- 15 Şubat 2024
- 573
- 380
Ben sorayım yerine asdasjhBen sormıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sorayım yerine asdasjhBen sormıcam
Sor vallaBen sorayım yerine asdasjh
Doğruu görmüştüm ama alışık olmadığımdan almadım hep taze baktım gidersem alıyım canım sağoll gerçi avokado yediğim günlerde bi faydası olmadı ama olsundu aafdsfsdfCaniim metro markette donmus olanlar var onlardan al kup kup hem bizlatip icersin biseyin icinde hem de cozununce yersin. Donmus olmasi vitamininden goturmez bence.
Doktor ne dedi bu sonuçlaraMerhaba canlar ben bugün 18. Günümde hormon testi oldum sizce nasıl Dr anlarız dedı ovulasyonu hormona göre şimdi gördum ovulasyon 14.günümde oldu gb hıssedıyorum akıntım bel bacak agrım coktu ama ısım hala 0.1 artmıştı Dr cok normal herzmn ani artmaz ölmustur muhtemelen catlama olmasa polip görunurdu rahmn cok guzel tertemiz dedi. Sanrm amh kaldı çıkmayan. 36 catlama demek mı acaba artıp düşmüştür dye dusundum 4gunde
Devlette yaptırdım bugunn yetısemedım göstermeye salı hastanede ımış salı gel demıstı bugun gelmezsen kendi Dr uma atıcam kızımı n dogumunuyapan dra. Estradiole gore catlamıs dıyor arkadasmmdaDoktor ne dedi bu sonuçlara
yaaa canim <3 boyle okumasi bile cok tatli geldibeezuus bu arada nasıl gidiyor canımm hamişlik
Ağzının tadı yoktur canım öyle oluyor normal bir süreç inşallah çok bulantın olmadan atlatırsın ilk 3 aylık dönemiyaaa canim <3 boyle okumasi bile cok tatli geldi
simdilik normal gidiyor bugun biraz midem kotu gibi bisey yemek istemiyorum 2 gundur, bulanti gibi degil de iste bi degisik. Onun disinda kasik agrilarim falan azaldi kuzum, yorgunluk halsizlik var ama ofisteyim mecbur geldim saat sayiyorum ev iciiin
Sen napiyosuun <3 iyisin di mi enfeksiyon falan iyice gitti di mi?
Insallah kuzum dua et bana kontrolum var 26sinda haberdar ederiimAğzının tadı yoktur canım öyle oluyor normal bir süreç inşallah çok bulantın olmadan atlatırsın ilk 3 aylık dönemi
iyiyim kuzucum evet gitti şükür
Yumurtlama dönemine giriyorum haftaya artık ovü testi falan yapmıcam bu ay da böyle deneyeyim bakalım olmadı Eylül de Türkiye ye gidince kontrolden geçerim artık
Bilgilenmeye geldim
Dualarım seninle kuzum herşey yolunda olucak inşallah merak etmeInsallah kuzum dua et bana kontrolum var 26sinda haberdar ederiim
Yapma kuzum 2 gunde 3 gunde 1 degerlendir zaten olucak insallah, geldiginde de guzelce Turkiye`de gebelik icin kontrole gelmek nasip olsun. Guzel haberlerin icin takip ediyorum burayiiii
Ovülasyon haftasındasın ama daha önce vermediğin için olmuş mu olacak mı bilemedim bu arada sen sakarya'da mısın ben de orda üni okudum çok güzel arkadaşlarım var ordaMerhaba canlar ben bugün 18. Günümde hormon testi oldum sizce nasıl Dr anlarız dedı ovulasyonu hormona göre şimdi gördum ovulasyon 14.günümde oldu gb hıssedıyorum akıntım bel bacak agrım coktu ama ısım hala 0.1 artmıştı Dr cok normal herzmn ani artmaz ölmustur muhtemelen catlama olmasa polip görunurdu rahmn cok guzel tertemiz dedi. Sanrm amh kaldı çıkmayan. 36 catlama demek mı acaba artıp düşmüştür dye dusundum 4gunde
Ben hiç beğenemedim avokadoyu tuzlu ya hep balla pekmezle filan yiyorumMervesre41 avokado dicektim bende labneyle karıştırıp içine sarımsak az limon efsane oluyor bende öyle alıştım yemeye
Birde beezuus un dediklerine katılıyorum ceviz yumurta yemek lazım
Kuzum doktor belli olur dedi hormonu O yüzden istedi çatlama için gitmedim ben hormonlarıma baktırmak için gittim adette çağıracak sandım Şimdi de bakabiliriz bir farkı yok dedi çatlama olmasa büyük yumurta görüşürmüş hatta polipleşirdi dediOvülasyon haftasındasın ama daha önce vermediğin için olmuş mu olacak mı bilemedim bu arada sen sakarya'da mısın ben de orda üni okudum çok güzel arkadaşlarım var orda
İnşallah bakalım anlayan bir arkadaşım 200 üstü çatlama demek senin çok yüksek hatta yeni çatlamış falan dedi geçen ay 18 günü çatlama oldu bu ayda 14 gün oldu aşırı rahim içi ağrım bel ve bacak ağrım oldu 2 defa yumurtluyor olabilirim şu anda Çünkü aşırı yüksek çıktığı için 4 günde bu kadar yüksek olmazmış galiba bakalım doktor ne diyecek işin garibi bir haftada 6 ilişki oldu ve bu gece de değerlendirelim diyor eşim ikiz falan olursa ben hahahhah bılemyrmmbuarada evet sakaryaakuzum daha once konusmustuk doktor bahsettiklerin yumurtlama belırtısı zten dedı umarm 2.yum degıldır bu forumda anlayanlar vardı hormon oyuzden yazdmDoktor öyle dediyse olmuştur o zaman bence
Bal, polen, çiğ badem, kuru incir, yumurta, muz, avokado ben bunları hep yerdim zaten de aksatmaz olmuştum son zamanlarda
Hocam bunları yersem enerji patlaması olursa üçüz dördüz olursa bir korkmadım değilBal, polen, çiğ badem, kuru incir, yumurta, muz, avokado ben bunları hep yerdim zaten de aksatmaz olmuştum son zamanlarda