- 1 Ağustos 2016
- 164
- 164
- 34
- Konu Sahibi palm angels
- #12.661
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bana sorarsanız kız dedi kaç aydır kız diye seviyorumHayırlısi olsun canım doktor kız mı dediki sana şoka girdin yoksa daha öğrenmeden kızım mivolacak dedin sende insanı böyle şoka sokuyor bebişler daha dogman oyun
Aynı duyguları bende yaşadım, kendimi o kadar kıza alıştırmışım ki farkında olmadan testte erkek çıkınca bir şok oldum artık minik erkekimm diye kendimi alıştırıyorumFetal dna sonucum temiz çıktı oğlum olcakmış kıza çok alışmıştım şok oldum
Kaç haftada kız dedi öyle erken şuan kaç haftalıkDoktor bana sorarsanız kız dedi kaç aydır kız diye seviyorum
oiiyh masallaaaah onaaa saglikla gelsin prenseeesEvet canım kızım olacakmış minik bir prenses
14 haftalık şuanKaç haftada kız dedi öyle erken şuan kaç haftalık
Bu haftalar da oluyormuş benim de hep tıkalıKızlar benim yine burnum kanıyor ya hapşurdum.bir baktım heryerim kan ya bende ne kadar kan var böyle
Ya benim de öksürsem kanıyor hapşırsam kanıyor anlamadım yani bir türlü tansiyonumu ölçüyorum ona 5 falan çıktı baş ağrısı olur tabii burnum kanarken baş dönmesi falan bilmiyorum nasıl bitecek bu ayBu haftalar da oluyormuş benim de hep tıkalı
Benimde öyle sadece kilo almişsim ama hamilelik gobeği yok kaşinma dersen hamilelikten beri kaşınıyorum hep tarakla kaşiyorum ancaAy kızlar şuan fazla bi göbeğim yok 17. Haftadayım hatta dışardan anlamıyor kimse hamile olduğumu ama göbeğim çok fazla kaşınıyor sizde de öyle mi? Kaşımamak için çok direniyorum ama uyku sersemi falan unutup kaşıyorum
Bol bol nemlendirmek lazımmış, uygun fiyatlı e bebekten hipp marka içeriği temiz krem aldım sürekli onu sürüyorum ben sürerken de kaşıyor gibi yapıp rahatlatıyorum tavsiye ederimAy kızlar şuan fazla bi göbeğim yok 17. Haftadayım hatta dışardan anlamıyor kimse hamile olduğumu ama göbeğim çok fazla kaşınıyor sizde de öyle mi? Kaşımamak için çok direniyorum ama uyku sersemi falan unutup kaşıyorum
Ben de the life go nun hindistan cevizi yağını aldım şimdi, onu çok önerdiler çatlamadan atlatsak şu süreciBol bol nemlendirmek lazımmış, uygun fiyatlı e bebekten hipp marka içeriği temiz krem aldım sürekli onu sürüyorum ben sürerken de kaşıyor gibi yapıp rahatlatıyorum tavsiye ederim
Benimde hamilelikte çatlağım olmamıştı ama doğumdan çıktım bi baktım karnım bacaklarım çatlak hepBen de the life go nun hindistan cevizi yağını aldım şimdi, onu çok önerdiler çatlamadan atlatsak şu süreci
Ya bunu birkaç kişi daha yazmış acaba neden oluyor ıkındığımız için mi bilmiyorum doğuma girmeden bol bol kremlenmek lazım demekkiBenimde hamilelikte çatlağım olmamıştı ama doğumdan çıktım bi baktım karnım bacaklarım çatlak hep
Yok benim sezeryandı zaten ıkınma olmadıda birden kilolar gidince oldu benceYa bunu birkaç kişi daha yazmış acaba neden oluyor ıkındığımız için mi bilmiyorum doğuma girmeden bol bol kremlenmek lazım demekki
Yaa doğru o da olabilir. Olsun bebiş getiriyoruz dünyaya olcak o kadarYok benim sezeryandı zaten ıkınma olmadıda birden kilolar gidince oldu bence
Dimii onlar için değerYaa doğru o da olabilir. Olsun bebiş getiriyoruz dünyaya olcak o kadar