Şimdi gördüm çok sevindim canım MaşallahSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
İlk bi yüzünün rengi değişti sonra bi zıpladı ödüm koptu tabi
138 çıktı kan sonucum
Çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyide nasip etsinSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
138 çıktı kan sonucum
Sen naptn canm cikacakmiymis sonucÇok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyide nasip etsin
İstanbul'dayım canım çeşme suyu zaten içmiyorum. Bende hic bir belirti yok boğaz ağrısı idrarda enfeksiyon karın ağrısı vs sadece sebepsiz ateş ve enfeksiyon doktorlar da bulamıyor nedenini bugün yine gideceğimBir süre çeşme suyundan uzak durun. Genelde sulardan oluyor bu tarz enfeksiyonlar. Ankarada mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şu sıra ankara genelinde bir salgın var. Benimde ateş kusma mide bulantısı bağırsak hareketliliği oldu bol su tüketerek atlatıyorum ben
Bekliyorum 2 3 gibi çıkar dediler yani inş.saglik ocağında yaptırdım.benSen naptn canm cikacakmiymis sonuc
Hemde nasıl canım ya perişan oldum kaç gündürEvet sizin yüksek çıkmış inşallah bir an önce atlatırsınız. Ben 16 lı değerlerde kıvrandım sizi düşünemiyorum şuan çok zorlamıştır süreç
Balım yükselen enfeksiyon hcg değilÇok güzel canım yükselmiş
Hadi Bi pozitifde senden duyalım inşallahBekliyorum 2 3 gibi çıkar dediler yani inş.saglik ocağında yaptırdım.ben
Cok sevindim sizin icin, saglikla kucaginiza alin insallahSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
138 çıktı kan sonucum
Hakkında en hayırlısı olsun canım benimTesekkur ederim sag olun9. Gun
Ay inşallahHadi Bi pozitifde senden duyalım inşallah
Maşallah canım maşallah Allah tamamına erdirsin sağ Salim kucağına alırsın inşallahSelam kızlar
Benim sonucum pozitif çıktı
Çok Şükür
Sizlerin ki nasıl rabbim isteyene nasip etsin
Tesekkur ederim guzel kalbinizeHakkında en hayırlısı olsun canım benim
Maşallah canım ya ne güzel olmuş ama sonuç güzel olmuş ya işte çok sevindimSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
138 çıktı kan sonucum
Ay maşallah darısı bizlere sizlerde sağlıkla kucağınıza kavuşursunuzSelam kızlar
Benim sonucum pozitif çıktı
Çok Şükür
Sizlerin ki nasıl rabbim isteyene nasip etsin
Alırız alırız Allah’ın izniyleYaa bizde bu pozitif haberlerini alirmiyizkii kızlarr
Ben test yaptım negatif çıktı kızlarAlırız alırız Allah’ın izniyle
Ama ilk idrarlami yaptnBen test yaptım negatif çıktı kızlar