- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 36
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.361
aynen yaBende öyle benimde çoook nadir beyaz sulu akıntım oluyor geçiyor neredeyse hiç su içmiyorum şu iki gündür zorluyorum içemeye bu seferde tuvalette çıkamıyorum
Şu damacana gibi suluklar çıkmış ya şimdiaynen yadr kizdi biraz ama su icmiyorum dedigimde , bide 2 3 lt dedi , ben yarim lt bile bitiremiyorum ki . alismaya calisacagim ama nasil yapacagim bilmiyorum
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar.Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim çok yeni daha. Sat 8 kasım ama PKO var bende sanırım o sebeple geç döllenme olmus perşembe bchg 27 ile öğrendim bu gün 63 olmus.9 yaşında kızım var o da geç döllenme idi.
Umarım hepimiz birbirimize sağlıklı haberler veririz.
bozulur tabi canım moralin özel diyorsun, yenilemeleri gerek cihazlarını. Pazartesi kalp atışı için mi gidiceksin canımCanım cidden senin ultrasonda görüntü kalitesi çok net ben özele gitmeme rağmen bu kadar net çıkmadı açıkçası bu biraz moral bozucu pazartesi günü gideceğim inş kesenin içinde bebeği görürüz ve kalp atışını duyarız
Çok teşekkür ederim
Canım pazartesi ofiste ekleyeceğim bilgisayardanÇok teşekkür ederim
Yaşım 37 SAT:8 kasım
Beklenen doğum tarihi:22.08.2024 1 kızım var yaşadığım şehir bursa hissettiğim cinsiyet: erkek
palm angels beni eklersen çok sevinirim
Kızıma hamileyken çok güzel dostluklar kurmustuk hala görüşürüz.
Tamamdır canım ss alıyorum pazartesi düzenleyeceğimpalm angels canım benim bilgilerimi de düzenler misin bugün kalp atışı duyduk 6+6 sanıyordum ama doktor 7+0 dedi. Tahmini doğum tarihi 03.08.2024 e çekildi ve erkek hissediyorum en başından beri
Evet canım inşallah duyarız çok heyecanlıyımbozulur tabi canım moralin özel diyorsun, yenilemeleri gerek cihazlarını. Pazartesi kalp atışı için mi gidiceksin canım
Geçmiş olsun cnm lekelenme tarzı mı yaşıyorsun kırmızı mı? Dr unla gorustunmu? Gerekirse acile git mutlakaKızlar kanama yaşayan var mıı
Aynı şekildeyim su içtikçe bulantı geliyor bideaynen yadr kizdi biraz ama su icmiyorum dedigimde , bide 2 3 lt dedi , ben yarim lt bile bitiremiyorum ki . alismaya calisacagim ama nasil yapacagim bilmiyorum
Canım bende özele gittim dün doktorum olmadığı için ne görüntüsü net nede doğru düzgün kalp atışını duyabildim sürekli ses kaydı o yüzden devlette devam edeceğim görüntüyü ekledim bakar mısınız hala bebişin hangisi olduğunu çözemedimCanım cidden senin ultrasonda görüntü kalitesi çok net ben özele gitmeme rağmen bu kadar net çıkmadı açıkçası bu biraz moral bozucu pazartesi günü gideceğim inş kesenin içinde bebeği görürüz ve kalp atışını duyarız
Yoğun mu kanaman yoksa lekelenme şeklinde mi canımKızlar kanama yaşayan var mıı
Bugün doktorum en ufak kanaman olursa haber ver bana dedi canım. Bazı lekelenmeler olabiliyormuş korkma inşallah önemli birşey değildir ama önlem altında tutulması gerekiyormuş. Doktoruna haber ver mutlaka durumu o seni yönlendirirKızlar kanama yaşayan var mıı
Canım Bursa'nın neresindensin? Hangi hastaneye gidiyorsun?Çok teşekkür ederim
Yaşım 37 SAT:8 kasım
Beklenen doğum tarihi:22.08.2024 1 kızım var yaşadığım şehir bursa hissettiğim cinsiyet: erkek
palm angels beni eklersen çok sevinirim
Kızıma hamileyken çok güzel dostluklar kurmustuk hala görüşürüz.
Aynı benimki de bu şekildeCanım bende özele gittim dün doktorum olmadığı için ne görüntüsü net nede doğru düzgün kalp atışını duyabildim sürekli ses kaydı o yüzden devlette devam edeceğim görüntüyü ekledim bakar mısınız hala bebişin hangisi olduğunu çözemedim5 haftalikken gittiğim görüntü dağa netti
Kötü birşey olsaydı söylerdi doktor canım, kafana takma üzme bebişi deKızlar bugün kese dolu onu gördüm ama kesemin şekli aşırı bozuk gibi bi bakar mısınız sizce de öyle mi ? Doktor kese şekli ile ilgili yorum yapmadı