- 5 Haziran 2024
- 324
- 175
Beenn 2 ağustosta olacağımKızlar eş kaynaklı tüp bebek yapan ve transfer olacak olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beenn 2 ağustosta olacağımKızlar eş kaynaklı tüp bebek yapan ve transfer olacak olan var mı?
Bende pcos var diye aşırı şişkinlik ve ağrı yaptı opuya giderken doğuma girer gibi gittim opudan sonra rahatladım ama çok şükür herkeste aynı olmuyor amaTamamdır yarın belli olur benimde yazarım bişey soracağım bu yumurta büyütme iğneleri sizde şişkinlik ve iştah açtı mıinanılmaz yemek yiyorum stresten heralde
Benide ekler misiniz listeye yaş 27 transfer günü 2 ağustos 1 embriyo 5. Gün:)Kuzum genelde 7-10 arası normal diye biliyorum ben transfere uygunsa sorun değil Bencede transfer ne zaman bilgilerini yaz listeye ekleyeyim
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuandaBenden başka kimse yok mu
Ekledim canım hoşgeldinBenide ekler misiniz listeye yaş 27 transfer günü 2 ağustos 1 embriyo 5. Gün:)
Estofem corasprin progestan fitil ve iğnesi d vitamini ve folik asitHangi ilaçları kullanıyorsunuz şuanda
Hoşbuldumm hepsi şifa olsun inşallahEkledim canım hoşgeldin
Estofem corasprin progestan fitil ve iğnesi d vitamini ve folik asit
Amin inşallah canım sen neler kullanıyorsunHoşbuldumm hepsi şifa olsun inşallah
Bende estrofem coraspin duphaston azitro prednol progestan iğne ve folik asit kullanıyorum bugün eklendi bazı ilaçlarEkledim canım hoşgeldin
Estofem corasprin progestan fitil ve iğnesi d vitamini ve folik asit
Bizim günümüz aynıBenide ekler misiniz listeye yaş 27 transfer günü 2 ağustos 1 embriyo 5. Gün:)
Gerilmeyin rahat olun Allah'a bırakın bol bol dua edin aşırı stresli bir dönem ama atlatacağız hep birlikte inşallahBende variiimmm agustos 3.haftasi transfer olucamm cok heyecanli ve gerginim.2 embriyom var , biri 3.gun iyi kaliye 9 hucreli, biri 6.gun 3CC . Doktor 3.gun iyi kalite olani cozdurup 5.gune goturelim dedi ama ya gitmezse diye geriliyorum
Evet gördüm canım çok heyecanlı değil miBizim günümüz aynı
Hangi şehirde tedavi görüyorsun acaba?Bizim günümüz aynı
Ya valla sormayin bazen hic dusunmuyorum hic bir sey yasanmamis gibi ama bazen bir geliyor aklima hungur hungur agliyorum ona aglarken baska sebebim varsa ona da agliyorum iyice sasirdim artikGerilmeyin rahat olun Allah'a bırakın bol bol dua edin aşırı stresli bir dönem ama atlatacağız hep birlikte inşallah
Hahah o bende de var ilaçlardan dolayı ya çok sinirli ya da çok mutluyum eşim sürekli tereddütte acaba yanlış birşey yaptım mı yapacağım mı korkusuyla yaşıyor canım benimYa valla sormayin bazen hic dusunmuyorum hic bir sey yasanmamis gibi ama bazen bir geliyor aklima hungur hungur agliyorum ona aglarken baska sebebim varsa ona da agliyorum iyice sasirdim artik
Sizin yaş kaçtıBende variiimmm agustos 3.haftasi transfer olucamm cok heyecanli ve gerginim.2 embriyom var , biri 3.gun iyi kaliye 9 hucreli, biri 6.gun 3CC . Doktor 3.gun iyi kalite olani cozdurup 5.gune goturelim dedi ama ya gitmezse diye geriliyorum
Kaçıncı gün canım kalitesi nedirMerhaba bende opu oldum Ağustos 2 de transfer olacağım inşallah dondurulmuş embriyo transferi olacağım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
31 yasimdayim,ilk denememiz.Bir de bana opu oncesi doktor cok yumurtan var diyip durdu 2 embriyo kalinca moralim bozuldu yani bende bekliyodum bir suru embriyo of valla bilemiyorum ne olcakSizin yaş kaçtı
8 tane 5. Gün 1. Kalite olarak donduruldu siz 1 adet transfer yapılacak hangi aşamadasınizKaçıncı gün canım kalitesi nedir
Bende 27 benimde ilk denemem polikistik over mi vardı ondan mı çok dedi? Bende de pcos var 31 yumurta toplandı 21 dolu çıktı 19 döllendi kalan 8 tane31 yasimdayim,ilk denememiz.Bir de bana opu oncesi doktor cok yumurtan var diyip durdu 2 embriyo kalinca moralim bozuldu yani bende bekliyodum bir suru embriyo of valla bilemiyorum ne olcak