- 24 Haziran 2024
- 203
- 161
- 28
İyiyim canım teşekkür ederim ne var ne yok nasıl geçiyor günleriniz ?Günaydınn iyiyiz canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım teşekkür ederim ne var ne yok nasıl geçiyor günleriniz ?Günaydınn iyiyiz canım sen nasılsın
Merhaba beni de ekler misiniz sat 22 temmuz bat 15 Ağustos (şuan regliyim bitince guncellerim tekrardan)
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 6 Ağustos 15 17 Ağustos 3 Eylül bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Canımız gebemiz Beezuus Canımız Gebemiz brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun Canımız gebemiz Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos annelik yolunda 11 Temmuz 12 Ağustos 29 Ağustos Halolita 5 Ağustos 8 Eylül Tufibery 26 Temmuz 8 Ağustos 27 Ağustos 14 Şubat ladyflowercookies 16 Temmuz 14 Ağustos Dibay 2 Temmuz 30 Temmuz
Eklerimmm hoşgeldinizMerhaba beni de ekler misiniz sat 22 temmuz bat 15 Ağustos (şuan regliyim bitince guncellerim tekrardan)
Şu an bi sıkıntı var ekleme yapamıyorum.Merhaba beni de ekler misiniz sat 22 temmuz bat 15 Ağustos (şuan regliyim bitince guncellerim tekrardan)
Ben de bir heves bekliyorum tekrar spora dönmeyi bakalım Şu an için bulantı hiç yok gibi. Sadece sürekli bir yeni yemek yemişim gibi tokluk hissi var. O yüzden de canım hiçbir şey istemiyor biraz zorla yiyorum ama sıcaklardan da olabilirİnşallah canım bende pilatese başlıyorum hamilelikte de bayağı faydalı olduğunu söylüyorlar. Doktor sorun yok derse kesinlikle devam et çok iyi gelir peki senin hamileliğin nasıl geçiyor zorlayan şeyler var mide bulantısı vs başladı mı ?
olsun bulantın olmasında yavaş yavaş yersin kilo da almazsınBen de bir heves bekliyorum tekrar spora dönmeyi bakalım Şu an için bulantı hiç yok gibi. Sadece sürekli bir yeni yemek yemişim gibi tokluk hissi var. O yüzden de canım hiçbir şey istemiyor biraz zorla yiyorum ama sıcaklardan da olabilir
Teşekkür ederim inşallah uğurlu gelirEklerimmm hoşgeldiniz
Bu sitedeki insanları fazla ciddiye alıyorsun,almaMerhaba bilen bilmeyen herkes için bir güncelleme yapmak istedim, sitede uğradığım haksızlıklar sebebiyle hesabımı kapatma kararı aldım. Burda soruma cevap veren emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün hastanede kan verdim. Gebelik yoksa tedaviye başlayacağım, her şeyden uzak rahat bir tedavi dönemi geçirmek istiyorum. Herkese şimdiden hayırlı bebişler dilerim. Kendinize iyi bakın.
*bazıBu sitedeki insanları fazla ciddiye alıyorsun,alma
İyiyim canım, sen nasılsın nedir durumlar? Ben pek yazamadım buralara. Bugün kan vermeye gittim tekrar betam 7006 olmuş. Genel testlerden de yaptırdım. Crp yüksek çıktı sadece. Diğerleri normalmiş çok şükür.Günaydın grubumuzun güzel anneleri ve güzeller güzeli anne adaylarıııı nasılsınız ? Herkes iyidir umarım
Sıkıntı biterse beni de ekler misiniz.Sat 29 Temmuz yumurtlama tahminen 14 Ağustos’tu.Bat bilemiyorumŞu an bi sıkıntı var ekleme yapamıyorum.
İyiyim bende canım teşekkür ederim. Bende bir değişiklik yok henüz öyle takılıyorum. Maşallah çok güzel atmış betan Crp neden yüksek çıkmış ki doktor bir şey dedi mi ?İyiyim canım, sen nasılsın nedir durumlar? Ben pek yazamadım buralara. Bugün kan vermeye gittim tekrar betam 7006 olmuş. Genel testlerden de yaptırdım. Crp yüksek çıktı sadece. Diğerleri normalmiş çok şükür.
Teşekkür ederim. Geçirdiğim enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini söyledi ama belirti olarak şu an birşeyim olmadığı için enfeksiyona dair o da bilemedi neden olduğunu büyük ihtimalle şu an bir savaş içerisinde hücreler o yüzden yükselmiştir dedi.İyiyim bende canım teşekkür ederim. Bende bir değişiklik yok henüz öyle takılıyorum. Maşallah çok güzel atmış betan Crp neden yüksek çıkmış ki doktor bir şey dedi mi ?
Anladım canım geçmiş olsun inşallah düzelir o da en kısa zamandaTeşekkür ederim. Geçirdiğim enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini söyledi ama belirti olarak şu an birşeyim olmadığı için enfeksiyona dair o da bilemedi neden olduğunu büyük ihtimalle şu an bir savaş içerisinde hücreler o yüzden yükselmiştir dedi.
Teşekkür ederim inşallahAnladım canım geçmiş olsun inşallah düzelir o da en kısa zamanda
Kırmızıları görünce Antalya’ya kaçtım kendimi tatile verdim buraya da bakamadım Çok haklısın nazar ettiler bizeNe oldu buraya kızlar nerelerdesiniz? Sohbetinizi arıyor gözlerim Puxhu duskapani halolita cookiep istanbullugelinnnn Mervesre41 Usagiii ladyflowercookies
Kışkışlayalım o nazarları hatta en güzeli yok saymak eski neşesine dönsün buralar hadiKırmızıları görünce Antalya’ya kaçtım kendimi tatile verdim buraya da bakamadım Çok haklısın nazar ettiler bize