-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.501
Aaa sağ ol canımBebeğin kanala girme belirtilerinden biride çok fazla idrara çıkma istegiymis canım aklında bulunsun bende bundan önceki erken doğum yaptığımda bir kaç gün önceden gece on beş yirmi dakikada bir tuvaletteydim uyku haram olmuştu illa belli ediyor yani
Klozete oturur vaziyette çok rahat oluyor tavsiye ederimGeçen gün bende kanatmışım farkında değilim iç çamaşırıma gelmiş ödüm koptu kanamam başladı diye
Nişan da sümüksü olabiliyorKızlar selam2-3 gündür beyaz sümüksü akıntı geliyor yalancı sancılar var başka bişey de yok doğum belirtisi olabilir mi internet kafamı karıştırdı
Bende de olmuştu. Eczaden özel karbonat alıp suyun içine karıştırıp gazlı bezle ılık suda ıslatıp silmelisin. Hem göğsü silmelisin hem bebeğin dili ve yan damağını. Bir kaç gün sonra geçecektir. Pamukçuk ilerlerse canı acıdığı için emmek istemeyebilir. Ben serçe parmağıma ıslattığım gazlı bezi bi kat sarıp sildim. Biraz daha geriye doğru silebilmek için. Geçmiş olsun.Kızlar bebeğimde Pamukçu olmuş ya dilinde
İnşallah bol bol öpüp yaşalım bu güzel anlarıÇok güzel cümleler canım bunlar biz anneleri de mutlu ediyor ellerine yüreğine sağlık canım
Aynen canım inşallah bebişim doğsun vaktinde onu da aticam ay bakalım bizim bebiş anne gibi esmer mi yoksa baba gibi sarı mi olucakİnşallah bol bol öpüp yaşalım bu güzel anlarıbaşkaları öpmesin ama
Bizde de baba esmer ben sarışın ilk çocuğum kumral, ikinci esmer (babasının kopyası tam) üçüncü meçhulAynen canım inşallah bebişim doğsun vaktinde onu da aticam ay bakalım bizim bebiş anne gibi esmer mi yoksa baba gibi sarı mi olucak
Benim kız da babasının kopyası canım klonladinmi diyorlarBizde de baba esmer ben sarışın ilk çocuğum kumral, ikinci esmer (babasının kopyası tam) üçüncü meçhul
İnce bir örtüde koy istersen doğar doğmaz üşüyor derler genelde , bebek bezi de lazım olur aynen ama ben mama emzik koymadım hiç öncesinde dekızlaar bebis icin hemsireye ne veriyoruz biberon emzik mamayi dogum oncesi mi veriyoruz kullansinlar odaya gelene kadar diye yoksa odada dursun mu ben kiyafet koydum ust alt seklinde askili body corap sapka bebek bezi seklinde ayarladim ama..
Adil olursa anneden yana kullanır şansınıBenim kız da babasının kopyası canım klonladinmi diyorlarbu da aynı bizdede meçhul bakalım
Aynen canım ya bakalım ama ayrıntılı ultrason da gözler babaya benziyordu kocamanAdil olursa anneden yana kullanır şansını
Teşekkür ederim evet bu sistemi yapıyoruz biz de inşallah geçer yakındaNişan da sümüksü olabiliyor
Bende de olmuştu. Eczaden özel karbonat alıp suyun içine karıştırıp gazlı bezle ılık suda ıslatıp silmelisin. Hem göğsü silmelisin hem bebeğin dili ve yan damağını. Bir kaç gün sonra geçecektir. Pamukçuk ilerlerse canı acıdığı için emmek istemeyebilir. Ben serçe parmağıma ıslattığım gazlı bezi bi kat sarıp sildim. Biraz daha geriye doğru silebilmek için. Geçmiş olsun.
Ben 10'lu hastane çıkışı setini koydum içinde battaniye falanda var çorap koymayı unuttum galiba onuda yarın koyarımkızlaar bebis icin hemsireye ne veriyoruz biberon emzik mamayi dogum oncesi mi veriyoruz kullansinlar odaya gelene kadar diye yoksa odada dursun mu ben kiyafet koydum ust alt seklinde askili body corap sapka bebek bezi seklinde ayarladim ama..
Ben beyazım küçükken esmermişim büyüdükçe rengim açılmış beyazım şuan ne tuhafmis dna m babası kumral kızımda esmer ama aynı ben yaa sadece parmak izimiz farklı herşeyi ben büyüdükçe şuan rengi açılıyor ben bu bebeğimi çok merak ediyorum aşiri derece ya kızımda hissediyorum dua ediyordum bana benzesin diye gerçekte öyle oldu ama bu bebişi aşiri derece merak ediyorumBizde de baba esmer ben sarışın ilk çocuğum kumral, ikinci esmer (babasının kopyası tam) üçüncü meçhul
bu ara benim de bağırsaklarım çok çalışıyor canım bütün hamileliğim boyunca düzgün çalıştı şükür ama bu ara daha bi farklı sanki. Midem ağrıyor böyle bişiy yemişim dokunmuş gibi 2 gündür falanBenimde karnıma mideme ağrı giriyor afedersin Ogün lavaboda oturdum kalkamadım karnıma bir ağrı girdi olduğum yerde kaldı benim çok oluyor karın ve mide ağrısı ve her gidişte unutuyorum söyleme.
İnşallah canım 35+3 biz 2 gündür ağrıyor işte sanki kızartma yemişim dokunmuş gibi mideme ahahKarın ağrısı hafif bel ağrıları reglin en başındaki ufak ağrılar gibi hissediyorum ama geçiyor normal canım bunlar37den beri vajinamda bayağı baskı hissediyorum ben kesin kanala girdi diye düşünmüştüm ama öyle bir şey yok
Benim bir aydır nerdeyse öyle zaten hamilelik boyunca mideden çektim doktoruna şöyle canım genellikle bebek baskı yaparsa mideye öyle oluyorbu ara benim de bağırsaklarım çok çalışıyor canım bütün hamileliğim boyunca düzgün çalıştı şükür ama bu ara daha bi farklı sanki. Midem ağrıyor böyle bişiy yemişim dokunmuş gibi 2 gündür falan
Canım aynı seyler bende de var bu hamileliğimde. Aynı tarif ettiğin şekilde. Hem idrarda az miktar enfeksiyon cikiyo hem vajina da. 6 -7 kezdir fitil kullandim bu yüzden. İdrar için de iki kere toz şase vermişti. Sonrasına çok su iç demişti. Ayrıca kayganlastirici jel vermişti ilişki için bolca kullan demişti. İlismi sırasında yanma batma oluyor bir tuhaf kaç defa yarıda kaldı adamKızlar ya ben de 33 haftalığım 1 haftadr idrara çıkıyorm ya hemen peşine ince bir sızıyla bir damla da olsa idrar baskısı hissediyorum , sonra iç çamaşırımda hep bir ıslaklık oluyor suyum mu geliyor az az anlamıyorum bir de aylardr geçmeyen bir enfeksiyonm var sarı renk akıntı çok rahatsızm bu durmlardn ya benm gibi yaşayan var mı (ha bir de cinsel ilşki konusu biz ilişkiye giremiyoruz valla sanki girişm kapanmış yok olmuyo ya kendmi çok kasıyorum doktora da söylemye çekiniyorum napcam ya kocama yazık valla 8 aydr 5 kere ancak denemişzdr)