- 28 Mart 2013
- 635
- 617
- 35
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.141
Ay hadi inşallah güzel bir doğumun olurEki Görüntüle 3462722 sanırım bnımde nısan geldı yarın konteolum var bakalım ne dıycek doktor ilk dogumum suyum geldıgınde gıtmıstım normal dogum yapmıstım. 2. Dogum bu sekılde nısanla olacak sanırım
Kızlar iyi akşamlar kızlar ben doğum yaptım 5 ağustosta kontrole gittim bebeğin suyu bitmişti apar topar doğuma girdim günüm 7 ağustostu ama bugün taburcu olarak çıktım oğluşum 3500 gram 53 cm olarak doğdu çok şükür ama 210gram kaybı var doktor mamaya baslati hastanede hem anne sütü hem mama olarak devam çok şükür bitti kızlar Allah geride kalanlara yardım etsin bu arada belden uyuşma oldu rahat geçti doğumum
Amin inş cnAy hadi inşallah güzel bir doğumun olur
Benimde salı günü bu şekilde gelmişti. Ertesi günde azar azar geldi. Bugün perşembe bekliyorum. Doktorum ağrın artınca gel. Hemen ağrın olamayabilir demişti. Bende yarın gideceğim kontrole. İlk Nst lerimde çekildiğim geçen hafta ve pazartesi beğenmedi. 2. Yi çektirdi hep. Korktuk biraz. Bakalım yarın ki nst nasıl çıkacak. 38. Haftadayız bizde bebek hareketleri eskisi gibi çok olmuyor diyorlar ama bizimkinde de azalma var gibi daha az hissediyorum.Eki Görüntüle 3462722 sanırım bnımde nısan geldı yarın konteolum var bakalım ne dıycek doktor ilk dogumum suyum geldıgınde gıtmıstım normal dogum yapmıstım. 2. Dogum bu sekılde nısanla olacak sanırım
Benimde akşam ve gece hareketliydi baya yarın tekrar gideceğim bakalım .bol bol çikolata yiyeyimMerhaba cnm benımde aynı ntsde harekeet az gordu acıle yonlendırdı orada serum taktılar karnımda toktu serumdan sonra baya hareketlendı eve gonderdıler cok sukur bu hafta nısan geldı beklıyorum yarını ıns normal gelır
Bir arkadasımın birkaç ton esmer kalmıştı. Batikonlu gibi. Zamanla geçti.Kızlar dogumdan sonra göbeğim sanki 1 ton daha esmer kaldı ya sizinde öyle mi
2000 iken karından 1500 civarı vajinadan görüşüyor bildiğim kadarıylaSelam kızlar. Ben de yeni öğrendim 4+3 teyim. Sat 2 Temmuz bat 29 Temmuz. 29 Temmuz regl günü öğrendim 904 değer ile fakat hala kese göremedim. Normal mi sizce? Benim gibi olan var mı?
Aynen benim de batikon sürmüş gibi yaBir arkadasımın birkaç ton esmer kalmıştı. Batikonlu gibi. Zamanla geçti.
Seçeneklerimiz nelerKızlar ya benim de 37. Haftam bitiyor ama isim konusunda hala kesin karar veremedik
En son ikiye düşürebildik galibaSeçeneklerimiz neler
ikisi de çok güzelEn son ikiye düşürebildik galiba
Yine bile galiba diyorum
Atlas
Doruk
İkisi de çok güzelEn son ikiye düşürebildik galiba
Yine bile galiba diyorum
Atlas
Doruk
Eveettt biz her akşamKızlar bebekleri hergun yıkıyormusunuz?
Canım gözün aydıınnKızlar iyi akşamlar kızlar ben doğum yaptım 5 ağustosta kontrole gittim bebeğin suyu bitmişti apar topar doğuma girdim günüm 7 ağustostu ama bugün taburcu olarak çıktım oğluşum 3500 gram 53 cm olarak doğdu çok şükür ama 210gram kaybı var doktor mamaya baslati hastanede hem anne sütü hem mama olarak devam çok şükür bitti kızlar Allah geride kalanlara yardım etsin bu arada belden uyuşma oldu rahat geçti doğumum