- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.421
Merhaba bilgilerinizi yazarsanız tabloya kaydedeyim :)ben de 5+1 deyim pek belirtim yok kasık batmaları oluyor dinlenince geçiyor. gögüslerim biraz büyüdü birkaç gündür öyle kaldı
Bana doktor günde 1 tane iyi pişmiş ye dedi. Bu hafta 5 gün yedim 2 gün yiyemedim mesela. Sizin bilgilerinizi bulamadım tablo için yazabilir misiniz?Kızlar hergün yumurta yiyor musunuz? Benim bulantı çok olduğu için yiyemiyorum ama çevrem hep yemen lazım diyor doktora da sormayı unutmuşum.
Kızlar hergün yumurta yiyor musunuz? Benim bulantı çok olduğu için yiyemiyorum ama çevrem hep yemen lazım diyor doktora da sormayı unutmuşum.
Daha doktora gitmedim kesinleşirse yazayım inşallahMerhaba bilgilerinizi yazarsanız tabloya kaydedeyim :)
5+4 kese, 7+1 kalp atışı sat 25.10.2023 ama biraz geç döllenme olmuş tahmini doğum 02.08.2024Bana doktor günde 1 tane iyi pişmiş ye dedi. Bu hafta 5 gün yedim 2 gün yiyemedim mesela. Sizin bilgilerinizi bulamadım tablo için yazabilir misiniz?
Yaş kaçıncı çocuk ve şehir nedir canım?5+4 kese, 7+1 kalp atışı sat 25.10.2023 ama biraz geç döllenme olmuş tahmini doğum 02.08.2024
Günaydınnnnnn güzellikler nasılsınız nasıl gidiyor belirtiler olmaya başladı mı ???? Ben sakin sakin gidiyorum bakalım haldi bismillah
Ultrason goruntumu attim canım bakar mısınızçokta güzel artmış betan aslında . ultrason çıktı kağıdın nasıl canım bulanık mı net mi .cihazın eski yeni ayrımını burdan yapabilirsin aslında
Benim de 9 yasinda bir kizim var. Tamamen unutmusum hamilelik nasıl biseydiBenim daha çok küçük keseyi bile göremedik.Sadece baş dönmesi ve sık idrara çıkma var2.çocuğum ama kızım 9 yaşında olunca ilki kadar heyecanlıyız ilk hamileliğim gibi
Hiiiiç belirtim yok salı gününü iple çekiyorum inşallah kalp atışını duyar gelirimGünaydınnnnnn güzellikler nasılsınız nasıl gidiyor belirtiler olmaya başladı mı ???? Ben sakin sakin gidiyorum bakalım haldi bismillah
Ben de aynı büyütürken de çabucak büyüdü onu da anlamadım. Benim kızım da 6 ocak 2015 kızlarımızın da arası çok az sanırımBenim de 9 yasinda bir kizim var. Tamamen unutmusum hamilelik nasıl biseydisanki ilk defa basima geliyor gibi. Tabi ilkinde bu kadar bilincli de degildim. Pek anlamadım neler yaşadığımı.
Benimde koyulaşma yok gibi hatta daha açık çıkmıştı aynı test ama bthcg 2 kat artmıştı sıkıntı yapmaAmin. Bende bugün yine kan verdim sabah yine kaset test yaptım. Koyulaşma var mı sence ?
Benide eklermisin. 27ekim sat yaş.30 kese 5+2 kalp atışı 6+2 gördük az az ama İstanbulda yaşıyorum ilk bebeğim kız hissediyorum hepimizin hakkında hayırlısıKızlar herkesi tabloya ekledim kalp atışı duyan varsa yazarsa güncelliyim :) Tablomuz doluyor :)
Benim de belirtiler kesildi. Sizin daha önce var mıydı regl sancısı ve kasıkta batma? Ben de ikisi de yoğundu bir iki gündür hiç yok sadece hafif göğüs şişkinliği varHiiiiç belirtim yok salı gününü iple çekiyorum inşallah kalp atışını duyar gelirimbelirti olmayınca korkuyorum
Evet Salı 50 çıkmıştı ilk. Perşembe günü 140 çıktı doktorum daha kan vermeme gerek yok dedi 23 Aralık kese görmeye çağırdıBenimde koyulaşma yok gibi hatta daha açık çıkmıştı aynı test ama bthcg 2 kat artmıştı sıkıntı yapma
Yok valla. Çalışıyorum hergün Yumurta yapıp yiyemiyorum sabahları ama Muz, Süt vs. İdare etmeye çalışıyorum. Haftasonu yumurtalı, avokadolu, bol zeytinli kahvaltı yapabiliyorum.Kızlar hergün yumurta yiyor musunuz? Benim bulantı çok olduğu için yiyemiyorum ama çevrem hep yemen lazım diyor doktora da sormayı unutmuşum.