- 6 Ağustos 2024
- 329
- 538
- 31
İlk kan verdiğimde 12 çıkmıştı sonra 16 ya yükseldi sen yüreğini ferah tut bol bol su iç ben öyle yaptım günde enaz 3 litreyi bitiriyorum şuan çok şükür geçti belirtilerim daha iyiyimBenimde tam tersini dedi kuşum ya tutunmayı engeller dedi yüreğim ağzımda kaç gündür gezmedigim doktor kalmadı 3 gündür kaç çıktı crp?
pozitif değer ama biraz beklenin altında dedi 35,5 çıktı değer cumartesi tekrar kan :)N NurGunAydin K kokkosh 0 00meloni00 @sema_41 @safiyehande @begood kızlar sonuçlarınızı beni etiketleyerek paylaşmayı unutmayın
Kızlar ben ishal oldum ağzımada hep acı su geliyordeliricem nasıl geçirebilirim ilaçsız
Ay inşallah yükselecek canım dualarm sizlerlepozitif değer ama biraz beklenin altında dedi 35,5 çıktı değer cumartesi tekrar kan :)Eflinn34
Yaaa gerçekten mi o kadar çok sevindim ki. Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsinBenim göğüslerim hassaslaşmıştı transferin 4. Günü ve büyümüştü değişikliği hemen fark ettim ben tuttunduğunu o belirti ile anladım ve o günden sonra da testlerim pozitif çıktı
Benim 60 larda canım. İnşallah sana da çok geçmiş olsunİlk kan verdiğimde 12 çıkmıştı sonra 16 ya yükseldi sen yüreğini ferah tut bol bol su iç ben öyle yaptım günde enaz 3 litreyi bitiriyorum şuan çok şükür geçti belirtilerim daha iyiyim
İnşallah sağlıkla artar canım benim cumartesi tekrar güncelle benipozitif değer ama biraz beklenin altında dedi 35,5 çıktı değer cumartesi tekrar kan :)Eflinn34
Patates haşla onu ye canım kuru kuru ekmekleKızlar ben ishal oldum ağzımada hep acı su geliyordeliricem nasıl geçirebilirim ilaçsız
Merhaba ben transfer hazirligindayim,su zamana kadar ilaclar 32bin tutmus hepsini not ettimİlaç fiyatları ne kadar acaba
Ben kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım çıkar çıkmaz paylaşacağım sizinleN NurGunAydin K kokkosh 0 00meloni00 @sema_41 @safiyehande @begood kızlar sonuçlarınızı beni etiketleyerek paylaşmayı unutmayın
İnşallah güzel haberler alırızYaaa gerçekten mi o kadar çok sevindim ki. Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsintest günüm yarın umarım bende güzel haberler vereceğim
Bir süre çeşme suyundan uzak durun. Genelde sulardan oluyor bu tarz enfeksiyonlar. Ankarada mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şu sıra ankara genelinde bir salgın var. Benimde ateş kusma mide bulantısı bağırsak hareketliliği oldu bol su tüketerek atlatıyorum benAteşim çıktı inanılmaz kasık bel ağrım vardı şüphelendi istedi uzaktan. Baska klinikte yaptım yüksek çıktı sonra kendi hastanesine çağırdı orada yaptilar muayene ettiler nedenini bulamadilar dahiliyeye gittim onlarda bulamadı yükselme nedenini yarında enfeksiyon hastalıklarına gidicem çünkü artmaya devam ediyor o da bebeğin tutunması için riskliymis
Çok geçmiş olsun bol su tüketmelisiniz. Türk kahvesine limon sıkıp yiyorlar direk kesiyor ishali diye duymuştum. Ben probiyotik kullanıyorum onuda tavsiye ederimKızlar ben ishal oldum ağzımada hep acı su geliyordeliricem nasıl geçirebilirim ilaçsız
Gayet güzel inşallah daha çok yükselirpozitif değer ama biraz beklenin altında dedi 35,5 çıktı değer cumartesi tekrar kan :)Eflinn34
Maşallah canım benimKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah
Evet sizin yüksek çıkmış inşallah bir an önce atlatırsınız. Ben 16 lı değerlerde kıvrandım sizi düşünemiyorum şuan çok zorlamıştır süreçBenim 60 larda canım. İnşallah sana da çok geçmiş olsun
Yaaa gözünüz aydın bundan sonraki süreç sizin için çok güzel ilerlesin inşallah darısı da bizlerin başına olsunKızlar ilk test pozitif bir masallahinizi alırıminsallah yükseklerek devam eder. Sağlıklı sıhhatli doğumlar olur insallah