- 14 Ocak 2013
- 360
- 268
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.121
Ayyh sinirleniyorum şöyle yorumlara yaBana çatın normal ama bu şekilde kasarsan doğumda çok zorlanırsın dedi. Doğum yaparken en az 10 kere bu muayene yapılıyor bunlara hazırlıklı ol dedi
Yaaaa ne tatliiiiKızlar benim mide yanmam var mıydı bilmiyorum çünkü ilaç alıyordum ama alakası yok bence, benim kız babasından saçlı doğdubir de dün bizim göbek kordonumuz düştü sanırım yarın yıkıcaz babasıyla korkuyorum ama
Ablam yarın gidiyor canım, kayınvalide konusunda da dün bir patlama yaşadım gittiler. İstemediğimi direkt söylüyorum artık böyle en iyisi oldu babası ve ben olcaz sadeceYaaaa ne tatliiiiayy zaman ne çabuk geçiyor gitti mi misafirler ?
Valla bende asla beklemezdim berbattıYaa benim de doğumum orada olacak üzüldüm şiimdi
Valla inşallah hemen geçer bu süreç ağladıkça kahroluyorumPlanlı sezeryan doğum yaptım canım ilk bebeğim 38+3de kavuştuk. Şu an bebekle cebelleşiyoruz emzirmedir alt temizliğidir vs. Onun dışında ben fena değilim ağrılarım var tabi ameliyat kaynaklı beklediğimden çok çabuk gerçekleşti her şey doğum çok kısa sürdü hala idrak etmeye çalışıyorum olan bitenleri.
Merhabalar hayırlı olsun bebeğinizsizinle daha önce konuşmuştuk tesadüf doğumlarımız art arda denk geldi pazartesi günü doğum yaptım aynı hastanede aynı doktorla. Hastane dediğiniz gibi orta kalitedeydi sabah doğum yaptım neredeyse gece sordular mama konusunu ilk doğum olduğu için çok anlayamadık tecrübesizliğimize denk geldi ilk gün hiç uyuyamadım resmen bi ara bayıldım eve geldikten sonra yorgunluktan. Şu anda da sütün muhtemelen yetmiyor emzirmeye çalışıyorum olabildiğince o kadar çok ağlıyor ki altını değiştirmek zulüm gibi emerken memeyle kavga etmeler bi yandan yüzünü yoluyor hırsından üzülüyorum inşallah hemen birbirimize alışırız. Muhtemelen hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz diye yazmak istedim.
Biz 24te çalıştırıyoruz klimayı oda sıcaklığı 27 28 derecede kısa kollu zıbınla duruyor ayaklarına çorap geçirdik üstüne müslin örtüyorum uyurken sıcaklık konusunda bi tek keyfi yerinde gibi duruyor bakalım. Çok fazla kızarıyor zaten ağlarken ter içinde kalıyor daha fazla terletmemek için başka bir şey giydirmiyorum inşallah doğru yapıyorumdur.
Hadi bakalım canim hayırlısı olsun sen nasıl rahat edeceksen. Bizimkiler de bi 20 gün kalırlar sanırım şimdilik problem yok bakalimAblam yarın gidiyor canım, kayınvalide konusunda da dün bir patlama yaşadım gittiler. İstemediğimi direkt söylüyorum artık böyle en iyisi oldu babası ve ben olcaz sadece
38+5 bugün ya anlamadım gerçekten buranın sisteminden nefret ettim pazartesi günü heyet karar verdi bugün ebe yok boş yere suni sancı niye alıyosun sonra sezeryana dönecek vs dedi doktora kafa tuttu resmenKaç haftalık canım bide niye iptal oldu
Uyanıp geriniyor bence. Bende de oluyor titreşim.Benimki genelde tekmeden çok titriyor gibi oluyor
Yok canım tarih vermediler normalde kan ve nst de sorun çıkmasaydı 41 haftaya kadar kontrol olmicaktı şimdi pazartesi yine kontrol edecekler ama sanırım bebeğin kendisinin gelmesini bekliceklerYaa hadii canım gözün aydın olsun bende yarın doğum yapacaksın diye bekliyordum
Evet maalesef burada doktor farklı ebe farklı şeyler söylüyor, peki doğumun ne zamana belli oldu mu?
Haklısın valla canm neyse 1 ay sonra serinleyecek az kaldıEvet bence de 22 çok soğuk artık bir şekil orta yolu bulacağız deneme yanılma yoluyla. 24-25 en ideali. Cami da açamıyorum ben ya tam
Cadde üstü çok ses oluyor bizim bir de aşırı toz oluyor hava temizleyicisi almıştım onu açarım belki yatak odası için artık şehirlerin içinde yaşıyoruz egzozu tozu gürültüsü çevredeki baz istasyonları valla aslında o kadar takacak şey var ki iste düşünmemek lazım.
Canım merhaba bende de kaşıntı var ama haldir haldir degil bilmiyorum bende sıcaktan mi başka bir şey mi özellikle terleyince oluyor bende konrtole gidicem bakalım ne diyecekler bende en son 27 haziran kan verdim alt ve ast normal çıktıArkadaşlar selamlar Eylül annelerinden geliyorum. Bir önceki randevumda alt ve ast değerim sınırdan yüksek çıkmıştı ama çok hafif. Doktorum kaşıntın olursa haber ver dedi. Yani yaldır yaldır bir kaşıntım yok ama hafiften de kaşınıyorum sanki. Sıcaklardan mı, standart gebelik kaşıntısı mı yoksa kolestaz mı onu da anlayamıyorum. Gebelik kolestazı yaşayan olduysa şiddeti vs nasıl oluyor bunun?
Ben her ihtimale karşı aldım lazım olmaz olmaz derim lazım olur çok başıma geliyor çünkü o yüzden tedbirli davrandım bu seferKızlar kaşık biberon alayım mı sizce?
Odem beni mahfetti. Ayaklarima basamiyorm. Ayakkabi imkansiz terliklerle geziyorm kocamanBende tüketmemeye çalışıyorum yoksa çok kötü oluyorum sabaha kadar geçmiyor o değilde bende bu sıralar çok ödem oluyor ayak bileklerim çok ağrıyor ellerimde yüzümde de var biraz az kaldı ama artık dayanılmaz gibi ağrılar yinede zamanında gelsinler çekmeye razıyım
20 gün çokmuş ☺ ama sorun olmaz bence herkes aynı değil takma kafanaHadi bakalım canim hayırlısı olsun sen nasıl rahat edeceksen. Bizimkiler de bi 20 gün kalırlar sanırım şimdilik problem yok bakalim
Umarım bebek doğunca da çok sikmazlar beni yaşayıp göreceğiz
Canım koleztaz gunduzleri kaşıntı yapmaz. Geceleri yada akşam baslad genelde. El ve ayaklar da kaşıntı ve ödem olur. İlerleyen saatler de ya da zaman diliminde kollarının ve bacaklarının iç tarafı kaşınır göğüs altın filan. Herhangi bir döküntü kizariklik olmaz. Hani böyle alerji gibi bir döküntü olmaz. Kasidikca zaten tahriş oluyor kizariyo tırnak izi oluyor. Benim 3. Gebelik te olmustu. 35. Haftam da başlamıştı. 36. Hafta bitimi doktor hemen bebeği aldı. Geçmiş olsun sana da şimdidenArkadaşlar selamlar Eylül annelerinden geliyorum. Bir önceki randevumda alt ve ast değerim sınırdan yüksek çıkmıştı ama çok hafif. Doktorum kaşıntın olursa haber ver dedi. Yani yaldır yaldır bir kaşıntım yok ama hafiften de kaşınıyorum sanki. Sıcaklardan mı, standart gebelik kaşıntısı mı yoksa kolestaz mı onu da anlayamıyorum. Gebelik kolestazı yaşayan olduysa şiddeti vs nasıl oluyor bunun?
Çok teşekkür ederim yanıtın içinCanım koleztaz gunduzleri kaşıntı yapmaz. Geceleri yada akşam baslad genelde. El ve ayaklar da kaşıntı ve ödem olur. İlerleyen saatler de ya da zaman diliminde kollarının ve bacaklarının iç tarafı kaşınır göğüs altın filan. Herhangi bir döküntü kizariklik olmaz. Hani böyle alerji gibi bir döküntü olmaz. Kasidikca zaten tahriş oluyor kizariyo tırnak izi oluyor. Benim 3. Gebelik te olmustu. 35. Haftam da başlamıştı. 36. Hafta bitimi doktor hemen bebeği aldı. Geçmiş olsun sana da şimdiden
Ya ben suan 39. Haftadayım ctesi doğum olacak insallah akşamları ayağımın üstünde oluyor kaşıntı ama bazen kabarcık görüyorum bazen görmüyorum 5 gun önce karaciğer enzim testi verdim bir şey çıkmadı, başka da pek bir yerim kaşınmıyor bazen karnımın en alt kısmı o da hep çatlakların olduğu yer kaşınıyor en son böyle kasindiginda çatlak oluşmuştu bir sürü :/ valla ben de dr a yazdım artık bu günden sonra kolestaz olsa bir şey olur mu doye bir şey olmaz merak etme dedi ama aklim oraya takılı. İnsallah sağ salim bir kucağımıza alsaydık bebisleri.Canım koleztaz gunduzleri kaşıntı yapmaz. Geceleri yada akşam baslad genelde. El ve ayaklar da kaşıntı ve ödem olur. İlerleyen saatler de ya da zaman diliminde kollarının ve bacaklarının iç tarafı kaşınır göğüs altın filan. Herhangi bir döküntü kizariklik olmaz. Hani böyle alerji gibi bir döküntü olmaz. Kasidikca zaten tahriş oluyor kizariyo tırnak izi oluyor. Benim 3. Gebelik te olmustu. 35. Haftam da başlamıştı. 36. Hafta bitimi doktor hemen bebeği aldı. Geçmiş olsun sana da şimdiden