- 3 Eylül 2022
- 2.797
- 2.669
- 63
- 32
Çok şükür bizde çıktı dondurdukBizde de yok canım 7 aydır hücre yok enfeksiyonla boğuşuyoruz aylardır eş tedavisi görüyoruz banamısın demiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bizde çıktı dondurdukBizde de yok canım 7 aydır hücre yok enfeksiyonla boğuşuyoruz aylardır eş tedavisi görüyoruz banamısın demiyor
Tese nerede oldunuz sonuç nasıl oldu acebaHayır direk tese olduk biz anestezili testisten doku alındı
Bahçecide olmuştuk sonucumuz güzel gelmişti 4 sene olduTese nerede oldunuz sonuç nasıl oldu aceba
Microtesse ameliyatı ile canım tüp bebek evetKızlar bugün eşimin spermi olmadığını öğrendik. Bundan sonraki aşama ney direkt tüp bebek tedavisi mi gerekiyor
Çok kötüyüm gerçektenMicrotesse ameliyatı ile canım tüp bebek evet
ne kullanıyorsunuzDaha yolun başındayız. 17.11.202 günü eşimin azosperm oldugunu öğrendik. 1 at araştırdık. İlj etapta ameliyat olmak istemedik. Biraz araştırdık. Şuan sadece ilaç tedavısı alıyoruz.
Kızlar bilenler el atsın konuya ne yapacağımı bilmiyorumsperm yapıcı kür ilaç falan yok mu illa tüp bebekle mi başlamalıyız işe
İyi bir doktorla yola başlamanı öneririm şuan şaşkınsın konu hakkında bilgin yoktur muhtemelen ama özelden istediğini sorabilirsin konuşuruz detaylıca fakat hemen tese diyenden uzaklaş ilk etapta :) önce bi araştırılsın sebeplerini öğrenin neyden kaynaklı olduğu bilinsin tüm testlerinizi yaptırın ve dediğim gibi iyi bir doktorla yönetin bu süreci, ben elimden geldiğince aklındaki sorulara cevap veririmKızlar bugün eşimin spermi olmadığını öğrendik. Bundan sonraki aşama ney direkt tüp bebek tedavisi mi gerekiyor
Burdan görüşün bizde faydalanalım :)İyi bir doktorla yola başlamanı öneririm şuan şaşkınsın konu hakkında bilgin yoktur muhtemelen ama özelden istediğini sorabilirsin konuşuruz detaylıca fakat hemen tese diyenden uzaklaş ilk etapta :) önce bi araştırılsın sebeplerini öğrenin neyden kaynaklı olduğu bilinsin tüm testlerinizi yaptırın ve dediğim gibi iyi bir doktorla yönetin bu süreci, ben elimden geldiğince aklındaki sorulara cevap veririm
Azospermi nedirKızlar 2022den 2023 e geçerken eşimin Azospermi olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Yine de umut olur bilgi paylaşımı olur diye buraya toplanalım istedim. Yalnız kalmayalım. Neler yapıyorsak tek tek yazalım.
Sperm için mi bu ilaçlarHanımlar cetrotide ya da oxodite ilaçlara ihtiyacım var. Pek çok ilde eczaneye ulaştım fakat bulamadım. Bildiğiniz duyduğunuz varsa iletişime geçer misiniz benimle?
Hayır tüp bebek tedavisi için. Hiç bir yerde yok forumlarda herkese yazıyorum bilen duyan vardır diye.Sperm için mi bu ilaçlar
Hayır tüp bebek tedavisi için. Hiç bir yerde yok forumlarda herkese yazıyorum bilen duyan vardır diye.
Çok teşekkür ederim sağolun umarım bulabilirim.Atalar İstanbul kartal aslı eczanesi ilaç bulma konusunda yardımcı olmuşlardı ve eczane petek İstanbul Bostancı da direkt bulup almıştık
Rica ederim umarım bulursunuzÇok teşekkür ederim sağolun umarım bulabilirim.