• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Selam kızlar, biz de 7 sene önce tese ameliyatı olduk ve eş zamanlı ben de tedabiye başlayıp taze transfer planlandı bir oğlumuz oldu şimdi 6 yaşında. Hiç denilenlere aldırmayın ve taze transfer deneyin, sonrasında dondurulmuş spermlerle 2. Çocuk için denedik tese spermi olduğu için embriyoların gelişimleri yavaş oldu. Testimizde bizimde baştan aşağı tüm değerler sıfırdı. Şimdi yeniden tese olacak eşim taze deneyeceğiz. Ben de opu gününü bekliyorum

Kızlar bugün eşimin spermi olmadığını öğrendik. Bundan sonraki aşama ney direkt tüp bebek tedavisi mi gerekiyor
İyi bir doktorla yola başlamanı öneririm şuan şaşkınsın konu hakkında bilgin yoktur muhtemelen ama özelden istediğini sorabilirsin konuşuruz detaylıca fakat hemen tese diyenden uzaklaş ilk etapta :) önce bi araştırılsın sebeplerini öğrenin neyden kaynaklı olduğu bilinsin tüm testlerinizi yaptırın ve dediğim gibi iyi bir doktorla yönetin bu süreci, ben elimden geldiğince aklındaki sorulara cevap veririm

İyi bir doktorla yola başlamanı öneririm şuan şaşkınsın konu hakkında bilgin yoktur muhtemelen ama özelden istediğini sorabilirsin konuşuruz detaylıca fakat hemen tese diyenden uzaklaş ilk etapta :) önce bi araştırılsın sebeplerini öğrenin neyden kaynaklı olduğu bilinsin tüm testlerinizi yaptırın ve dediğim gibi iyi bir doktorla yönetin bu süreci, ben elimden geldiğince aklındaki sorulara cevap veririm
Burdan görüşün bizde faydalanalım :)

Hanımlar cetrotide ya da oxodite ilaçlara ihtiyacım var. Pek çok ilde eczaneye ulaştım fakat bulamadım. Bildiğiniz duyduğunuz varsa iletişime geçer misiniz benimle?

Kizlar benim abimin testleride sperm çıkışı sifir ama 7.8 tane motil 3. 4 tane inmotil çıkıyor doktor tüp bebekge yeter bunlar dendi ama anlamadığım sperm çıkışı sifirken bu çıkanlarla tüp bebek yapılıp yapılmadığı yapanlar varmi yani tutarmı böyle

Hayır tüp bebek tedavisi için. Hiç bir yerde yok forumlarda herkese yazıyorum bilen duyan vardır diye.

Atalar İstanbul kartal aslı eczanesi ilaç bulma konusunda yardımcı olmuşlardı ve eczane petek İstanbul Bostancı da direkt bulup almıştık

Back
X