- Konu Sahibi palm angels
Çoğu kişi düşüğe sebep olduğunu söylüyorCanım zaten bir tehlikesi olsa doktor neden böyle bir şey yapsın ki çok saçma değil mi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kişi düşüğe sebep olduğunu söylüyorCanım zaten bir tehlikesi olsa doktor neden böyle bir şey yapsın ki çok saçma değil mi yani
yok canim tehlikeli olsa yapar mi doktorlar , oyle dusunmeVajinal ultrason hiç istemiyorum yaptırmak ya çoğu kişi tehlikeli görüyor
Ben hiç duyamadım ama eğer inanıyorsan tedbirini al tabi ki ama doktorun zaten seni ve bebeğini riske atacak hiç bir şey yapmazÇoğu kişi düşüğe sebep olduğunu söylüyor
Benim de 1 ağustos görünüyor günlerimiz aynıhayirli olsun . benim de 1 agustos gozukuyor . gerci ilk cocugum 1 hafta erken gelmisti :) bakalim temmuz mu agustos mu olacak :) aslan burcu oluyor
Test yapmadın mı canımKızlar merhabalar öncelikle Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim sat tarihim 29 Ekim bat tarihim ise 29 Kasım ancak 5 gün gecikti şuan sadece kasıklarımda çok hafif ağrı ve bel agrisi çekiyorum sizce hamile miyim
Ben %100 erkek hissediyorumTabi ki öncelik bunlar salı gününü iple çekiyorum ama öğrendiğim andan beri kız hissediyorum Ben de online bakıyorum ama almıyorum favoriliyorum :)
Sat bat tarihlerimiz aynı canım ben hamile oldugumu öğrendim sen de test yap benceKızlar merhabalar öncelikle Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim sat tarihim 29 Ekim bat tarihim ise 29 Kasım ancak 5 gün gecikti şuan sadece kasıklarımda çok hafif ağrı ve bel agrisi çekiyorum sizce hamile miyim
Hem de nasıl güzeller her şeyin miniğiO kadar güzeller ki insanin hepsini alası geliyor
Benim ilk çocuğum olacak inşallah. Kendim kız çok istiyorum diye mi bilmiyorum o kadar kız hissediyorum ki annenin içine doğan doğrudur derler sağlıkla gelsin inşallahbenim ilk cocum da kiz , simdikinin de kiz olmasini cok istiyorum , icimden de oyle geciyor
Bakalım 2 ay sonra netleşir herhalde ben de 100% hissediyorum diyebilirim isim bile seçtim hahah çin takvimi ne kadar doğru bilmem ama onda da kızBen %100 erkek hissediyorum
Çin takviminde tam kendi doğum tarihini mi yazıyorsunuz 2 yaş büyük bakacaksınız demişlerdi deBakalım 2 ay sonra netleşir herhalde ben de 100% hissediyorum diyebilirim isim bile seçtim hahah çin takvimi ne kadar doğru bilmem ama onda da kız
Otomatik kendi yaş hesaplayanlar var 1 yaş ekliyorsunuz diye biliyorum 28 im 29 a baktımÇin takviminde tam kendi doğum tarihini mi yazıyorsunuz 2 yaş büyük bakacaksınız demişlerdi de
Otomatik kendi yaş hesaplayanlar var 1 yaş ekliyorsunuz diye biliyorum 28 im 29 a baktım
Ben önceyse 2 sonraysa 1 diye biliyorum benim baktığım sitede de bunda da kız çıkıyorEki Görüntüle 3345497
2023 Çin Takvimi ile Otomatik Cinsiyet Hesaplama | Budizzz
1 veya 2 yaş eklenmesi tarihlere göre değişiyormuş yeni öğrendim ben de
Benim erkek cıktıBen önceyse 2 sonraysa 1 diye biliyorum benim baktığım sitede de bunda da kız çıkıyor
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Yaptım negatif çıktı malesef ama kan vermedim sonuç değişir mi sizceTest yapmadın mı canım
Test yaptım negatif çıktı malesef... Acaba kan versem yada beklesem sonuç değişir miSat bat tarihlerimiz aynı canım ben hamile oldugumu öğrendim sen de test yap bence
Yani eğer olmazsanız yarın kan testi verin emin olursunuzYaptım negatif çıktı malesef ama kan vermedim sonuç değişir mi sizce
Sonuç değişir mi bilemem ama kesin sonuç öğrenmiş olursun canımTest yaptım negatif çıktı malesef... Acaba kan versem yada beklesem sonuç değişir mi