Kızlar bizde 25 Temmuz için sezeryan planladık , Allah nasip ederse 11-12 arası . Bebiş o zaman 37+6 olacak , erken olmasının nedeni boyu kafası normalken zayıf, karnı küçük , risk almak istemedik , dışarda büyüsün dedik , genetikte olabilir , farklı bir sorun da olabilir , bilemiyoruz ..
Beklenen gün ve saatte dünyaya gelirse Aslan stelyumlu ( aslan burcunda 3 gezegen göstergesi olan ) , ay burcu balık , yükselen terazi bir oğluşum olucak .. şimdi uzaktan aslan burcu deyince o dediğim dedik egolu kibirli vs halk arasında bilinse de aslında terazi ve balıklıkla , kimseyi kırmamaya çalışan , yüksek merhametli ve empatik , hayır diyemeyen, kafası sıkça karışan ve bu kombinasyondan da sanata ya da müziğe ilgili bir bebiş bekliyorum.. terazilik balıklık yerine örneğin koçluk yaylık olsaydı bu kez bu kombinasyona göre biraz daha empati yapabilmesi , yüzeysel olmaması , parlama sönme vsvs gibi özelliklerine eğilip şekillendirmeye çalışırdım ama şimdi hali hazırda terazi ve balığın o hayır diyemeyen kendini ezdirebilen yüksek empatik özelliklerini dönüştürüp ben demesine yardımcı olmaya düşünüyorum..
sizlerde güneş burcu olarak bebeğini değerlendirmeyin , doğum haritası çok önemli. Doğum saati , yükseleni , hangi evde hangi gezegenleri olacağı, ay burcu bir güneş burcundan çok daha kişiyi anlatır , hint astrolojinde mesala ay burcu baz alınır . . Google a , uygulamalara bebeğinizin doğum bilgilerini yazdığınızda bir çok uygulamada yükseleni şu ay burcu şu , Merkür Venüs’ü şu şeklinde bilgiler karşınıza çıkar.. az buçuk kulak dolması bilgilerle bile çocuğunuzun mizacını anlarsınız.
Not ; hepimizin bebişlerinin güney ay düğümü terazi olacak .. eğer haritasında kurtaran göstergeler yoksa ; hayır diyemeyen, herkes iyi olsun isteyen, aman Ali riza bey ağzımızın tadı bozulmasın kafasında , ben değil biz kafasında birini anlatır.. olumsuz olarak herkesi memnun etmek mümkün olmadığından kişiyi yalana itebiliyor. Ben de bunları bilerek çocuğu eğitmeye çalışıcam , sizlere de bilgi olsun