- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
- Konu Sahibi palm angels
- #32.381
Sarılık emzirdikçe geçecektir, en fazla 2 gün ışık veriyorlar korkma. Ben hurma suyu kaynattım. Suyundan 1 çay kaşığı verdim sarılık olmasın diye. Eskiler şekerli su verirmiş . Ayaklar da zamanla geçecek. Ben de etrafımdakilere dik dik cevaplar veriyorum afallıyor bir şey diyemiyorlar. Üzülmüyorum. Ben cevap vermesem devam edecekler. Bence en büyük sorunun uyumamak. Uyuduğunda sakinleşirsin, daha enerjik ve mutlu hissedersin. Bu bebeğe de sütüne de yansır. Ben dün hava almak istiyorum dedim. Dışarı çıktık eşim ve bebeler ile kahve içmeye. Rezil olsak ne olur döneriz dedik bebek daha 6 günlük..38+4 te spinalle doğduk bizde her şey yolunda çok şükür fakat sarılıkta sınırdayız yarın kontrol sonra yatış.
Hiç beklemediğim kadar kötü geçiriyorum lohusalığı var mı benim gibi olan ağlamalı sinir krizli davul gibi ayaklar oturup kalkmakta zorlanma kendi işimi kendim yapamayınca gerilme bi de kilo kaybı oldu üzerine sarılık
Oğlumun en minik en tatlı günlerini böyle geçiriyorum diye tekrar ağlıyorum bu sefer etrafımdaki herkesi kırdığım içinde ağlıyorum
Ama ona bakmaya doyamıyorum annemde beni böyle mi seviyor nasıl ya imkansız oldu ilk düşüncem
Beşikte bırakamıyorum bişey olacak diye hiç uyumuyorum günde 1 2 saat anca
Psikolojim nanay yani kızlar