Bizde hiç cikis olmadığı için tese ameliyatı oldu transfer oldum sonucu bekliyorumSizin aşılama mı tüp bebek yöntemiyle mi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde hiç cikis olmadığı için tese ameliyatı oldu transfer oldum sonucu bekliyorumSizin aşılama mı tüp bebek yöntemiyle mi oldu
Bizde de hiç çıkış olmadığı için tesa ile sperm alındı taze transfer oldum sonucu bekliyorum ama sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir durumdaydı o da 2aa early kaviteydi. Sizin transferin kalitesi neydi acaba? Bizim 3. Güne 7 tane iyi kalite devam ediyorken 5. Güne kalmıyor sanırım tesa spermi olduğu için.Bizde hiç cikis olmadığı için tese ameliyatı oldu transfer oldum sonucu bekliyorum
Yok canım hastanenin cihazları sizin yumurtanız eşinizden çıkan spermin kalitesi yaş faktörü hepsi etkiliyor aslında süreciBizde de hiç çıkış olmadığı için tesa ile sperm alındı taze transfer oldum sonucu bekliyorum ama sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir durumdaydı o da 2aa early kaviteydi. Sizin transferin kalitesi neydi acaba? Bizim 3. Güne 7 tane iyi kalite devam ediyorken 5. Güne kalmıyor sanırım tesa spermi olduğu için.
Pozitif haberleri alalım inşallah çok güzel yardımcı oldunuz Allah muradınızı versin sağlıklaBizde hiç cikis olmadığı için tese ameliyatı oldu transfer oldum sonucu bekliyorum
Sperm çıkışı nadir bile görüldü ise bir havuz yapılıp orada biriktirilip tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz .Çok teşekkür ederim bilgiler için benim eşim ultrasona girdi öyle bir teşhiş konulmadı
Sperm testinde de nadir görüldü yazıyor sayı yetersiz diyor
Ne yapmamız lazım araştırıyorum en güzel net sonuçlar bu sitedeki tavsiyerlden çıkıyor
Hormonlar normal ultrason temiz çıktıSperm çıkışı nadir bile görüldü ise bir havuz yapılıp orada biriktirilip tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz .
Sperm var ise neden genetik istedi acaba doktor , daha çok hormon profili görülmek istenir . Sonuca göre de destek tedavi verilir . Hayırlısı olsun sizin için
Kandan bakılıyor canım. Diğer gruptan da farklı bir soru sormuşsun cevap verdim. İmkanın varsa bahçeci üroloji doktoru bülent erol ile başlayın derim. Azosperm de en doğru doktor o diye düşünüyorum.Kızlar genetik bölümünden randevu aldık doktora ne söylemek gerekiyor kandan mı bakılacak yoksa sperm den mi
Eşim varikosel ameliyatı oldu Bi süre bekleyeceğiz 3 ay sonra gitmeyi düşünüyorumKandan bakılıyor canım. Diğer gruptan da farklı bir soru sormuşsun cevap verdim. İmkanın varsa bahçeci üroloji doktoru bülent erol ile başlayın derim. Azosperm de en doğru doktor o diye düşünüyorum.
Merhaba biz de bir hafta önce öğrendik. Eşimde azospermi var dendi inmemiş testisten kaynaklı acilen ameliyat olması gerekiyormuş. Biz de araştırma sürecindeyiz. İstanbul'da yaşıyoruz celalettin Peru hocayı tavsiye ediyorlar. Bu durumda olup hamile kalan var mı, süreç nasıl işliyor ya da başka doktor tavsiyesi olan var mıKızlar 2022den 2023 e geçerken eşimin Azospermi olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Yine de umut olur bilgi paylaşımı olur diye buraya toplanalım istedim. Yalnız kalmayalım. Neler yapıyorsak tek tek yazalım.
Merhaba aynı süreçten geçtik murad başara tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor benim eşimin de aynı sorun vardı çocukken ameliyat olmuş inmemisten testisten ama yeterli değildi murad bey en ince ayrıntısına kadar bakıp öyle ameliyat yaptı çok şükür başarılı bir ameliyat geçirdiMerhaba biz de bir hafta önce öğrendik. Eşimde azospermi var dendi inmemiş testisten kaynaklı acilen ameliyat olması gerekiyormuş. Biz de araştırma sürecindeyiz. İstanbul'da yaşıyoruz celalettin Peru hocayı tavsiye ediyorlar. Bu durumda olup hamile kalan var mı, süreç nasıl işliyor ya da başka doktor tavsiyesi olan var mı
Merhaba biz de bir sene önce aynı durumu öğrendik ve şu an çok şükür embriyo transferim yapıldı. Sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olurumMerhaba biz de bir hafta önce öğrendik. Eşimde azospermi var dendi inmemiş testisten kaynaklı acilen ameliyat olması gerekiyormuş. Biz de araştırma sürecindeyiz. İstanbul'da yaşıyoruz celalettin Peru hocayı tavsiye ediyorlar. Bu durumda olup hamile kalan var mı, süreç nasıl işliyor ya da başka doktor tavsiyesi olan var mı
Bende taze transfer olacaktım. Aynı şekilde tesa ile sperm aldılar 2 embriyomuz oldu fakat progestron yüzünden taze transfer ertelendi embriyoları dondurdular yazınızı okuyunca korktum açıkçası embriyolara bişey olursa diyeSelam kızlar, biz de 7 sene önce tese ameliyatı olduk ve eş zamanlı ben de tedabiye başlayıp taze transfer planlandı bir oğlumuz oldu şimdi 6 yaşında. Hiç denilenlere aldırmayın ve taze transfer deneyin, sonrasında dondurulmuş spermlerle 2. Çocuk için denedik tese spermi olduğu için embriyoların gelişimleri yavaş oldu. Testimizde bizimde baştan aşağı tüm değerler sıfırdı. Şimdi yeniden tese olacak eşim taze deneyeceğiz. Ben de opu gününü bekliyorum
Merhaba İstanbul Bahçeci fulyada Bülent Erol hocayı öneririmMerhaba kızlar. En iyi tüp bebek merkezi ve azosperm için doktor için nereleri önerirsiniz
Mehmet murad basar özel klinik doktoru fakat Şişli Memorial hastanesi ile çalışıyormerhabalar başarılı tese operasyonu geçiren arkadaşlarım hangi hekim/hangi hastanede ameliyat olduğunuzu yazabilir misiniz.
Çok teşekkür ederimMehmet murad basar özel klinik doktoru fakat Şişli Memorial hastanesi ile çalışıyor
Merhaba yardımcı olurmusunuz eşiniz azospermimiydi celalettin perudami tedavi gördunuz azda olsa doğal çıkış oldumu yoksa mikro teseylemi olduMerhaba biz de bir sene önce aynı durumu öğrendik ve şu an çok şükür embriyo transferim yapıldı. Sormak istediğiniz bir soru olursa yardımcı olurum