- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
Benim içime birşey doğmuyor.Benim ilk çocuğum olacak inşallah. Kendim kız çok istiyorum diye mi bilmiyorum o kadar kız hissediyorum ki annenin içine doğan doğrudur derler sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın yükselmiştir iyi düşünün iyi olsun :)Kızlar bugün test yaptırıcam yeniden. Diğer yükselmiş mi bakıcaz. Umarım sağlıklı şekilde artmıştır.
Sonuç olarak şuan belli birşey yok bekliyorum. Regli olmayıp hamile olduğumu öğrenmek için dua ediyorumMerhaba sonucunuz nedir acaba
Bir kan testi ver bence canımSonuç olarak şuan belli birşey yok bekliyorum. Regli olmayıp hamile olduğumu öğrenmek için dua ediyorum
Bir defa mı geldi peçeteye falan? Miktarı nasıl?Kızlar günaydın, bugun 6. Haftama girdim. Dün gece bi sancıyla uykudan uyandım. Bi yarım saat sürdü. Sonra yine uyudum. Sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı. Bu normal mi?
Günaydın canım bende 5+6 dayım ama benimde hala lekelenmem var aynı şekilde oluyor doktorum aşırı olmadığı sürece korkma dedi büyük ihtimalle yerleşme lekelenmesidir ama devam ederse bir görün doktorunaKızlar günaydın, bugun 6. Haftama girdim. Dün gece bi sancıyla uykudan uyandım. Bi yarım saat sürdü. Sonra yine uyudum. Sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı. Bu normal mi?
Evet ilk, çok azdıBir defa mı geldi peçeteye falan? Miktarı nasıl?
Devam ederse bir doktora görünün. Ama çok azsa bir sıkıntı olmaz inşallah.Evet ilk, çok azdı
Artmıştır inşallah bolca :) bize de yaz sonucuKızlar bugün test yaptırıcam yeniden. Diğer yükselmiş mi bakıcaz. Umarım sağlıklı şekilde artmıştır.
Bugün doktordan sonra bize de bilgi verin. Görürsünüz inşallah susam tanesini <3Bende bugün gideceğim keseyi görmeye kendi doktorum bugün için çağırmıştı ama cuma günü acilde görmüştüm zaten kese boş demişti inşallah bugün görürüm bebişimi
Ara ara az kanamalar normal dedi benim doktorum bence bugün bir kontrole gidin içiniz rahat olsun.Kızlar günaydın, bugun 6. Haftama girdim. Dün gece bi sancıyla uykudan uyandım. Bi yarım saat sürdü. Sonra yine uyudum. Sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı. Bu normal mi?
Ayy benimde bugün 5+0Kızlar biz bugün 5+0 olduk bebişimle. Doktor randevum 6+3 te daha 10 günüm var zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorumsizler nasılsınız
Yarın öğleden sonra çıkacak dediler.Artmıştır inşallah bolca :) bize de yaz sonucu
Gerçekten öyle bide çok erken öğrendim şimdi zaman geçmiyo şu randevularımız gelse bebişlerimizi görüp kalp atışlarını duysak rahatlarızAyy benimde bugün 5+0zaman bize hiç geçmicek
Bir yanımda az daha bekle tam görünsün öyle git diyor ama dayanamıyor insan :)Bugün doktordan sonra bize de bilgi verin. Görürsünüz inşallah susam tanesini <3
Bugun gidemem ne yazık ki evimle doktor arası 1.5 saat başka şehre doktora gidiyorum. Yaşadığım ilçede sadece aile hekimliği varAra ara az kanamalar normal dedi benim doktorum bence bugün bir kontrole gidin içiniz rahat olsun.