- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Allahım bu konuyu da çözüme kavuşturduğumuza göre gelsin yeni eşofmanlı hoca sorularıBak dedgim gibiymis hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım bu konuyu da çözüme kavuşturduğumuza göre gelsin yeni eşofmanlı hoca sorularıBak dedgim gibiymis hee
Ay inşallah vardırBen de 2 gün önce bat gününde yaptım negatif gördüm ama şu an hafif mide bulantım var psikolojik mıdır bilemiyorum
İnşallah ama umutlanmak da istemiyorum negatif gördüm çünkü bu ay yumurtlama da olmadı testte nasıl olacak bilmiyorumAy inşallah vardır
Evet ilaçla çok yumurta gelişebiliyoryok tatlım 3 yumurtam vardı 20 17 ve 15 mm şeklinde. pcos değilim letu kullandırıyordu doktorum ardından çatlatma iğnesi yaptırıyordu 6 ay bu şekilde devam ettim. tüm değerlerim normal yoksa. arı bal polen içtiğim ay 3 yumurtam olmuştu yoksa tek yumurta oluyordu hep
Gecikmeden anlaşılmıyor hayırlara çıksın inşallahBen de 2 gün önce bat gününde yaptım negatif gördüm ama şu an hafif mide bulantım var psikolojik mıdır bilemiyorum
Benim de aynı canım, hayırlısı bakalım vakti gelince olacak nasılsaKızlar bugün bat günüm sabah test yaptım kocaman bir negatif gölge bile yok duskapani annelik yolunda G guzelseylerolsun sizlerde ne var ne yok
Merhaba hoşgeldin, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur Bat’ı yanlış yazmışsın 10 Eylül olacak sanırım değil mi?Merhabalar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. İki aydır gebe kalmaya çalışıyorum, bu ay da olmadı maalesef. Yaşım itibarı ile fazla bekleyecek zamanım yok ama aylar önce doktora danıştığımda deneyeceğiniz zaman en az 6-7 ay doktor desteği almadan deneyin, sonra test vs yaptırırsınız demişti. Şimdi o süreci burada sizlerle fikir alışverişi yaparak geçirmek iyi olabilir diye düşündüm.
SAT- 13 Ağustos / takvime göre beklenen yumurtlama 27 Ağustos / BAT -10 Ağustos
Gebelik düşünen bekleyen herkese bol şans diliyorum, gebe arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Güzel dileğinize amin, isteyen herkes için öyle olsun umarım...Merhaba hoşgeldin, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur Bat’ı yanlış yazmışsın 10 Eylül olacak sanırım değil mi?
Ohh kanı da verince bi ferahlama-rahatlama gelmişay kızlar foşur foşur halı yıkadımm nasıl iyi geldiiii
sorma sorma gençleştim resmenOhh kanı da verince bi ferahlama-rahatlama gelmiş
Bi kaç gün daha bekle canım adet oluncaya kadar Ümit hep var unutmaKendi kendimi gaza getirip test yaptım yine negatif bir dahaki aya
o kanın çıkması gerekiyormuşsorma sorma gençleştim resmen
kız deme öyle ölen kişiye beddua töbetöbeBir an önce adet olsun istiyorum en azından bu son ayı da deneyip tedaviye başlarım artık. Şu bir yıl bekleme kuralını kim kafadan attıysa inşallah mezarında ters dönsün ya bu nasıl bir çiledir
Öyle tabiki en güzel en hayırlı zamanda tez vakitte yaşayalım inşallahhhBenim de aynı canım, hayırlısı bakalım vakti gelince olacak nasılsa
Kendi kendimi gaza getirip test yaptım yine negatif bir dahaki aya