Kanamanın durması çok iyi canım çok şükür..istirahat et ve bol su iç yavaş yavaş kanama alanı yok olacakEvet az önce gittim canım . Kanama alanım varmış ama kanaman durmuş dedi . İlaçlara tekrar başladık . Bebekler iyi bol bol istirahat et dedi .
Bana söylüyor doktorum..geçen hafta 90 gr mış minik oğlumKızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dedilerNet sonuç için beklicez biraz daha
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dedilerNet sonuç için beklicez biraz daha
İnşallah canım , çok korkuyorum ama ikisi de iyi olacaklar hissediyorumKanamanın durması çok iyi canım çok şükür..istirahat et ve bol su iç yavaş yavaş kanama alanı yok olacak
Bana soylediler uc gun once gittim 15+5 galiba 145 gr 14 cm dediler eger elinde ultrason varsa bilgilerin yazildigi ordaki fl degerini 7 ile carpip boyunu buluyosun
Bana söylüyor doktorum..geçen hafta 90 gr mış minik oğlum
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?
Ben erkeğim diye bağırıyor çocuk resmen ya hudoktorlar bizim göremediğimi neyi görüyor acaba
Canım hiç tecrübem yok ama bacak arası dolu gibi sankiD Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bundan sonra aklıma geldikçe dualarımdasın canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var . 15. Haftadayım ikizlerim olacak . Dün cinsiyetlerini öğrenmiştik ikisi de erkek . Bugün saat 17 civarı bardaktan başalırcasına kanamam oldu . Şuan bebekler iyi ikisinin de kalp atışlarını gördüm çok şükür ikisi de sağlıklı ama çok korkuyorum nolur dua edin
Ben ultrasondan hiç anlamıyorum anlayanları da tebrik ederimD Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak