- 3 Kasım 2023
- 444
- 304
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.281
Benimde inanılmaz şişti şimdi 9.gündeyiz daha iyi durumda. Ben bol yürüyüş yaptım ve su içtimKızlar inanılmaz ayak bileklerim şişti bugün sezeryanın 4. Günü doktorum normal olduğunu söyledi ama çok çirkin ya asla hamilelikte şişmemişti bol su bol protein dedi başına ameliyattan sonra böyle bir şey gelen var mı varsa ne yaptınız acaba ?
Oy kuzum benim seni çok iyi anlıyorum benim kızım da kaldı 10 gün kuvezde sen güçlü dur dualarimiz seninle sağ salim kavusacaksiniz inşallahselamlar kızlar, doğum yapanları tebrik ediyorumhepinizin gözü aydın benim bebeğim hâlâ yoğunbakımda. bugün 11 gün oldu. ilk doğduğunda kalpte açıklık vardı o kapandı şükür. sonra enfeksiyon var dediler, antibiyotik tedavisine başlandı. kontrol altına alındı, tedavinin bitmesini bekliyorlar. bugün de başında kılcal damar kanaması olduğunu öğrendik. şu an hafif seviyedeymiş, inşallah ilerlemez. her gün yüreğim hop ediyor daha hiç kilo almadı. önümüzdeki salı ilk kez kucağıma verecekler inşallah. bebeğim iyileşsin de ben de buraya sağ salim evimize geldik yazayım. aklınıza geldikçe bize de dua edersiniz belki
Fazla besliyor olabilir misin canım ? Mideleri çok çok küçük çünkü sütün geliyorsa anne sütü yeterli aslındaKızlar bebeğim sürekli kakasını yapıyor hem emziriyorum hem mama takviyesi veriyorum bezini degisiyorum bakıyorum tekrar yapmış ilk bebis olduğu tecrübem yok nirmalmi sizce
Sütü doktor tavsiyesiyle azalttik canım anne sütünü emdiği zaman ağzından burnundan fışkırtarak kusuyorFazla besliyor olabilir misin canım ? Mideleri çok çok küçük çünkü sütün geliyorsa anne sütü yeterli aslında
Ayy inşallah benimde geçer çabucak 4. Günüm bugün belki bir kaç güne daha iyi olurCanım benim böyleydi inan hiçbir şey fayda etmedi bir haftada kendiliğinden geçti ayaklarımın üstüne basamıyordum doğumdan çıktıktan sonra bir gram kilo bile verememiştim hatta o kadar ödemliydim ama geçti gitti şu an.
İdrarda sıkıntı ki canım mesela ben hala tuvalet ihtiyacımı hissetmiyorum bi baskı oluyor dikişlere diyorum tuvaletim geldi sanırım o da yanıyor yaparken yavaş yavaş yapmaya çalılıyorumAynı sekildeydim bol su içtim 5 günde 6 kilo indim birden o kadar odemliymisim hamilelikte hiç ödem olmamıstı doğum sonrası çok şiştim Bol su iç canım hemen atılıyor idrarla
Benim de az kaldımo zaman inşallah ben de su içmeye özen gösteriyorum bakalım inş toplar kısa süredeBenimde inanılmaz şişti şimdi 9.gündeyiz daha iyi durumda. Ben bol yürüyüş yaptım ve su içtim
İlk zamanlar sık olur. İleride eğer sık ve su gibi ise ishal deniyor . Rengine göre de durumu değişiyor. Benim bebeğim de sık yapıyor, azıcık zaten, ama su gibi değil, rengi de sarı gibi.. Bunlar normal :)Kızlar bebeğim sürekli kakasını yapıyor hem emziriyorum hem mama takviyesi veriyorum bezini degisiyorum bakıyorum tekrar yapmış ilk bebis olduğu tecrübem yok nirmalmi sizce
Gayn ferro yazmış bana ama o beni kabız yapmıştı evde kaşık demir şurubum var ondan devam edeceğimKızlar doğumdan sonra kullanmanız için doktorunuz kan ilacı verdi mi? Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor mahvetti beni
Aynen mide bulantısı da yapıyor birde Ya o kaşık demir şurubu da bende sabahları karın ağrısı yapıyorGayn ferro yazmış bana ama o beni kabız yapmıştı evde kaşık demir şurubum var ondan devam edeceğim
Canım sezaryen sonrası benimde böyle oldu bol su ve yürüyüşle geçti 10 gün sürüyor ama yaklaşıkKızlar inanılmaz ayak bileklerim şişti bugün sezeryanın 4. Günü doktorum normal olduğunu söyledi ama çok çirkin ya asla hamilelikte şişmemişti bol su bol protein dedi başına ameliyattan sonra böyle bir şey gelen var mı varsa ne yaptınız acaba ?
Dogurmak mi daha iyi ,dogurmamak mi bilemedim :) dogurmayincada yok kaç kez hareket etti yok saglikli mi onlari düşünüyosun kaygi oluyorDoğurmayan kaç kişi kaldık kızlar
ahh inşallah inşallah. çok sağolunOy kuzum benim seni çok iyi anlıyorum benim kızım da kaldı 10 gün kuvezde sen güçlü dur dualarimiz seninle sağ salim kavusacaksiniz inşallah
Benimde sismisti 6. Günün sonunda inmeye başlamıştı hamilelikte sismedim öyle resmen ayağım baldirlarim 4 katı oldu zor yurudumBenimde inanılmaz şişti şimdi 9.gündeyiz daha iyi durumda. Ben bol yürüyüş yaptım ve su içtim
Ben sma aldımKızlar bebeğime geceleri uyku arasında 60 cc mama veriyorum Dr önerisi ile, aptamil kullanıyorum, ancak daha farklı mama önerileri var mı mama veren anneler hangisini tercih ediyorsunuz ?
Adı Ferifer mi bende yan etkisi filan olmamıştıAynen mide bulantısı da yapıyor birde Ya o kaşık demir şurubu da bende sabahları karın ağrısı yapıyor
Golden goat kullanıyorum. Aptamil gaz yapıyor. Dr hipp önermişti. Onu da deneyebilirsinKızlar bebeğime geceleri uyku arasında 60 cc mama veriyorum Dr önerisi ile, aptamil kullanıyorum, ancak daha farklı mama önerileri var mı mama veren anneler hangisini tercih ediyorsunuz ?