• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Merhaba yardımcı olurmusunuz eşiniz azospermimiydi celalettin perudami tedavi gördunuz azda olsa doğal çıkış oldumu yoksa mikro teseylemi oldu
Merhaba. Evet eşim inmemiş testis nedeniyle azospermiydi. Biz bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler kullandı eşim. Çok şükür doğal yoldan sperm çıkışı oldu.

Güncellll. Kızlar neler yapıyorsunuz biz tüp bebeğe başladık yarın 3.gün embriyosunun haberini alıcaz. Size bişey sorucam teseden bulunan sperm mi daha iyidir yoksa normal yoldan çıkış olan tek tük sperm mi? Bizim embriyolar kaliteli ama 5.güne ulaşmasını sperm sağlıyor diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum

Güncellll. Kızlar neler yapıyorsunuz biz tüp bebeğe başladık yarın 3.gün embriyosunun haberini alıcaz. Size bişey sorucam teseden bulunan sperm mi daha iyidir yoksa normal yoldan çıkış olan tek tük sperm mi? Bizim embriyolar kaliteli ama 5.güne ulaşmasını sperm sağlıyor diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum
Selam en kalitesini seçiyorlar tüp bebekte ama 5. Güne gelmesi tamamen sperm kalitesine bağlı

Kızlar tüp bebek deneyenler embriyonun 4.günü kompaktlaşma yüzdesi ile ilgili bilgisi olan var mı? 5.güne gelir mi

Merhaba canım çok şükür ikisi 5.güne ulaştı donduruldu ama kaliteleri pek iyi değil ona üzüldüm

Arkadaşlar eşimde tek tük hareketli hareketsiz çıkış var. Hormon temiz. Fiziki muayene temiz. Genetik daha yaptırmadık. Kaan hoca 3 ay ilaç tedavisi önerdi. Klomen falan var. Bunlar işe yarar mi sizce başına gelen var mı ya da Kaan hocadan memnun muydunuz

Bi de hoca yuvarlak spermler var dedi. Gelişmemiş sanırım. Bunlar ne demek

Merhaba sorunuza cvp bulabildiniz mi sizinle aynıyız galiba 🌸

Bizde de çıkış başladı ama tek tük.. geçen ay 2 tane bu ay 3 tane gibi... morfolojileri de çok kötü. Sizde nasıl başladı çıkış acaba

Bizde de çıkış başladı ama tek tük.. geçen ay 2 tane bu ay 3 tane gibi... morfolojileri de çok kötü. Sizde nasıl başladı çıkış acaba
Valla bizde de öyleydi. Mikrotese günü sperm çıktı. 7-8 taneydi kimisi düzgün kimisi değildi. Beni yumurta toplamaya aldılar eşimden birkaç kere daha örnek alıp spermi 20ye tamamladılar. O şekilde dölleme yapıldı. Tabii sperm kaliteleri çok iyi olmadığı için 17 tane yumurtadan 3 tane 5. Gün embriyosu oluştu

Back
X