- 17 Kasım 2024
- 3
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi palm angels
-
- #33.061
Caline bebek şampuanı içerik olarak daha temiz geldi, onu kullanıyorum şu anKızlar bebek şampuanı ne aldınız ya mustela alacaktım ama parfüm vs var içinde bilemedim içeriği temiz olsun diyorum ama çok kararsız kaldım.
Bizimkide öyle doktor uçte öyle oluyorlar dedi bende çok uzun süre aç bırakıyorum öyle veriyorum anca öyleBizde de meme reddi var sadece uykudan uyandığında emiyor oda çok kısa bir süre şuan başka şekilde vermiyorum zorluyorum emzirmek için ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Damla kullanmıştım ama bıraktım masaj duş bunlarla bı şekilde geçirmeye çalışıyorumKızlar gaza çözüm bulan var mı sıcak su kovası dışında nolur yardımEk gıdaya başlayan var mı
İki saat aç bırakıyorumMesela kaç saat aç kalıyor
Kaç aylık bebeğin? Daha çok erken değil mi ek gıda için?Kızlar gaza çözüm bulan var mı sıcak su kovası dışında nolur yardımEk gıdaya başlayan var mı
Evettt
Senin bebek kaç aylık oldu canım kolik olabilir o zaman gaz sorunu gerçekten zor ya. Ben de o sorunu baya yaşadım. Duş aldırıyordum masaj yağı almıştım onunla karnına masaj yapıp bisiklet hareketi yapardım. Bir tane gaz damlası vardı pek fayda etmedi. Ama Bahsettiğim şekilde rahatlıyordu. Bebek 3 ay 1 haftalık oldu bu aylarda biraz daha rahatlıyorlar. Ek gıdaya geçiş için de biraz erken olabilir, altı aylıkken başlıyacağım ben. Doktoruna danışırsan iyi olur gibi.Kızlar gaza çözüm bulan var mı sıcak su kovası dışında nolur yardımEk gıdaya başlayan var mı
4.buçuk aylık. Sadece mama yiyor emmiyor. Birde ünek sütü alersiji var o yüzden alerjik tamamen kimyasal mama kullanıyoruz. O yüzden bizi başlattı doktor. Haşlanmış sebzeler veriyorum 10 gündür. Mama yediği zaman gaz dan duramıyor. Çözümü böyle buldukKaç aylık bebeğin? Daha çok erken değil mi ek gıda için?
Senin bebek kaç aylık oldu canım kolik olabilir o zaman gaz sorunu gerçekten zor ya. Ben de o sorunu baya yaşadım. Duş aldırıyordum masaj yağı almıştım onunla karnına masaj yapıp bisiklet hareketi yapardım. Bir tane gaz damlası vardı pek fayda etmedi. Ama Bahsettiğim şekilde rahatlıyordu. Bebek 3 ay 1 haftalık oldu bu aylarda biraz daha rahatlıyorlar. Ek gıdaya geçiş için de biraz erken olabilir, altı aylıkken başlıyacağım ben. Doktoruna danışırsan iyi olur gibi.
ben de kimse yazmıyor diye bakmıyordum uzun zamandır, bir bakayım dedim aynı problem bizde de var. meme reddi 2 aylıkken başladı yaklaşık. günde 1-2 defa sağıp biberonla veriyorum toplam günlük 150-200 ml anne sütü anca içiyor.mama veriyorumKizlar herkese merhaba bizim bu grup niye sesiz ya doğumdan sonra herkes koşesine çekildi kizlar en lazım zaman birbirimize destek olacağımız zaman nerdesiniz kizlar bebişler nasıl nasıl gidiyor neler yaptınız benim doğumdan sonra hiç rahatım olmadı ve hayla aynı yani oğlum üç aylık oldu ama meme ve mama redi yapmaya başladı iki haftadir
Aaa sen daha yeni doğum yapmadın mıııBüyük bir sessizliğe gömülüyorum. Hamileyim
Neeeee ettinnnnnBüyük bir sessizliğe gömülüyorum. Hamileyim
Kız sen niye benim sıramı çaldınBüyük bir sessizliğe gömülüyorum. Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?