- 10 Kasım 2022
- 5.080
- 4.192
- Konu Sahibi palm angels
- #30.601
Bu ay hıç kılo almamısım nıeyse bır ay öncekı kılomda kala kalmısım bebeğe gıtmıs anlasılan hayırlısıyla kucagımıza alalım hepımızBence gayet güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hıç kılo almamısım nıeyse bır ay öncekı kılomda kala kalmısım bebeğe gıtmıs anlasılan hayırlısıyla kucagımıza alalım hepımızBence gayet güzel
Tamam canım teşekkürlerEvet canım Eskişehir, ben sezaryen olduğum için odam tek kişilikti süslemeyi bilmiyorum ğ
Maşallah bu da güzel benim bakış açıma göre bebek büyüsün de ben kilo almayayım istiyorum bendeBu ay hıç kılo almamısım nıeyse bır ay öncekı kılomda kala kalmısım bebeğe gıtmıs anlasılan hayırlısıyla kucagımıza alalım hepımız
1.5 ay resmen hiç kg almadim ve hep bebek aldı bu kontrolde almisim şaşırdım sonra kontrolde dr demez mi 100 gr almis bebek37den sonra artık kg alımını önemsemiyoruz miadina gelmiş dedi. Bundan sonrasi ekstra olur dediBu ay hıç kılo almamısım nıeyse bır ay öncekı kılomda kala kalmısım bebeğe gıtmıs anlasılan hayırlısıyla kucagımıza alalım hepımız
Keşke her yedıgımız bebeğe gıtse bız hıc kılo almasak genede sımdıye kadar 9 kılo almısım bıleMaşallah bu da güzel benim bakış açıma göre bebek büyüsün de ben kilo almayayım istiyorum bende
Maşallah az almışsınız bence ben de 13 kilo aldımKeşke her yedıgımız bebeğe gıtse bız hıc kılo almasak genede sımdıye kadar 9 kılo almısım bıle
İlk gebeliği m'de 11-12 haftayken kanamam olmuştu çok şükür bir sorun olmadı. Progestan diye bir ilaç kullandığımı hatırlıyorum onunla beraber kanamam bir iki haftaya geçmişti. Bebek büyüdükçe kanama alanı azalıyor arada kahverengi akıntı da olur o da normal canım geçecek.Merhaba sevgili anneler gebelliğinin 12-13 haftasında kanaması olup gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı aranızda. Geçen hafta kanamam oldu. Progestan kullanıyorum. Bugün de doktorum kesenin etrafında ufak tefek kanama alanı var dedi zamanla dökülecek dedi ama endişeleniyorum. Ultrasona göre 14 haftalık bebeğim.
Hadı ya ben en son 28+2 de gıtmıstım 1200 demişlerdi ozman 71 dı kılom bugünde 32+4 haftalıgım doktorum 2300 kıloya 71 dedo gene bır ayda 1 kılo 100 gıram almıs kuzum bakalım dogumu kaçla bıtırıcez1.5 ay resmen hiç kg almadim ve hep bebek aldı bu kontrolde almisim şaşırdım sonra kontrolde dr demez mi 100 gr almis bebek37den sonra artık kg alımını önemsemiyoruz miadina gelmiş dedi. Bundan sonrasi ekstra olur dedi
Haftan ılerıde cnm ama senın doğum yakındır sızınMaşallah az almışsınız bence ben de 13 kilo aldım
Ben 36 haftada gittim ki bebek daha ufak demişti iki hafta sonra çağırmıştı. ağustosun 5 inde randevum var. Bakalım gidince artık verir diye düşünüyorum. Doktor'un düzenlemesiyle 37 hafta olur herhaldeKızlar doktorları Sezaryen gününü daha vermeyenlere soruyorum. Siz gün istiyor musunuz da vermiyorlar yoksa siz sormadığınız için mi vermedi diyorsunuz
35+1 im ama son 1 ayda ben hiç kilo almadım hatta belki 1.5 aydırHaftan ılerıde cnm ama senın doğum yakındır sızın
Canım bende 36. Haftamda gidicem üstün körü bir tarih versin istiyorum ondan sordumBen 36 haftada gittim ki bebek daha ufak demişti iki hafta sonra çağırmıştı. ağustosun 5 inde randevum var. Bakalım gidince artık verir diye düşünüyorum. Doktor'un düzenlemesiyle 37 hafta olur herhalde
Sıcaktan alamadık galıba devamlı şu iç terle ye derken35+1 im ama son 1 ayda ben hiç kilo almadım hatta belki 1.5 aydır
smoothieKeşke her yedıgımız bebeğe gıtse bız hıc kılo almasak genede sımdıye kadar 9 kılo almısım bıle
Teşekkür ederim cnm bendekı kacıncı gebelık olursa olsun insan merak edıyor iştesmoothie
muz süt yoğurt bal ceviz vanilya dondurma bunları karıştırıp ye bebişe direkt kilo aldırıyor
Ay böyle yazınca da yaz soğuğunda ne iyi gelir tadı çok iyi görünüyorsmoothie
muz süt yoğurt bal ceviz vanilya dondurma bunları karıştırıp ye bebişe direkt kilo aldırıyor
İşte o zaman 36 haftada verir bence zaten sezeryanı artık 37-38 de yapıyorlar. Birde bebişin gelişimine göre konumlandırıyor doktor.Canım bende 36. Haftamda gidicem üstün körü bir tarih versin istiyorum ondan sordum
Bence de sıcakların bize bu yönden faydası oldu yazdan beri kg alimimiz yavaşladı galiba surekli ter döküyoruzSıcaktan alamadık galıba devamlı şu iç terle ye derken
Teşekkür ederimİşte o zaman 36 haftada verir bence zaten sezeryanı artık 37-38 de yapıyorlar. Birde bebişin gelişimine göre konumlandırıyor doktor.