- 25 Kasım 2023
- 220
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
Canım benimde sat 29 ekim aramızda 1 gün var regle 2 gün kala 725 cıktı başka da vermedim muayeneyi bekliyorum doktordan cıkınca haber ver bizdeTeşekkür ederimumarım görünür onun için hemen gitmek istemedim. Belki kalp atışını da duyarız ama çok emin değilim
Teşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşükSiz son adete göre ilerleyin bence.
Evet ben yinede haftaya gideyim teşekkür ederimBence doktorun dediği haftayı baz almak lazım bazılarına uygulamadan daha çok veya az diyebiliyorlar. Ölçümlerde çıkıyor sanırım çok bilmiyorum ama.
Umarım gönlünüze göre olurBenimde regli olacakmışım gibi arada geliyor bir ağrı gidiyor. Normalde akıntım olur baya az geliyor göğüslerimde dokununca acıyor öncekilere göre daha fazla gibi geliyor bilmiyorum belki psikolojiktir diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum
Sen ne zaman dr a gideceksin? Ben cumartesi gününe aldım randevuyuCanım benimde sat 29 ekim aramızda 1 gün var regle 2 gün kala 725 cıktı başka da vermedim muayeneyi bekliyorum doktordan cıkınca haber ver bizde
Testin hassasiyetine göre değişiyo canım koyulukları benim 2 gün önce yaptığım test sadece koyu çıktı. Bide hep aynı testle yapıp kontrol et öbür türlü kafa karıştırırTeşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşük
Kaset test benim de böyle çıktı çok koyu çıkmadı yani.Teşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşük
Ben çarşamba gidicem kese için çağırdı doktor canımSen ne zaman dr a gideceksin? Ben cumartesi gününe aldım randevuyu
Testin hassasiyetine göre değişiyo canım koyulukları benim 2 gün önce yaptığım test sadece koyu çıktı. Bide hep aynı testle yapıp kontrol et öbür türlü kafa karıştırır
Ben yine de kan verdim ne olur ne olmaz diye stres olacaktım yoksaBen çarşamba gidicem kese için çağırdı doktor canım
Kendini üzüyorsun şuan canım hiç gerek yok suan teste bakmana erken öğrendiğin için böyle merak etme yükselecekTeşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşük
Öyle olmasını umuyorumKendini üzüyorsun şuan canım hiç gerek yok suan teste bakmana erken öğrendiğin için böyle merak etme yükselecek
İyi yaptın canım stres yapacağına kan vermen iyi olmuşBen yine de kan verdim ne olur ne olmaz diye stres olacaktım yoksa
Dua edin 3 katı artmış olsun en son 1 Aralık'ta vermiştimİyi yaptın canım stres yapacağına kan vermen iyi olmuş
Gayet güzel bir pozitif test görüyorum ben.Teşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşük
O zaman seninki benden önce haber ver hemen çıkıncaBen çarşamba gidicem kese için çağırdı doktor canım
Ben pek beğenmedimGayet güzel bir pozitif test görüyorum ben.
canim bunlar oyle hassas testler degil ki ,canini sıkmaya degmezTeşekkür ederim az önce test yaptım ama yeteri kadar kırmızı değil biraz modum düşük
Canım sen nasılsın değerin yükselmiş miDua edin 3 katı artmış olsun en son 1 Aralık'ta vermiştim