- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Üçte bir döndürüyoruz bu ay oranı yükseltelim inşallahBen sen halolita aynı gün test yapıp negatif çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçte bir döndürüyoruz bu ay oranı yükseltelim inşallahBen sen halolita aynı gün test yapıp negatif çıkmıştı
3 kişiden biri hamile aynen inşallah inşallahÜçte bir döndürüyoruz bu ay oranı yükseltelim inşallah
Evet hahahaha neyse ki umudumuz Lorelailai olduBen sen halolita aynı gün test yapıp negatif çıkmıştı
Bende 12 li paket var yapamıyorum günüme var diyeEki Görüntüle 3463621
burdasın ama yapamıyorum çok sacmaaaa
Bende 12 li paket var yapamıyorum günüme var diye
Beklemedeyim 9 da yumurtladim daha çok erken
evett çook erkenmişBeklemedeyim 9 da yumurtladim daha çok erken
bende de göge bile yok kan kerdim dayanamadımKızlar bugün bat günüm sabah test yaptım kocaman bir negatif gölge bile yok duskapani annelik yolunda G guzelseylerolsun sizlerde ne var ne yok
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar gelirbende de göge bile yok kan kerdim dayanamadım
O beni aşar bePuxhu cum bir de bu topike yumurtlama hesaplama getirsen çok büyük bir hizmet olur ajajjhahh
Yanlış yazılmış sat 10 temmuz ovü 29 temmuz bat 12 ağustosSen tabloda 12agustos yumurtlama görünüyor yani 2gün önce yumurtlamadın mı benim beynimle oynamayın
Ohh şükür rahatladım şimdi kızz test yapYanlış yazılmış sat 10 temmuz ovü 29 temmuz bat 12 ağustos
Bak dedgim gibiymis heeOhh şükür rahatladım şimdi kızz test yap
Ben de 2 gün önce bat gününde yaptım negatif gördüm ama şu an hafif mide bulantım var psikolojik mıdır bilemiyorumKızlar bugün bat günüm sabah test yaptım kocaman bir negatif gölge bile yok duskapani annelik yolunda G guzelseylerolsun sizlerde ne var ne yok
15 mm de pik görmek biraz zor zatenben hiçbir adetimde göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. adetten sonraki günlerde yumurtlama tarihimde ve adet öncesinde çok yoğun akıntı yaşıyorum ama ovulasyon testi yapmama rağmen hiç pik göremiyorum. dr 2 yumurtan var biri 20 biri 17 dediğinde ki hatta 3. yumurtamda 15 mm civarıyken yine de pik göremiyordum. bendemi sorun testte anlamadım. 2 3 farklı testte bile pik yok bende. böyle olan oldu mu
Normalde 3 yumurta aynı anda bu büyüklüğe gelmez acaba pcos olabilir mi? Çünkü öyle olduğunda sürekli lh yüksek görürsün ve yumurtalar gelişmiş görünür overda ama çatlayamaz. Kan testi ver doktora gidip bir FSH/lh ve amh baktırmak istiyorum de bence.ben hiçbir adetimde göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. adetten sonraki günlerde yumurtlama tarihimde ve adet öncesinde çok yoğun akıntı yaşıyorum ama ovulasyon testi yapmama rağmen hiç pik göremiyorum. dr 2 yumurtan var biri 20 biri 17 dediğinde ki hatta 3. yumurtamda 15 mm civarıyken yine de pik göremiyordum. bendemi sorun testte anlamadım. 2 3 farklı testte bile pik yok bende. böyle olan oldu mu