- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.521
Canım içine müslin örtü ve penye battaniye de koy nolur nolmaz. Biberon mama falan vermiyorsun onlar hep sonradankızlaar bebis icin hemsireye ne veriyoruz biberon emzik mamayi dogum oncesi mi veriyoruz kullansinlar odaya gelene kadar diye yoksa odada dursun mu ben kiyafet koydum ust alt seklinde askili body corap sapka bebek bezi seklinde ayarladim ama..
Annede babada açık tenli yüksek ihtimal o da öyle olurBen beyazım küçükken esmermişim büyüdükçe rengim açılmış beyazım şuan ne tuhafmis dna m babası kumral kızımda esmer ama aynı ben yaa sadece parmak izimiz farklı herşeyi ben büyüdükçe şuan rengi açılıyor ben bu bebeğimi çok merak ediyorum aşiri derece ya kızımda hissediyorum dua ediyordum bana benzesin diye gerçekte öyle oldu ama bu bebişi aşiri derece merak ediyorum
Benim de öyle. Aşağılara doğru batma hissediyorum bazen çok şiddetli. Ben de kesin kanala girdi diyordum ama nerdeeeKarın ağrısı hafif bel ağrıları reglin en başındaki ufak ağrılar gibi hissediyorum ama geçiyor normal canım bunlar37den beri vajinamda bayağı baskı hissediyorum ben kesin kanala girdi diye düşünmüştüm ama öyle bir şey yok
Ah canım çok zor ya mide ağrısı insan stres oluyor bu sefer daha çok ağrıyor bişiy mi var diye pinpirikliyim zatenBenim bir aydır nerdeyse öyle zaten hamilelik boyunca mideden çektim doktoruna şöyle canım genellikle bebek baskı yaparsa mideye öyle oluyor
Enfeksiyon olabilir ihmal etme doktora git. Ona göre antibiyotik kullanman gerekebilir. Akıntının beyaz ve kokusuz olması gerekiyor normalde, sarı falansa enfeksiyondur diye düşünüyorum.Kızlar ya ben de 33 haftalığım 1 haftadr idrara çıkıyorm ya hemen peşine ince bir sızıyla bir damla da olsa idrar baskısı hissediyorum , sonra iç çamaşırımda hep bir ıslaklık oluyor suyum mu geliyor az az anlamıyorum bir de aylardr geçmeyen bir enfeksiyonm var sarı renk akıntı çok rahatsızm bu durmlardn ya benm gibi yaşayan var mı (ha bir de cinsel ilşki konusu biz ilişkiye giremiyoruz valla sanki girişm kapanmış yok olmuyo ya kendmi çok kasıyorum doktora da söylemye çekiniyorum napcam ya kocama yazık valla 8 aydr 5 kere ancak denemişzdr)
Benim de öyle ama demir ilacından öyle oldu her sabah özellikle karnım ağrıyorbu ara benim de bağırsaklarım çok çalışıyor canım bütün hamileliğim boyunca düzgün çalıştı şükür ama bu ara daha bi farklı sanki. Midem ağrıyor böyle bişiy yemişim dokunmuş gibi 2 gündür falan
Biz sat göre 37+3 ama bebiş iki hafta geride maalesefTeyzoşlar biz 36+0 olduk bebişim önde 37+0 odabu Perşembe kontrol var inşallah gün verirler artık keski bebişin gelişimini onemseselerdi bir hafta sonra doğum olurdu ya
Ben de 2-3 gündür içmiyorum aslında ama belki de etkilemiştir çünkü yeni başlamıştım 1 haftadır. Etkisi sürer mi bilemedim sen her gün içtiysen evet yapar canımBenim de öyle ama demir ilacından öyle oldu her sabah özellikle karnım ağrıyor
Hastane çıkışı müslin ve penye örtü eldiven çorap bez öyle koydum onlar biliyor ne giydirceklerini artık. Biberonu mamayı vermiceksin canım onlar sende kalsın ihtiyacın olunca yardım istersin.kızlaar bebis icin hemsireye ne veriyoruz biberon emzik mamayi dogum oncesi mi veriyoruz kullansinlar odaya gelene kadar diye yoksa odada dursun mu ben kiyafet koydum ust alt seklinde askili body corap sapka bebek bezi seklinde ayarladim ama..
Evet canım hergün içiyorum mecburen birde benim sabah akşam şeklinde sadece sabah yemekten sonra içiyorum akşamın içmiyorum valla perişan oldum zaten birde decavit var o da yapar mı bilmem.Ben de 2-3 gündür içmiyorum aslında ama belki de etkilemiştir çünkü yeni başlamıştım 1 haftadır. Etkisi sürer mi bilemedim sen her gün içtiysen evet yapar canım
Bizim de baba esmer ben beyaz tenliyim büyük kızımı bana benzetiyorlar küçüğüm de tıpkı babasıBizde de baba esmer ben sarışın ilk çocuğum kumral, ikinci esmer (babasının kopyası tam) üçüncü meçhul
ayh unutmusum yazmayi muslin ortude koydum hemsireye vermelik kiyafetinin seti battaniyesi var onuda hemsire icin ayirdimİnce bir örtüde koy istersen doğar doğmaz üşüyor derler genelde , bebek bezi de lazım olur aynen ama ben mama emzik koymadım hiç öncesinde de
Evet canım ben bestlak damlayı hastane çantasına bile ekledimkızlar doğumdan 1 hafta önce başlamam için bestlak damla önerdi bana drum süt yapması için. belki siz de kullanırsınız diye paylaşmak istedim. bir de ben ilkinde emzirirken e bebekte satılan still tea içiyordum soğuk olarak günde 2 bardak o da iyi geliyordu içince farkediyordum göğüslerim karıncalanmaya başlıyordu
benim ilk doğumda hiç bahsetmemişti dr böyle birşeyden keşke haberim olsaymış ilk günler zorlanmıştımEvet canım ben bestlak damlayı hastane çantasına bile ekledim
Benim de kimse bahsetmedi araştırdıktan sonra almaya karar verdim kullanıcı yorumları iyiydi ben de ilk defa kullanıcağım umarım etkisini görürüm ☺benim ilk doğumda hiç bahsetmemişti dr böyle birşeyden keşke haberim olsaymış ilk günler zorlanmıştım
görürüz bence yorumlara ben de baktım iyi. çayı da ben arastirip bulmuştum o da farkettiriyorduBenim de kimse bahsetmedi araştırdıktan sonra almaya karar verdim kullanıcı yorumları iyiydi ben de ilk defa kullanıcağım umarım etkisini görürüm ☺
Çekinmeyin vallahi. Öteki türlü de orası alınmış burası kalmış saçma sapan bir şey oluyor.Aynen canım bende jiletle alıyorum ama aldığım bölgeyi göremiyorum arada kesiliyo kanıyor filanesimede söylemeye çekiniyorum
Çok mantıklı benimde hala çok hareketliBenim de öyle. Aşağılara doğru batma hissediyorum bazen çok şiddetli. Ben de kesin kanala girdi diyordum ama nerdeeekanala girmediği için de çok hareketliymiş bebek. Zaten durup dururken karnım yamuluyor bir tarafa doğru. Kanala girse bu kadar hareketli olmaz dedi doktorum
Sizde eşitlik sağlanmışBizim de baba esmer ben beyaz tenliyim büyük kızımı bana benzetiyorlar küçüğüm de tıpkı babasıbakalım bu oğluş kime benzicek ☺