- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Ah canım benim annesi sana kavuşacakları günü bekliyorlarEvet ya sanki canım aklım orda kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım benim annesi sana kavuşacakları günü bekliyorlarEvet ya sanki canım aklım orda kaldı
Bugün benim daha 2. Günüm ama ara ara kasık ağrım var normal midir
Normal kuzum kullanılan ilaçlardan ama bebiş sana sarılıyorsa olabilirBugün benim daha 2. Günüm ama ara ara kasık ağrım var normal midir
Bu demek oluyor ki umut hep var umudumuz bizlerle olsun kuzucum diziyi daha önce hiç izlemedim bende izleyin güzel miAy kızlar tam bugün ikinci bahar dizisinin final bölümünü izledim. Türkan Şoray o sıralarda 50'li yaşlarında falan, dizide de iki tane üniversiteli çocuğu var. Final bölümünde demez mi bir şey söylicem ama utanıyorum, hamileyim:)) çocuğu yapıştırdı güya 50'sinden sonra. Sinirlerim bozuldu
Ayyyyy belkide annesine sarılıyor şuan çok heyecan verici hislerin neler kuzumKızlar hepinizin mesajlarınızı her gün tek tek takip ediyorum hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bizler içinde dua eder misiniz diyorum kızlar beklemek çok zor zaman geçmiyor nasıl dayanıcaz bilmiyorum benim bugün transferi saymazsak 4. Günüm
Ay gerçekten bende trasnfer olduktan sonra her sabah bugün yapsamın diye kukuman kuşu gibi düşüneceğimden eminimtest yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu 2 adetHadı hayırlısı canım. Kaçıncı gün embriyosu dondurulmus mu
Ay inşallah annesi yesin onları yiaa ben hep olumlu düşünüyorum sürekli onlara kalmaları için komut veriyorum umarım hevesim kursağımda kalmazNormal kuzum kullanı
Normal kuzum kullanılan ilaçlardan ama bebiş sana sarılıyorsa olabilir
Güzel, bazen olaylar biraz tekrara düşüyor sıkıcı olabiliyor ama genel havası pozitifliği insana iyi hissettiriyor, izlenir:)Bu demek oluyor ki umut hep var umudumuz bizlerle olsun kuzucum diziyi daha önce hiç izlemedim bende izleyin güzel mi
Benim bugün ağlama perilerim aktif balık burcuyum bu arada ya çok merak ediyorum oldu mu olmadı mı diyeAyyyyy belkide annesine sarılıyor şuan çok heyecan verici hislerin neler kuzum
En güzelini yapıyorsun annesi heves değil dua olsun kabul olsun insallahAy inşallah annesi yesin onları yiaa ben hep olumlu düşünüyorum sürekli onlara kalmaları için komut veriyorum umarım hevesim kursağımda kalmaz
DeneyeceğimGüzel, bazen olaylar biraz tekrara düşüyor sıkıcı olabiliyor ama genel havası pozitifliği insana iyi hissettiriyor, izlenir:)
Ağla kuzum ağlamak en büyük şifa içini rahatlat güzellikler düşünelimBenim bugün ağlama perilerim aktif balık burcuyum bu arada ya çok merak ediyorum oldu mu olmadı mı diye
sdfasfssgdf ay hiç gülesim yoktu ali haydara ne dersin o da aynıAy kızlar tam bugün ikinci bahar dizisinin final bölümünü izledim. Türkan Şoray o sıralarda 50'li yaşlarında falan, dizide de iki tane üniversiteli çocuğu var. Final bölümünde demez mi bir şey söylicem ama utanıyorum, hamileyim:)) çocuğu yapıştırdı güya 50'sinden sonra. Sinirlerim bozuldu
Her doktor farklı veriyor cnm sen prednol u ne kadardır kullanıyorsunKızlar bu arada ben sizin kullandığınız ilaçları da takip ettim benim doktorum bana Bayaa Bi ilaç yüklemesi yaptı. Estrofem günde 3 kere, prednol, duphaston ve coraspin günde 1 kere, progestan fitil sabah 2 akşam 2,birde progestan ampul akşam 1 doz. Birde ayrıca kapsamlı bir vitamin kullanıyorum. Normal mi bu kadarı
çoook güzel ve çok rahatlatıcı bir dizi :)Bu demek oluyor ki umut hep var umudumuz bizlerle olsun kuzucum diziyi daha önce hiç izlemedim bende izleyin güzel mi
Seni de listeme eklemek isterim eğer istersen
Ben inan ki bu süreçte sabır etmeyi sakin kalmayı öğrendim 3 senedir bu süreçteyim belki diyorum Allahım bana sakin kalmayı öğretiyor annelik zor bir mecra hep pozitif düşün
Bugün benim daha 2. Günüm ama a
Merhaba,benimde 2.günüm :) dün hissetmiştim batma şeklinde ama bugün bişiy yok.Bugün benim daha 2. Günüm ama ara ara kasık ağrım var normal midir
O nasıl oldu yaBende ilkinde doktorlar kesin pozitif dedi yükseldim sonra bi geldi negatif