtabiki bende öyle heycanlı meraklı rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın :)
Amin amin inşallahtabiki bende öyle heycanlı meraklı rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın :)