- 11 Mart 2021
- 316
- 432
- 34
- Konu Sahibi palm angels
- #13.741
Benim ki bu markaydı ama sanıyorum isim değiştirmiş ürün bulunamadı diyor ben 2,5 yıl önce almıştım tabiPeki ne marka alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki bu markaydı ama sanıyorum isim değiştirmiş ürün bulunamadı diyor ben 2,5 yıl önce almıştım tabiPeki ne marka alalım
Ben en son gittiğimde doğum pozisyonunda gibiydi kafa aşağıda ayaklar yukarda çok döner bu haftalarda dedi yeri çok olduğu için sıkışınca dönemiyormuşMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım da yine erkek gibi dedi net bir şey söylemedi 20ci haftaya kadar artık gitmeyi düşünüyorum özele gittim halbuki bir de çocuk ters Durmuş her zaman kafası sağda olurdu normal mi yani böyle dönüp ağzı aşağı yatması sizde de oluyor mu dün biraz dans ettim de ondan mı dedim döndü
Eki Görüntüle 3397275
Benim doktorum bunu verdi canım yağ ama bildğin sürünce yarım saat beklemez gerekiyor çekmesi içinBu ürüne dair çok güzel yorumlar okudum kararsız kaldım bende
3 gün problem değil. Zaten makineye göre de değişiklik gösterebiliyorBir de geçen devlete gittiğinde 15 hafta bir günlüktü bugün özele gittim 14 hafta 5 günlük görünüyor niye böyle
Bakıyorum şuan ürüne ama net doktora sormadan almak istemedim o belki başka birşey önerir diye düşündümBenim doktorum bunu verdi canım yağ ama bildğin sürünce yarım saat beklemez gerekiyor çekmesi için
Ne kadarlık oldunKızlar iki gündür sanki karnım inmiş gibi içinde bebek yok gibi ya korkuyorum bi sorun yoktur değil mi
ben ebebekten krem ve yağ aldım onları kullanıyorum derim çok ince ne kullanırsam kullanayım çatlaycağım en azından kaşıntıyı azaltsın diye kullanıyorumGünaydın güzel anneler
Çatlaklarınız başladı mı losyon krem yağ ne kullanıyorsunuz ? Bende alacağım doktora sormama gerek var mı ? Yoksa kendimiz alıp kullanabilirmiyiz ?
Ben uykusunu düzene soktuktan sonra odasını ayırdım 1 yaşına az kalmıştı ama ben hemen ayıramadım kızımla 2 ay ayrı kalmıştık zaten biraz fazla benim odamda uyusun diye düşünmüştümBir de son soru , eşim bebek 1 seneye kadar zaten yanımızda durur odasını hazırlamaya gerek yok diyor , yatak odamız çok geniş yatak şifonyer dolap vs sığar bebek için. Ne zamanlar odasını ayırmıştınız siz , 1 sene çok uzun değil mi ya ? Ben 6 ay düşünmüştüm max.
Merhaba ,benim ikinci gebeliğim . Size tavsiyem odasını yapın ,kendi odanız da genişse bir park beşik tarzı birşey koyun. Eviniz müsaitse oda yapma imkanınız varsa yapın bence.Bir de son soru , eşim bebek 1 seneye kadar zaten yanımızda durur odasını hazırlamaya gerek yok diyor , yatak odamız çok geniş yatak şifonyer dolap vs sığar bebek için. Ne zamanlar odasını ayırmıştınız siz , 1 sene çok uzun değil mi ya ? Ben 6 ay düşünmüştüm max.
ben de öyle düşünmüştüm ama rahat ol bir şey olmuyor Allah korusun bir sıkıntı olsa vücudumuz alarm verir benceKızlar iki gündür sanki karnım inmiş gibi içinde bebek yok gibi ya korkuyorum bi sorun yoktur değil mi
Bide ben hiç emzirmedim mama verdiğim için gece sık uyanmaları bittiği zaman uyku düzenine başladım desteksiz uyuttum hemen hemen 6 aylık kadardıBen uykusunu düzene soktuktan sonra odasını ayırdım 1 yaşına az kalmıştı ama ben hemen ayıramadım kızımla 2 ay ayrı kalmıştık zaten biraz fazla benim odamda uyusun diye düşünmüştüm
Benimde kaşıntı oluyor tırnaklarımı kesiyorum sürekli ki kaşırken canım yanmasın diye acayip bişey yaaben ebebekten krem ve yağ aldım onları kullanıyorum derim çok ince ne kullanırsam kullanayım çatlaycağım en azından kaşıntıyı azaltsın diye kullanıyorum
6 ay cok kisa 1 1.5 yil suruyo en erken 1 gibi dusun benceeeBir de son soru , eşim bebek 1 seneye kadar zaten yanımızda durur odasını hazırlamaya gerek yok diyor , yatak odamız çok geniş yatak şifonyer dolap vs sığar bebek için. Ne zamanlar odasını ayırmıştınız siz , 1 sene çok uzun değil mi ya ? Ben 6 ay düşünmüştüm max.
helloooo bizde oyleyiz gazimizmi azaldida sislik indi ben anlamadimKızlar iki gündür sanki karnım inmiş gibi içinde bebek yok gibi ya korkuyorum bi sorun yoktur değil mi
Bunu alma canım içeriği temiz değil bunun sarı renk olani var onu al derim. bende ilk bunu aldım ama araştırınca hemen sarı olanı aldım.Bu ürüne dair çok güzel yorumlar okudum kararsız kaldım bende
Ben hala oğlumla uyuyorum 25,5 aylıkken memeden zor kestim odası doğmadan hazırdı ama bi türlü alışmadı 28 aylık şimdi bana da zor geldi açıkçası kalk odaya git zırt pırt emzirmeye diye yatırdım yanıma benimki de yanlış ama bi ortası olmalı bu işin6 ay cok kisa 1 1.5 yil suruyo en erken 1 gibi dusun benceee