- 3 Kasım 2023
- 444
- 304
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.261
Kesinlikle mama dan sonra çok güzel uyuyor karnı doymuş oluyor. Psikolojik olarak bu durum beni etkilemeye başladı diyebilirim çevremdeki insanlarında yetmiyor tüh aç kalıyor ağlıyor diye söylemlerinden de bunalmaya başladım. Süreç gerçekten keyifli bir o kadar da stresli. Umarım herşey yoluna girer hepimiz içinAynen. Ben de 60 veriyorum yiyor da bazen memede uyursa vermiyorum ama erken kalkıyor. Mama verince uzun uyuyor
Bizim bugün 9.günümüz.Gece boyunca fazlasını istemeye başladı. Sabaha kadar bi 90cc verdim diyebilirimKaç günlük 60 cc içiyor. Ben mamayı az veriyorum sanırım. 5. Gündeyiz
Teşekkür ederimHayrli olsun gule gule saglikla büyüt bebeğini son bir haftadır hayat artik bi eziyet olmaya başladı hic uyumuyorum midem beni mafetti umarim bende kurtulurum bu agrilardan sancilardan
Yaaa hastanede aldılar zaten niye bir de sağlık ocağında alıyorlar ben daha götürmedimDoğum yapan anneler 5. Gün bebeği topuk kanı için sağlık ocağına götürdünüz mü
Yaaa hastanede aldılar zaten niye bir de sağlık ocağında alıyorlar ben daha götürmedim
Kullandığım kan ilacına en az 3 ay daha devam etmemi söyledi doktorum aynı şekilde kullanmaya devam ediyorumKızlar doğumdan sonra kullanmanız için doktorunuz kan ilacı verdi mi? Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor mahvetti beni
Az kişi kaldık sanki yaDoğurmayan kaç kişi kaldık kızlar
Teşekkür ederim. Alayım inşallah daha rahat olurbu canm, medikalciden aldık
Verdi fakat 1 hafta sonra başla dedi.Kızlar doğumdan sonra kullanmanız için doktorunuz kan ilacı verdi mi? Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor mahvetti beni
Başka hastalık var mı diye bakılması gerekiyor. Kana karışması için 5 gün geçmesi gerekiyor. Mesela sma var mı diye topuktaki kandan bakılıyor.Yaaa hastanede aldılar zaten niye bir de sağlık ocağında alıyorlar ben daha götürmedim
Oturarak emziriyorsan daha çok şişiyor. Sürekli ayağını uzatmaya çalışmalısınKızlar inanılmaz ayak bileklerim şişti bugün sezeryanın 4. Günü doktorum normal olduğunu söyledi ama çok çirkin ya asla hamilelikte şişmemişti bol su bol protein dedi başına ameliyattan sonra böyle bir şey gelen var mı varsa ne yaptınız acaba ?
Canım benim böyleydi inan hiçbir şey fayda etmedi bir haftada kendiliğinden geçti ayaklarımın üstüne basamıyordum doğumdan çıktıktan sonra bir gram kilo bile verememiştim hatta o kadar ödemliydim ama geçti gitti şu an.Kızlar inanılmaz ayak bileklerim şişti bugün sezeryanın 4. Günü doktorum normal olduğunu söyledi ama çok çirkin ya asla hamilelikte şişmemişti bol su bol protein dedi başına ameliyattan sonra böyle bir şey gelen var mı varsa ne yaptınız acaba ?
Az kişi kaldık sanki yakizlar hep emzirme uyutma derdine düştüler ben hâlâ hareketi az mı çok mu modundayim
Bende varımDoğurmayan kaç kişi kaldık kızlar
Aynı sekildeydim bol su içtim 5 günde 6 kilo indim birden o kadar odemliymisim hamilelikte hiç ödem olmamıstı doğum sonrası çok şiştim Bol su iç canım hemen atılıyor idrarlaKızlar inanılmaz ayak bileklerim şişti bugün sezeryanın 4. Günü doktorum normal olduğunu söyledi ama çok çirkin ya asla hamilelikte şişmemişti bol su bol protein dedi başına ameliyattan sonra böyle bir şey gelen var mı varsa ne yaptınız acaba ?
Wonderfullady BraxtonHicksBaby evet ben de diyorum ki eskiden cevap verirlerdi şimdi bebekle ilgili konuşanlar çoğunlukta doğum soruları azınlıkta ve cevapsız kalıyor
Ben de aynı fikirdeyimWonderfullady BraxtonHicksBaby B benpapatyadelisi aynı ben de öyle düşündüm bu sabah yazıcaktım hatta hamiş grubundan anne grubuna dönüştük Benim 20’sine planlandı sezaryan kızlar bugün 37+5
Kontrole gittim. Hem dikiş baktı hem ultrasonla içeri baktı bir problem yok dedi. İçeride de birşey kalmamış 15 güne kadar karnındaki o sallatı şişlik geçer, Emzirdikçe inecek dedi.Dikişlerine mı baktilar sadece acaba benimde haftasına kontrol verdi doktorum ama ne yapıcak nasıl muayene edicek bilmiyorum
Banada sağlık ocağı 3 ay, doktorum da 6 ay dedi ama ishal yapıyor bana nasıl olcak bilmiyorumKullandığım kan ilacına en az 3 ay daha devam etmemi söyledi doktorum aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum