- Konu Sahibi palm angels
- #30.581
hay masallaaaaaah kavusma yakin cok sukuur saglikla gelsinTeyzoşlarrrrrr biz 3300 gram olmuşsuz bu kiloyu beklemiyordum salı günü yine görüşeceğiz doktorla sanırım artık gün verecek yarın 37 haftalık oluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay masallaaaaaah kavusma yakin cok sukuur saglikla gelsinTeyzoşlarrrrrr biz 3300 gram olmuşsuz bu kiloyu beklemiyordum salı günü yine görüşeceğiz doktorla sanırım artık gün verecek yarın 37 haftalık oluyoruz
selaaaaam masallaaaah hoc dusuk degil boyuda uzun bana sorarsan 32+5 tede ben kontrole gitmistim kilo 1834 gr cikmisti boyunu o hafta soylememisti o yuzden bilmiyorum ama kilosuna olmasi gerektigi gibi demisti ki bence zayifti seninki cok guzel masallaaahSlm hamışler eylül annelerınden gelıyorum bugün kontrolümüz vardı 32+4 gunluguz nst felan güzel cıktı çok şükür 2300 gram 45 cm sızce kılosu ve boyu ıyımı yoksa banamı zayıf geldı
Çok teşekkur ederım allahın izniyle sağ saglım kucagımıza alalım inşallah,selaaaaam masallaaaah hoc dusuk degil boyuda uzun bana sorarsan 32+5 tede ben kontrole gitmistim kilo 1834 gr cikmisti boyunu o hafta soylememisti o yuzden bilmiyorum ama kilosuna olmasi gerektigi gibi demisti ki bence zayifti seninki cok guzel masallaaah
Aaa doğum sonrası devam etme olayı tatlıymış combo olması daha iyi gibi olacak galiba dediğin gibi, teşekkür ederimepidural spinal yaptiricam ben geneldede combo tercih ediliyo anestezistler tarafindan birinin yapmadigini digeri tamamliyo cunku epiduraldeki avantaj agri kesici veriyosun kendine agrin oldukca dogum sonrasi da devam edebiliyo bu durum uyusma sureside daha uzun spinale gore spinalde anestezi yapildiktan sonra 2 dk icinde uyusuyosun ama agri kesici falan olayi onda yok ameliyat bittiginde spinalin gorevide bitiyo bide yan etkiler var benim arastirmalarimda ikisindede bas agrisi olayi var ama spinallde sanki daha fazla goruluyo gibi gozlemledim
amiiin insallah hic kilo ve boya takilma derim cunku benimki hep standart gitti sonlara dogru degisti genetik cok fark ettiriyo bazen yuksek cikabiliyo ama anne baba uzun boylu oluyo falan bazende az oluyo anne baba minyon oluyo ee haliyle cocuk dev olamaz gibi gibi masallaaah suan bence gayet iyi saglikla al kucaginaÇok teşekkur ederım allahın izniyle sağ saglım kucagımıza alalım inşallah,
zaten anestezistle buyuk ihtimal onden bi gorusturucekler seni migrenin falan varsa mesela mutlaka soyle onlar sana uygun olani secerlerAaa doğum sonrası devam etme olayı tatlıymış combo olması daha iyi gibi olacak galiba dediğin gibi, teşekkür ederim
Benim bildiğim yok da hamilelik vücudumuzun altını üstüne getirdi malum Sağlıkla gelsinler inşallahzaten anestezistle buyuk ihtimal onden bi gorusturucekler seni migrenin falan varsa mesela mutlaka soyle onlar sana uygun olani secerler
yoksa yoktur mesela bende var bayada agir yasarim normalde sukur hamilelikte hic yasamadim bende migrenden dolayi spinalden cekiniyorum bende gorusmeye gittigimde danisicam mesela bu durumuBenim bildiğim yok da hamilelik vücudumuzun altını üstüne getirdi malum Sağlıkla gelsinler inşallah
Ah senin çok az kalmış canım sağlıkla al kucağına sezaryan o zaman ben de öyle istiyorumben de çok ağırım çok ağırım diye dolasiyorum evde dışarı çıkmak istemiyorum belim ağrıyor.perşembe kavuşağız inşallah az kaldı
Bir yandan diyorum daha fazla çatlamadan zorlaşmadan doğurarım ama yavaşlarsa çok minik doğar mı diyorum ya 35 te 2.5 kiloydu hiç kestiremiyorum ve yemek yemem cok azaldi canim 2 ogun yiyorum hep.. evet su iciyorum bolca odemim olmadi sukur ama Turkiyede degilim burasi da serinÖyle düşünme gittikçe ağırlasacak diye canım zaten 36 dan sonra kg alımları yavaşlıyor en azından bende öyle . Bir de havalardan dolayı yaz hamileliginde ekstra ağırlık artıyor diye düşünüyorum daralıyoruz cunki . Son olarak ödem toplamamak için Günde en az 3 litre su içmeye calisalim
38+2 benim de ya da 39+2 canim ahah bebegin ve senin durumuna bakariz dedi doktor 2-3 hafta iste benim de bekliyorum saglikla gelsinler ben geziyorum da aslinda baya hamile kemeri aldim takiyorumBenim 37 olmak üzere. Ağır. Yürürken zorlanıyorum. 38+2 doğum olacak. Bence son hafta daha ağır olacak. Evden çıkmak istemiyorum
Hatta maşallah diyim önceden gerçekten soldan giren baş ağrılarım çok olurdu hamileliğin ilk 3 ayından sonra baş ağrısı yönünden rahat ettim. Spinalde uyandıktan sonra epey bir baş ağrısı oluyor diyorlar ama sanırım kafein ile genel olarak çözülüyormuş. Umarım sorunsuz geçer seninki deyoksa yoktur mesela bende var bayada agir yasarim normalde sukur hamilelikte hic yasamadim bende migrenden dolayi spinalden cekiniyorum bende gorusmeye gittigimde danisicam mesela bu durumu
Ben de 37 olmak üzereyim. Bebeğim 3450gr olmuş. Ama henüz doktorum bana gün vermedi sizin bebeğiniz kaç gr acaba şu anBenim 37 olmak üzere. Ağır. Yürürken zorlanıyorum. 38+2 doğum olacak. Bence son hafta daha ağır olacak. Evden çıkmak istemiyorum
Evet canım Eskişehir, ben sezaryen olduğum için odam tek kişilikti süslemeyi bilmiyorum ğCanım eskişehir şehir hastanesi değil mi memnun kaldın mı ordaki odalar iki kişilik oluyor değil mi birde oda süsüne filan izin veriliyor mu acaba kapıya tül filan asmak için
Çok şükür iyiyiz canım ben iki gün sonra taburcu oldum bebeğim 9 gün küvezde kaldıŞehir hastanesi olsa yaşadığım yerde kesinlikle onu tercih ederdim. İnşaat halinde şu an. Normal devlet hastanesinde olacağım muhtemelen. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şu an durumunuz nasıl?
Benmki nasl kucukse bazen hic yokmus gibiKızlar size de artık çok ağır geliyor mu bebişler bazen hep değil ama sanki göbeğimi böyle aşağıya öyle bir geriyorki 36 hafta olmak üzere yani sağlıkla vaktinde gelsin canım oğluşum ama gerçekten son zamanlar kolay değilmiş.. kalan 3 haftam olucak artık çok çok fazla daha ağırlık hisseder miyim yoksa süper değişmez mi
Bence gayet güzelSlm hamışler eylül annelerınden gelıyorum bugün kontrolümüz vardı 32+4 gunluguz nst felan güzel cıktı çok şükür 2300 gram 45 cm sızce kılosu ve boyu ıyımı yoksa banamı zayıf geldı
Bence biraz daha bekle canım su sanci yok diyorsun. Eğer bir seyler varsa da hastane ortamimin stresinden yavaslayabilirmis öyle diyorlar hep.Kızlar benim regl ağrısı gibi ağrım var ama başka bir belirti yok. Tek başına ağrı yeterli mi acaba? Bir de bacaklarım ağrıyor hani regl olmadan önce bi bacak ağrısı hafif de karın ağrısı olur ya öyle. Napsam gitsem mi hastaneye yoksa biraz daha beklesem mi başka belirti için?
Suyum gelmedi kan yok kasılma da yok öyle hafif bi ağrı var