-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.001
Hayırlı olsun ekliyorum hemen :) ilk çocuğunuz mu?Benide eklermisiniz
Son adet tarihi 3 Kasım kalp atışı 6+1 kese 5+1 şehir Balıkesir yaş 27 hissettiğim cinsiyet içime doğmuyor hiçbiri henüz
Evett ilk çocuğumHayırlı olsun ekliyorum hemen :) ilk çocuğunuz mu?
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Bize de haber ver olur mu?Kanamam başladı karnım ve kasıklarım da ağrıyor.Neden oldu şimdi bu doktora gideceğim şimdi
Dikisiniz olmus muydu. Epidural yaptnzmiBenim ilk doğumum normaldi. Bunu da normal istiyorum bir sorun olmazsa
Hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz mübarek cuma vakti dualarım seninleKanamam başladı karnım ve kasıklarım da ağrıyor.Neden oldu şimdi bu doktora gideceğim şimdi
Selam kızlar bugün (7+1) kalp atışını dinlemeye gittim duydum çok şükür1 cm olmuş miniğim çok güzel bir duygu bekleyen herkes sağlıkla duysun inşallah, sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Doktorun istediği tahliller için 5600 tl dediler , bende fakülte ya da devlette yaptırırım düşüncesiyle çıktım ama ne devlette ne fakültede randevu var
Ekledim kızlar tabloyapalm angels 7+2 kalp atışı duyduk canım eklermisin
ya çok geçmiş olsun umarım her şey yolundadır bize de bilgi ver doktordan çıkınca..Kanamam başladı karnım ve kasıklarım da ağrıyor.Neden oldu şimdi bu doktora gideceğim şimdi
Kızlar merhaba :) Herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın inşallah bu aralar tek duam :) isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :) Beni de tabloya ekler misiniz? Son regl tarihi 13 kasım, 5+4 şu an da :). Keseyi 5+1 de gördük sağlıkla çok şükür. 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim :) ilk hamileliğim.Kızlar tabloda kese ve kalp atışı kısmında eksikleri olanlar eklemek isteyen varsa beni etiketlesin :)
Hayırlı olsun canım :) yaş ve şehir bilgisi nedir?Kızlar merhaba :) Herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın inşallah bu aralar tek duam :) isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :) Beni de tabloya ekler misiniz? Son regl tarihi 13 kasım, 5+4 şu an da :). Keseyi 5+1 de gördük sağlıkla çok şükür. 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim :) ilk hamileliğim.palm angels
Kızlar merhaba :) Herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın inşallah bu aralar tek duam :) isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin :) Beni de tabloya ekler misiniz? Son regl tarihi 13 kasım, 5+4 şu an da :). Keseyi 5+1 de gördük sağlıkla çok şükür. 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim :) ilk hamileliğim.palm angels