Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahin ye
Hiç bilmiyorum valla ben yumurtlama zamanına özel bi şey yemiyorum. Ben de bilgileneyim bari cevaplardan
Google:Yumurtlama döneminde ne yenir enterHiç bilmiyorum valla ben yumurtlama zamanına özel bi şey yemiyorum. Ben de bilgileneyim bari cevaplardan
Avakado da diyor iyy hiç yiyememGoogle:Yumurtlama döneminde ne yenir enter
Hadi onu da yiyimTahin ye
Sıcaktandir oBaş ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Enter.
Kafamı duvara vurma isteğim hamilelik hormonları ile mi alakalıdır enter
Ben Antalyada yaşamış insanım sıcak etkilemezdi. Yaşlılıktan bu kesin yaşlandım püüüSıcaktandir o
benim de 3 gündür çok ağrıyo yaa ama uyuyamıyorum da geceleri ondandır bir de avokado çok severim ben ama mevsimi tam gelmedi bulamıyorum hiçbir yerdeBaş ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Enter.
Kafamı duvara vurma isteğim hamilelik hormonları ile mi alakalıdır enter
Bak onu severimAvakado da diyor iyy hiç yiyemem
Ben de uyuyamıyorum iştebenim de 3 gündür çok ağrıyo yaa ama uyuyamıyorum da geceleri ondandır bir de avokado çok severim ben ama mevsimi tam gelmedi bulamıyorum hiçbir yerde
Avakado da diyor iyy hiç yiyemem
aynı şeyleri yaşıyoruz valla ikimiz de yumurtlama dönemindeyiz onun etkileri mi kiBen de uyuyamıyorum işte
Avokado, ceviz, havuc yumurta bunlarin hepsiii. Avokado nasil sevmiyosun harika bisey. Yiyemiyosan icine baharat karistir peynir karistir onlarla ye cok faydali.
Caniim metro markette donmus olanlar var onlardan al kup kup hem bizlatip icersin biseyin icinde hem de cozununce yersin. Donmus olmasi vitamininden goturmez bence.benim de 3 gündür çok ağrıyo yaa ama uyuyamıyorum da geceleri ondandır bir de avokado çok severim ben ama mevsimi tam gelmedi bulamıyorum hiçbir yerde
Ay öyleyse de geçsin artık inan sıyırıcam az kaldı ne gece uykum var ne gündüz baş ağrım geçiyor. Nane yağı sürdüm yine gözlerim açılmıyor bıktım valla yaaynı şeyleri yaşıyoruz valla ikimiz de yumurtlama dönemindeyiz onun etkileri mi ki
aynen aman geçse de ondan sonra regl öncesi şikayetler gelcek belirti mi diye burda sorcaz kadın olmak zor işAy öyleyse de geçsin artık inan sıyırıcam az kaldı ne gece uykum var ne gündüz baş ağrım geçiyor. Nane yağı sürdüm yine gözlerim açılmıyor bıktım valla ya
Ben sormıcamaynen aman geçse de ondan sonra regl öncesi şikayetler gelcek belirti mi diye burda sorcaz kadın olmaz zor iş