- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.381
Adet gibiydi canım ya pıhtılı ama ultrasonla bakıldı sorun yokmus her sey yolunda dedi su an geçti kahverengi lekelenmeye döndü. Progesteron kullanıyorum inşallah bir şey olmazGeçmiş olsun cnm lekelenme tarzı mı yaşıyorsun kırmızı mı? Dr unla gorustunmu? Gerekirse acile git mutlaka
Adet gibi pıhtılı oldu canım dr sorun yok dedi ama kırmızı kan tedirgin ediyor tabii, bu kanamanın sonunda ya yerleşecek ya da yerleşemeyip düşecek yerleşmeyle alakalı kanama dedi bakalım inşallah sorun olmazBugün doktorum en ufak kanaman olursa haber ver bana dedi canım. Bazı lekelenmeler olabiliyormuş korkma inşallah önemli birşey değildir ama önlem altında tutulması gerekiyormuş. Doktoruna haber ver mutlaka durumu o seni yönlendirir
Aa kızlar ben de bursadayımm siz nereye gidiyorsunuzCanım Bursa'nın neresindensin? Hangi hastaneye gidiyorsun?
Göğüslerim o kadar sızlıyor ki. Aşırı şişlerKızlar sizlere bişey sormak istiyorum belirtileriniz sürekli oluyormu yoksa aradamı oluyor
Anadolu Hastanesi'ne gidiyorum canım benAa kızlar ben de bursadayımm siz nereye gidiyorsunuz
Güzel düşün güzel şeyler olsunAdet gibi pıhtılı oldu canım dr sorun yok dedi ama kırmızı kan tedirgin ediyor tabii, bu kanamanın sonunda ya yerleşecek ya da yerleşemeyip düşecek yerleşmeyle alakalı kanama dedi bakalım inşallah sorun olmaz
Ayy evet çok heyecanlıEvet canım inşallah duyarız çok heyecanlıyım
Ben acıbademe gittim ama gittiğim dr baska hastaneye geciyormuş. Ben de dr mehmet özgür akkurta gideceğim daha gitmedim cuma randevumAnadolu Hastanesi'ne gidiyorum canım ben
Teşekkür ederim canımm, inşallah sağlıkla alırız kucağımızaGüzel düşün güzel şeyler olsundikkat et biraz hareketlerine
Murat Kadıoğlu benim de doktorum, inşallah güzel haberler alırsın kuzumBen acıbademe gittim ama gittiğim dr baska hastaneye geciyormuş. Ben de dr mehmet özgür akkurta gideceğim daha gitmedim cuma randevum
Aynı benimki de bu şekildeCanım bende özele gittim dün doktorum olmadığı için ne görüntüsü net nede doğru düzgün kalp atışını duyabildim sürekli ses kaydı o yüzden devlette devam edeceğim görüntüyü ekledim bakar mısınız hala bebişin hangisi olduğunu çözemedim5 haftalikken gittiğim görüntü dağa netti
Büyümeye çalışıyor ondan şekli farklı olabilir canım. Doktorun yorum yapmamış ters bir durum olsa bilgi verirdi hiç üzme kendini.Kızlar bugün kese dolu onu gördüm ama kesemin şekli aşırı bozuk gibi bi bakar mısınız sizce de öyle mi ? Doktor kese şekli ile ilgili yorum yapmadı
İnş sende canımAyy evet çok heyecanlıbende cuma günü gidicem kısmetse . Sağlıkla gör bebeğini inşallah canım
deneyecegim canim, gercekten bulanti da yapiyor birazAynı şekildeyim su içtikçe bulantı geliyor bideiçine biraz limon sıkıyorum öyle biraz daha içebiliyorum cnm sende dene istersen
Di mi kese gününle uyumlu bence her şey süper strese girme dedi sadeceKötü birşey olsaydı söylerdi doktor canım, kafana takma üzme bebişi de
valla içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederimBüyümeye çalışıyor ondan şekli farklı olabilir canım. Doktorun yorum yapmamış ters bir durum olsa bilgi verirdi hiç üzme kendini.
Aynen öyle, güzel şeyler düşünDi mi kese gününle uyumlu bence her şey süper strese girme dedi sadece
Benim tek arada karın kaşık ağrısı oluyorKızlar sizlere bişey sormak istiyorum belirtileriniz sürekli oluyormu yoksa aradamı oluyor
İnş sende canımkaç haftalıksın