- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Siz beni beklemeyin hamile haberi alırız inşallah şekerim hamile olup yuvadan ucarsiniz hemen ajajjajbenim de 28 şekerim evlilik yıldönümümüz o yüzden o gün yapcam bi umut yoksa beklerdim birkaç gün hshhs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz beni beklemeyin hamile haberi alırız inşallah şekerim hamile olup yuvadan ucarsiniz hemen ajajjajbenim de 28 şekerim evlilik yıldönümümüz o yüzden o gün yapcam bi umut yoksa beklerdim birkaç gün hshhs
Her ikisine göre de degerlendirdin zaharTahmini yazdırdım canım ben. İlaçsız oluyorum çok şükür ama oynamalar oluyor. 23de olabilir 28de
Ne diyin lo bana mı laf sokiin senMaşallah nasıl bi yanlışlık o miss gibi yeni bi döngü dönemi yazınca bi an n’oluyo dedim
Canım neyini yanlış yazmışım söyle de düzeltiyim bazı arkadaşlarım zor durumda kalmışBende umut yok ya bat günü negatif çıktı daha da dönmez
anca beraber kanca beraber bu grupta jwdjwjSiz beni beklemeyin hamile haberi alırız inşallah şekerim hamile olup yuvadan ucarsiniz hemen ajajjaj
Bugün ve 2gün sonrasını da değerlendiririm yeter daHer ikisine göre de degerlendirdin zahar
6 sı tutmuşsa şimdi belli olmaz en iyisi beklemek ama çok merak diyorsanız kan verinSelam kızlar
Hasta olmama yedi gün var bugün erken gebelik testi yaptım dijital olan negatif çıktı
Ovülasyon günüm Ağustos’un 5’in deydi biz de Ağustosun 4’ünü ve 6’sını değerlendirdik dördünü hesapladığım zaman bugün 11 gün oluyor birlikte olduğumuz 6’sını hesapladığım da ise 9 gün oluyor sizce olsa çıkar mıydı?
Kızz yokk sen dedin ya tabloya bak diye e bakıyorum öyle yazıyor ama bi gariplik var dedimNe diyin lo bana mı laf sokiin sen
Doğrusu neymiş kız anlamadım valla karnım aç marş basmıyoKızz yokk sen dedin ya tabloya bak diye e bakıyorum öyle yazıyor ama bi gariplik var dedim
12 si batmış canımDoğrusu neymiş kız anlamadım valla karnım aç marş basmıyo
Kız vallahi çözemedim Merve yanlış yazdırmış diyor daDoğrusu neymiş kız anlamadım valla karnım aç marş basmıyo
test yapın atın burayaannelik yolunda canım gerçeği yazdır alla
İtinayla testlere bakılır hajajatest yapın atın buraya
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzelce karşılaşmıştır iki tarafdoğru senin nokta atışı olmuştu maşallah hashsha bu ay akıntım olmadı ya ama 13.gün dündü değerlendirdim yine de :)))
inşallah canımcım muhabbetleri bol olsun hssahsjsHadi bakalım inşallah hayırlısıyla güzelce karşılaşmıştır iki taraf
Testi negatif çıkanların umudunu kaybetmemesi adına sembol isim gibi oldumLorelailai ında 4 gün kala negatifti yanlış hatırlamıyorsam canım bekle bakalım daha birşey belli değil
Ben sen halolita aynı gün test yapıp negatif çıkmıştıTesti negatif çıkanların umudunu kaybetmemesi adına sembol isim gibi oldum
Canım regl günün geçmeden hiçbir şey belli olmaz. Bir gün kala bile negatif çıkabilir hamile olmana rağmen. Gününün geçmesini bekleyip test yapSelam kızlar
Hasta olmama yedi gün var bugün erken gebelik testi yaptım dijital olan negatif çıktı
Ovülasyon günüm Ağustos’un 5’in deydi biz de Ağustosun 4’ünü ve 6’sını değerlendirdik dördünü hesapladığım zaman bugün 11 gün oluyor birlikte olduğumuz 6’sını hesapladığım da ise 9 gün oluyor sizce olsa çıkar mıydı?