- 21 Mayıs 2023
- 84
- 51
Çok güzel canım yükselmişBenim 60 larda canım. İnşallah sana da çok geçmiş olsun
Rabbim inşallah güzel sonuçlar alacağın süreçlere de başlatsın kuzum ne denir kaçıncı gündü bugünPozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah.benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
Maşallah canım maşallahKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah
Muz ve haşlanmış.patates yiyebilirsin. Ayrıca 1 çay kaşığı çiğ türk kahvesinin üzerine yarım limon sıkıp onu icebilirsin bu da ishalini keser canımKızlar ben ishal oldum ağzımada hep acı su geliyordeliricem nasıl geçirebilirim ilaçsız
Tesekkur ederim sag olunRabbim inşallah güzel sonuçlar alacağın süreçlere de başlatsın kuzum ne denir kaçıncı gündü bugün
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah
Hadi gözün aydın maşallah subhanallahKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah
Emin ol doğru zamanı bekliyor.Pozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah.benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
Geçmiş olsun canm inşallah en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun üzülme imtihandayz elbet bitecek bu zor günlerPozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah.benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
@efliin34Sabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
İlk bi yüzünün rengi değişti sonra bi zıpladı ödüm koptu tabi
138 çıktı kan sonucum
TebriklerrrrSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
İlk bi yüzünün rengi değişti sonra bi zıpladı ödüm koptu tabi
138 çıktı kan sonucum
Selam kızlar@NurGunAydin @kokkosh @00meloni00 @sema_41 @safiyehande B begood kızlar sonuçlarınızı beni etiketleyerek paylaşmayı unutmayın
Maşallah canım benimSelam kızlar
Benim sonucum pozitif çıktı
Çok Şükür
Sizlerin ki nasıl rabbim isteyene nasip etsin
İnşallah canım alırızYaa bizde bu pozitif haberlerini alirmiyizkii kızlarr