- Konu Sahibi palm angels
- #16.121
Bence başka bi doktordan görüş al canım ben ilk hamileligimde hep farklı doktora gitmiştim düzenli doktorum yoktu bi türlü bulamamıştım daha güzel oliyodu hep ayrıntılı bakiyolardi ilk gidiş olunca bence farklı görüş iyidir şuanda da 2 doktora gidiyorum doğumda karar veririm birine nasılsa diyorum sende öyle yap benceKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum zira uyku uyuyamaz oldum. Bildiğiniz üzere kendi doktorum bebeğin suyuna sınırda deyip 12 cm ölçmüştü damar direnci var demişti. Sonrasında perinataloga gittim haftası 19 olmasına rağmen detaylı ultrasona aldı bebeğimin tüm organlarına benim rahim damarlarıma dopplerle bakıldı ve bebeğin suyuna baktı normal dedi damarlarında direnç yok kan akışın normal dedi rapor hazırladı onayladı. Bu raporu bi perinataloga daha onaylattım iki uzman gördü. Bugün kontrolümde Dr um tekrar su hala 12 cm sınırda sende damar direnci var gerekirse kan sulandırıcı dozunu yükselteceğiz dedi ve artık kafam çok karıştı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım 20+2 tiz bu haftadan sonra doktor değiştirmek doğru karar mı ?
Benimki yanlış çıkmıştı
Kızlaarr mide yanması yaşayan var mı?Benim yanmalar başladı. ilk çocukta da çok yanmıstı ama şimdi erken gib
Bendede var canim 18 olduk şuan 15 ten beri vardı heralde her bebek kendine münhasır sanırım gaviscon aldım dün çok yandigi zaman icicem mecbur sknti yok dedi doktor normal yanigeldi bana..