-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.441
Buraya kendi ultrason çıktımı bırakıyorum . Çıktıdan, nispeten iyi bir cihaz olduğu anlaşılıyor . Bazı çıktılar çok bulanık , ordan da cihazın eski ya da bozuk olduğu anlaşılıyor. Sen bence farklı bir doktora git . Çünkü 10 gün beklemek için çok uzun . Burda kese görünmedi , bebek görünmedi diyen yorumlar çok fazla . Çoğu da başka doktora gidip bebekleri gördüler canım . Sende git ki için rahatlasın
Kalp atışı duyuldu mu canım ?Ultrason görüntüsü
Canım bende gün sayıyorum kasık ağrım bulantım geçse de kendime gelsem rahat hissetsem diyeBenim de belirtiler kesildi. Sizin daha önce var mıydı regl sancısı ve kasıkta batma? Ben de ikisi de yoğundu bir iki gündür hiç yok sadece hafif göğüs şişkinliği var
Maalesef bebek de görünmedi sadece kese var 10 gün sonra yine gel bakalım dediler daha sonra bebeğini gören oldu mu diye merak ediyorum canimKalp atışı duyuldu mu canım ?
Kac haftalıksın canım şuanMaalesef bebek de görünmedi sadece kese var 10 gün sonra yine gel bakalım dediler daha sonra bebeğini gören oldu mu diye merak ediyorum canim
Canım ben göremedim , cihazla ilgili sorun olmuş olabilir . Sen randevunu beklicek misin başka doktora gidecek misinUltrason goruntum bakabilir misiniz kizladcicekkiz9
Evet canim çarşamba günü başka bi doktora gideceğimCanım ben göremedim , cihazla ilgili sorun olmuş olabilir . Sen randevunu beklicek misin başka doktora gidecek misin
Şu an 7+2 . Doktora gittiğimde 6+5 idiKac haftalıksın canım şuan
Vajinal baktırdın mı canım ? Vajinal de kesin gözükürdüŞu an 7+2 . Doktora gittiğimde 6+5 idi
Benim kanama alanım küçülmüş ilaçlar kaynaklı mı bilemem tabi. Lekelenmem yoktu benimYani benim kendi doktorum ilacın bir faydası olmadığını sadece süreci uzatacağını söyledi hafif kanama alanım varmış bana da fitil olarak verdi siz faydasını gördünüz mü lekelenmeleriniz var mıydı
Vajinal baktiramadim . Vajinusmus geçmişim var çok kasiliyorum muayene de karından baktılarVajinal baktırdın mı canım ? Vajinal de kesin gözükürdü
Valla ben cok zor büyüttüm. Nasıl büyüdüğünü cok iyi anladım yaniBen de aynı büyütürken de çabucak büyüdü onu da anlamadım. Benim kızım da 6 ocak 2015 kızlarımızın da arası çok az sanırım
İnşallah 2.leri de sağlıkl büyütürüz
Çok ayakta durunca kasık ağrım oldu sonra geçti şimdi göğüs ucum yanıyor gibi ağrısı çok fazla başka da hiç belirti yaşamadım ne mide bulantısı ve baş dönmesiBenim de belirtiler kesildi. Sizin daha önce var mıydı regl sancısı ve kasıkta batma? Ben de ikisi de yoğundu bir iki gündür hiç yok sadece hafif göğüs şişkinliği var
Ne güzel böyle rahat geçer inşallahÇok ayakta durunca kasık ağrım oldu sonra geçti şimdi göğüs ucum yanıyor gibi ağrısı çok fazla başka da hiç belirti yaşamadım ne mide bulantısı ve baş dönmesi
İnşallah korkum gelişmedi mi acaba niye başlamadı belirtilerim oluyorum ay hep bir stres yaNe güzel böyle rahat geçer inşallah
Canım şimdiye kadar yolk saçın ve bebek görünmesi lazımdı en azından yolk saç görünse bile yeterdi bu duruma doktorlar ne diyor ? Seni üzmek istemem ama benim boş gebeliğim de böyleydiUltrason goruntum bakabilir misiniz kizladcicekkiz9
Aynenn belirti varken ağrı vs bir sorun mu var, belirti yokken niye yok orada mı hala acaba şüphesiİnşallah korkum gelişmedi mi acaba niye başlamadı belirtilerim oluyorum ay hep bir stres ya
Dr 10 gün sonra netleşir dedi yolk saç ile ilgili bir şey demediler .inşallah canım peki boş gebeliginde beta artışın devam ediyor muydiCanım şimdiye kadar yolk saçın ve bebek görünmesi lazımdı en azından yolk saç görünse bile yeterdi bu duruma doktorlar ne diyor ? Seni üzmek istemem ama benim boş gebeliğim de böyleydiumarım ultrason eskidir