- 5 Kasım 2023
- 28
- 49
- 36
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.621
Merhaba,Canım tıp fakültelerinde ücretsiz yapıyorlar bilgin olsun
Bana da verdiği fitil hafif etkiliymiş. Tamamen geçirmez ama etkilerini azaltır dedi.Canım bana enfeksiyon için hiç bişey yazmadı ya sadece bol su iç tahlillerin temiz dedi kafam karıştı
Alttan muayene yapıldı acile gitmiştim. Onlar enfeksiyon var dedi ama doktoruma yönlendirdi. Sabah doktora gittim öyle yazdı. Prillamı akşam yatarken 2 tane almamı önerdi. Prospektüsünde de nasıl kullanılacağı yazıyor. Günde max 4 tane alınabiliyormuş.Canım geçmiş olsun bende de yanma var acile gitmeyi düşünüyorum ya da yarın doktora giderim idrar testi mi yaptı alttan muayene yapıyorlar mı enfeksiyon için ? prillamı nasıl kullanmanı önerdi ?
Bana dün 6+3 ama ultrasona göre 6+5te 5 hafta sonra gel dedi. Ben de çok değil mi dedim istersen 3 hafta sonra gel 5. hafta kontrol olsun ama 5 haftadan önce bir değişikliğin olmaz zaten dediKızlar bide bir şey sorcam biz memlekete geldik izindeyiz şuan. Bu doktora da söyledim burda yaşamadığımı. muayene bittikten sonra bidaha randevu vermedi ona gidemeyeceğimi bildiği için. ben de sormayı unuttum. 6+5 te gidenlerin ya da buna yakın olanların doktoru bidaha ne zaman gitmelerini söyledi ?
Kese göründü mü?Çok teşekkürleryaş 29 ilk gebelik sat 19.11.2023 erkek ve İstanbul, bu forum işini hiç öğrenemedim sizlere yazıp konuşmak istiyorum ama bir türlü yapamadım, yanlışlıkla yazdıklarımı da silemedim
Benim geçen hamileliğim tüp bebekti 5. gün embriyosu 9. Gün 106 11.gün 246 çıkmıştı Saatleri fatklıysa nornal olabilir Ya da ikiz olabilir miKızlar selammm.
Tüp bebek 2. transferimdi 5. gün TEK embriyo cuma 9. gündü ve 156 kan sonucumdu.
Pazar tekrarladık testi 801 çıktı salı sabah yani bugün yine tekrarlardık 2462 çıktı bu normal mi sizce?
Yani;
9. gün 156
11. gün 801
13. gün 2462
Ücretleri neler ben de o zamanlara gelirsem inşallah yatırmak çok istiyorumKızlar fetal DNA da 3 fatklı paket var en basit olanı belli kromozom bozukluklarına bakıyor en kapsamlısı küçük segmental kromozom bozuklukları dahil Ama 2 li 3 kü test fetal Dna dahil hepsi tarama testi diye geçer Tek tanısal test amniosentezdir Ben iki kez amniosentez yaptırmak zorunda kaldım
Doktor ultrason randevusu için dönüş yapacak sanırım yarına çağırırlar. Tek embriyoydu ikiz imkansız diye düşünüyorumBenim geçen hamileliğim tüp bebekti 5. gün embriyosu 9. Gün 106 11.gün 246 çıkmıştı Saatleri fatklıysa nornal olabilir Ya da ikiz olabilir miDr unuz ne diyor
HahahaKız rahat mı batıyor şükret ne güzel işteben eskisi gibi hissetmek için dua ediyorum sürekli
Tek yumurta ikiziiiiiDoktor ultrason randevusu için dönüş yapacak sanırım yarına çağırırlar. Tek embriyoydu ikiz imkansız diye düşünüyorum
Bende iki embriyo koydurdumTek yumurta ikiziiiii
Kız sen bizi satıp buralara mı geldinBende iki embriyo koydurdum
İlk erken verdim 58 çıktı
İkinci kan 122
Üçüncü kan 1054
Dördüncü kan 2915 çıktı Perşembe gidicem doktora
Peki öncesinde dna tarama testi yaptırıp sonra mı amniyosentez yaptırdınız ozelKızlar fetal DNA da 3 fatklı paket var en basit olanı belli kromozom bozukluklarına bakıyor en kapsamlısı küçük segmental kromozom bozuklukları dahil Ama 2 li 3 kü test fetal Dna dahil hepsi tarama testi diye geçer Tek tanısal test amniosentezdir Ben iki kez amniosentez yaptırmak zorunda kaldım
Hayırlı olsun canım ben senin keseyi yanlış mı yazmışım o da 6+1 diyor daKızlar doktordan çıktım az önce miniğimin kalp atışını duydukkarından göremedi idrarım hiç yok diye vajinalden dinledik bu arada 6+3 günlükmüşük palm angels