2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Arkadaslar bende sayfanin ustunde bir markanin anketi cikiyor bebek bakim urunu gondermek icin.sizddde cikiyormu varsa yaptinizmi yapcakmisiniz
Bende de çıkıyor ama bebek daha doğmadı ki neyine kullanıp yorum yapıcaz ayrıca herşeyi kullanmam bebeğime

Kizllar bebek arabası aldınız mi veya hangi markayi almayi düşünüyorsunuz?? Araştıran var mi acaba aranizda ??
Benim kardeşlerimde her model var..Bir kardeşim bana verecek ama çok büyük o arabada zor oluyor..o yüzden katlananlardan kabin boy alıcam kullanımı çok rahat..marka bakmadım henüz çıkamadığım için

Kızlar 16.hafta bitmek üzere bu haftalarda bebek hareketi hisseden var mı? Ben hala hissetmiyorum doktor 20.haftadan sonra hissedersin dedi ama daha erkende hissediliyormuş. Tek bebeğe hamile olup erken haftada hisseden var mi

Kızlar 16.hafta bitmek üzere bu haftalarda bebek hareketi hisseden var mı? Ben hala hissetmiyorum doktor 20.haftadan sonra hissedersin dedi ama daha erkende hissediliyormuş. Tek bebeğe hamile olup erken haftada hisseden var mi
Bende aynı haftadayım canım henüz hissetmiyorum bana doktor 17.haftadan sonra hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…