Bursa siz. Evet aşırı çok heyecanlıyım her şey güzel olacak inşallahHangi şehirde tedavi görüyorsun acaba?
Olsun dondurulmuş şuan iki tane mi varAslinda pcos hastasi degilim ama evet yumurtam cokmus.cok dedigi de 10 tane toplandi
Ayy inşallah. Bende İstanbulBursa siz. Evet aşırı çok heyecanlıyım her şey güzel olacak inşallah
Evet iki tane dondurulmus var,iste iyi kalite olani cozdurup 5.gune beklemek risk gibi de geliyor yani onu direk transfer etsek bana daha mantikli degil muOlsun dondurulmuş şuan iki tane mi var
Yani işin detayını onlar biliyor daha önce denenmemis birşey olsa risk almazlar belkide bu şekilde 5. Güne ulaşınca daha verimli olacağı için başarı oranı artacağı için yapmak istiyorlardır. Şimdi siz 3. Günde kalsın dersiniz Allah korusun tutmazsa doktoru dinlemedik diye üzülürsünüz en iyisi işi uzmanına bırakmak bu sürede bol bol dua edinEvet iki tane dondurulmus var,iste iyi kalite olani cozdurup 5.gune beklemek risk gibi de geliyor yani onu direk transfer etsek bana daha mantikli degil mu
Anladım bu sefer doktorum bana prednol vermedi acaba neden vermediBende estrofem coraspin duphaston azitro prednol progestan iğne ve folik asit kullanıyorum bugün eklendi bazı ilaçlar
Evet haklisiniz zaten hepimiz elimizden geleni yapiyoruz bu saatten sonrasi Allah’a kalmis , hayirlisi nasil olcaksa oyle olsunYani işin detayını onlar biliyor daha önce denenmemis birşey olsa risk almazlar belkide bu şekilde 5. Güne ulaşınca daha verimli olacağı için başarı oranı artacağı için yapmak istiyorlardır. Şimdi siz 3. Günde kalsın dersiniz Allah korusun tutmazsa doktoru dinlemedik diye üzülürsünüz en iyisi işi uzmanına bırakmak bu sürede bol bol dua edin
Hoşgeldinizzz tam günü belli mi transferinBende variiimmmagustos 3.haftasi transfer olucamm cok heyecanli ve gerginim.2 embriyom var , biri 3.gun iyi kaliye 9 hucreli, biri 6.gun 3CC . Doktor 3.gun iyi kalite olani cozdurup 5.gune goturelim dedi ama ya gitmezse diye geriliyorum
Full kortizon zaten kilom var iyice alacağımAnladım bu sefer doktorum bana prednol vermedi acaba neden vermedi
Amin inşallah canım benimEvet haklisiniz zaten hepimiz elimizden geleni yapiyoruz bu saatten sonrasi Allah’a kalmis , hayirlisi nasil olcaksa oyle olsun
Evet hakkımızda hayırlısı olsun. 17 temmuzda başladım Yarın yumurta toplama olacak. Siz?Ay Allah kolaylıkla geçmeyi nasip edersiz de mi yeni başladınız benim gibi
Bu arada listeye baktım da sizin 2 embriyo transferi olacak galiba benim yas 27 iki embriyo istedim yaşın küçük olmaz dedi sizin nasıl kabul ettiAnladım bu sefer doktorum bana prednol vermedi acaba neden vermedi
Hayirrrr ne yazik ki belli olunca yazicam o listeye eklencegim gunu bekledim hepHoşgeldinizzz tam günü belli mi transferinlisteye eklemek için soruyorum yaş embriyo transfer tarihi
Hahah o bende de var ilaçlardan dolayı ya çok sinirli ya da çok mutluyum eşim sürekli tereddütte acaba yanlış birşey yaptım mı yapacağım mı korkusuyla yaşıyor canım benim
8 cok iyi masallah. Evet 1 tane benimde canım 5.gun dondurulmus. İlaç iğne kullanıyorum 1 inde transfer olucak.8 tane 5. Gün 1. Kalite olarak donduruldu siz 1 adet transfer yapılacak hangi aşamadasıniz
Yaş kaçtı acaba ben 2 adet transfer istedim ama daha yaşın küçük olmaz dedi ikiz istiyordum8 cok iyi masallah. Evet 1 tane benimde canım 5.gun dondurulmus. İlaç iğne kullanıyorum 1 inde transfer olucak.
Teşekkür ederim6-8 hücreli iyi diye biliyorum korkacak bir şey yok
Eşiniz azospermi mi acaba bu arada hayırlı olsun şimdidenBeenn 2 ağustosta olacağım
42 yumurtam olsaydı bende ikiz istiyordum kısmet. Sağlık olsun tutsunda.Yaş kaçtı acaba ben 2 adet transfer istedim ama daha yaşın küçük olmaz dedi ikiz istiyordumbende 2 de transfer olacağım hadi bakalım hayırlı sonuçlar alacağız inşallah