- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Aaa olur canım deneyeyim bendeCanım benim öyleydi kistten dolayı 2 ay ertelemek zorunda kaldık en son ameliyat olacaktım geçen ay muayene için gittim kistin geçtiğini gittiğini öğrendik çok şükür. Belki şifa olur sana da ama ben 2 hafta boyunca sabahları aç karnına ılık sütün içine zerdeçal katarak içtim annem söylemişti belki bir işe yarar bi dene derim
Hayır cnm vermediKist için ilaç vermedi mi
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz
NASIL GİDİYOR KAÇINCI GÜN EMRİYOSUSizinle aynı gün transfer olmuşuz
Evet size sordumMerhaba banamı sordunuz acaba
20 sinde transfer oldum ben bugun transfer gününü saymazsak 7. Gün 26 yaşındayım ilk trafsferim tek embriyo 1 inde kan vericem daha 5 gün var ama ben sabah test yaptım silik çıktı dondurulmuş embrıyo benımkı 2 ay önce çatlama iğnesi vurduldumEvet size sordum
Evet size sordum
Benimde öyle transferimin 7. Günü ayağa kalktığımda veya bi iş yapmaya kalkıştığı da kasıklarıma ağrı giriyorKızlar progrstan fitil kasıklarımda çok ağrı yaptı normal mi yürürken bile zorlanıyorum
5. gün dondurulmuş embriyo benim 5. Denemem yani öyle sürekli yatmıyorum ama genel olarak evdeyim sıkılıyorum tabi hayırlısı kolaylıkla olsun hepimiz içinNASIL GİDİYOR KAÇINCI GÜN EMRİYOSU
BENDEN ÖNCE TEST TARİHİNİZ BÜYÜK İHTİMALLE BENİM 4 AĞUSTOS BEN 2.GÜN İŞE BAŞLADIM DOKTOR RUTİNE DÖN AĞIR KALDIRMA İLİŞKİ YASAK DEDİ BENDE ÖYLE YAPTIM HAYIRLISIYLA TUTUNSUN BEBİŞLERİMİZ AMİNNNNNN5. gün dondurulmuş embriyo benim 5. Denemem yani öyle sürekli yatmıyorum ama genel olarak evdeyim sıkılıyorum tabi hayırlısı kolaylıkla olsun hepimiz için
İnşallah gönlümüzü ferah tutalımAhh inşallah hepimiz için hayırlı ve güzel bir süreç olsun inşallah
Merhaba inşallah güzel geçecek hepimiz için Allah inşirah ferahlığı versinmerhabaalar bende adet olmayı bekliyorum tedavim başlayacak umarım herkes pozitif sonuç alır bu süreçte birbirimize destek olmak çok güzel heyecanlıyım iğneler vs nasıl olacak biilmiiyorummm :)
Hadi bakalım umarım güzel sonuçlar gelir az kalmış20 sinde transfer oldum ben bugun transfer gününü saymazsak 7. Gün 26 yaşındayım ilk trafsferim tek embriyo 1 inde kan vericem daha 5 gün var ama ben sabah test yaptım silik çıktı dondurulmuş embrıyo benımkı 2 ay önce çatlama iğnesi vurduldum
İnşallah çok çok güzel olacakmerhabaalar bende adet olmayı bekliyorum tedavim başlayacak umarım herkes pozitif sonuç alır bu süreçte birbirimize destek olmak çok güzel heyecanlıyım iğneler vs nasıl olacak biilmiiyorummm :)
Umudunuzu kaybetmeyin bu defa olacakKızlar bende varım ilk transferimi Ocak ayında olmuştum 7+4 te düşük yaptım. Simdi yeniden transfer olucam çok tedirginim korkularım var yorgunum biraz da umutluyum.. Umarım herkesten güzel haberler gelir
Bize yasak transfere kadarKızlar bir şey sorcam. Transfer öncesi ilişki serbest mi. Kaçıncı güne kadar sizler yaptınız. Benim doktorum bir şey demedi sizlere sormak istedim
AMİİNNNN :-* ne zaman belli olacak sizinMerhaba inşallah güzel geçecek hepimiz için Allah inşirah ferahlığı versinbenim içinde çok heyecanlı ve bi bilinmezlik içinde geçiyor