Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
İlk bi yüzünün rengi değişti sonra bi zıpladı ödüm koptu tabi
138 çıktı kan sonucum
Hayırlısı olsun vardır zamanı elbetBen test yaptım negatif çıktı kızlar
Moralinizi bozmayın lütfen ilk transferiniz miydi? Fonksiyonel tıp alanını Bi araştırın lütfen bağırsak eliminasyon diyeti var. Sebepsiz infertilitelerde bağırsakları düzenlediklerinde doğal yolla gebelik elde ediyorlar tüp bebekte tutma şansını da arttırıyor. İnstagramda da bu şekilde gebe kalan çok kişi vardı. Bizimde sebepsiz infertilite ve ben bu sürece başlamadan önce iki ay bu diyeti yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum size lütfen Bi araştırınPozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah. benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
138 çıktı kan sonucum
Rabbim şifa versin inşallah bir an önce atlatırsınızİstanbul'dayım canım çeşme suyu zaten içmiyorum. Bende hic bir belirti yok boğaz ağrısı idrarda enfeksiyon karın ağrısı vs sadece sebepsiz ateş ve enfeksiyon doktorlar da bulamıyor nedenini bugün yine gideceğim
Bende 20 dk sonra gittim yeni makaleler aslında hareket etmenin rahme giden kan akışını artıracağı için daha iyi olduğu yonundeymisKızlar transferden ne kadar süre sonra lavobaya gittiniz ben 20 dk sonra gittim sorun olur mu hemşire 15 dk sonra gidebilirsiniz dedi ama
Bugün 8. Günün değil mi canım. Daha test tarihine var. Sakın üzülme ve ilaçlarını bırakma. İnşallah miniğin seninledir.Ben test yaptım negatif çıktı kızlar
geçmiş olsun inşallah bir sonrakine olur başka donmuş embriyonuz var mıydıPozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah. benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
Gözünüz aydın çok sevindim darısı isteyen herkesin başınaKızlar benim sonucumda pozitif çıktı Pazartesi günü ultrasona gireceğim inşallah ilk duam Rabbim sizlere de isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ve hepimize sağlıcakla da kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Eflinn34
Yaa inşallah erken yaptığın için öyle çıkmıştır. Dur bakalım belli olmazBen test yaptım negatif çıktı kızlar
Hiç gögüs belirtiside mi yoktu acabaSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
138 çıktı kan sonucum
sizin adınıza çook sevındım darısı tüm bekleyenlerin başına saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallahKızlar benim sonucumda pozitif çıktı Pazartesi günü ultrasona gireceğim inşallah ilk duam Rabbim sizlere de isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ve hepimize sağlıcakla da kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Eflinn34
Amin inşallah en kısa zamanda herkes güzel haberler alır dualarım sizinleGözünüz aydın çok sevindim darısı isteyen herkesin başına
İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza Rabbim isteyen herkese nasip etsinsizin adınıza çook sevındım darısı tüm bekleyenlerin başına saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Merhaba sizin de 3.gun transfer edilmis benimde 3.gun transfer edilcek , umarim pozitif haberini alirim sizdenAma ilk idrarlami yaptn
Yok ya ilk idrar değildi öğlen yaptımAma ilk idrarlami yaptn