- 27 Mart 2016
- 244
- 100
- 98
Ayy tabiiBurdan görüşün bizde faydalanalım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy tabiiBurdan görüşün bizde faydalanalım :)
Benim eşimin de sperm sonuçları geldi bugün. Nadir sayıda sperm görüldü diyorKızlar 2022den 2023 e geçerken eşimin Azospermi olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Yine de umut olur bilgi paylaşımı olur diye buraya toplanalım istedim. Yalnız kalmayalım. Neler yapıyorsak tek tek yazalım.
Benim eşimin de sperm sonuçları geldi bugün. Nadir sayıda sperm görüldü diyorbiz de azospermiyiz yani değil mi? Ne yapacağımı bilmiyorum şu an gerçekten
Bu durumda tüp bebeğe elverişli olur muyuz peki? Tabi daha sonuçları göstermeye gitmedik, varikosel görünüyor demişlerdi elle muayenede, belki de ondan sebep henüz bilmiyorumMerhaba siz azospermi olmuyorsunuz , azospermide dışarıya hiç sperm hücresi çıkışı olmaz.
Sperm var ise tüp bebek olur meak etmeyin .Bazen büyük dreceli varikoseller sperm çıkışına engel oluyor diyorlar ama en son çare diyelim ki eşinize tese yapıldı ondan da bol bol sperm çıkar hiç üzülmeyin . Ben 2007 yılından beri tüp bebek hemşiresiyim neler gördük inanın . Kalbinizi ferah tutun .Bize güzel haberler verin inşallahBu durumda tüp bebeğe elverişli olur muyuz peki? Tabi daha sonuçları göstermeye gitmedik, varikosel görünüyor demişlerdi elle muayenede, belki de ondan sebep henüz bilmiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSperm var ise tüp bebek olur meak etmeyin .Bazen büyük dreceli varikoseller sperm çıkışına engel oluyor diyorlar ama en son çare diyelim ki eşinize tese yapıldı ondan da bol bol sperm çıkar hiç üzülmeyin . Ben 2007 yılından beri tüp bebek hemşiresiyim neler gördük inanın . Kalbinizi ferah tutun .Bize güzel haberler verin inşallah
Varikosel nedirSperm var ise tüp bebek olur meak etmeyin .Bazen büyük dreceli varikoseller sperm çıkışına engel oluyor diyorlar ama en son çare diyelim ki eşinize tese yapıldı ondan da bol bol sperm çıkar hiç üzülmeyin . Ben 2007 yılından beri tüp bebek hemşiresiyim neler gördük inanın . Kalbinizi ferah tutun .Bize güzel haberler verin inşallah
bir nevi testislerde oluşan varis gibi düşünebilirsiniz , elle veya ultrason muayenesi ile belirlenebilir bir çok erkek kaynaklı sorunda varikosel teşhisi konuluyorVarikosel nedir
Damar tıkanıklığı deniliyor aslında ameliyatta o damarlar temizleniyor bölge de varikosel tıkanıklık yaptığı için sperm dışarı çıkamıyor ve çocuk olmasına engel olabiliyorVarikosel nedir
Çok teşekkür ederim bilgiler için benim eşim ultrasona girdi öyle bir teşhiş konulmadıDamar tıkanıklığı deniliyor aslında ameliyatta o damarlar temizleniyor bölge de varikosel tıkanıklık yaptığı için sperm dışarı çıkamıyor ve çocuk olmasına engel olabiliyor
Canım tam emin değilim ama ya aşılama yada tüp bebeğe yönlendirirleeÇok teşekkür ederim bilgiler için benim eşim ultrasona girdi öyle bir teşhiş konulmadı
Sperm testinde de nadir görüldü yazıyor sayı yetersiz diyor
Ne yapmamız lazım araştırıyorum en güzel net sonuçlar bu sitedeki tavsiyerlden çıkıyor
Azospermiye çok yakın demiş doktorSperm var ise tüp bebek olur meak etmeyin .Bazen büyük dreceli varikoseller sperm çıkışına engel oluyor diyorlar ama en son çare diyelim ki eşinize tese yapıldı ondan da bol bol sperm çıkar hiç üzülmeyin . Ben 2007 yılından beri tüp bebek hemşiresiyim neler gördük inanın . Kalbinizi ferah tutun .Bize güzel haberler verin inşallah
Yeni yeni neler öğreniyoruz sonraki süreç nedir acabaAzospermiye çok yakın demiş doktoreşimi genetiğe göndermiş
Bilmiyorum ya gerçekten çok üzülüyorum artık ama güçlü durmaya çalışıyorumYeni yeni neler öğreniyoruz sonraki süreç nedir acaba
Hiç üzülme canım benim eşimde hiç yoktu ameliyat ile bulundu tabi doktor çok önemli biz de genetik testlerden geçtik zor bir süreç ama rabbim sonunu güzel eylesinBilmiyorum ya gerçekten çok üzülüyorum artık ama güçlü durmaya çalışıyorum![]()
Amin inşallah teşekkür ederimHiç üzülme canım benim eşimde hiç yoktu ameliyat ile bulundu tabi doktor çok önemli biz de genetik testlerden geçtik zor bir süreç ama rabbim sonunu güzel eylesin![]()
Çaresi varmış en azından insan kolaylıkla olsun istiyor ama napalıımBilmiyorum ya gerçekten çok üzülüyorum artık ama güçlü durmaya çalışıyorum![]()
Sizin aşılama mı tüp bebek yöntemiyle mi olduHiç üzülme canım benim eşimde hiç yoktu ameliyat ile bulundu tabi doktor çok önemli biz de genetik testlerden geçtik zor bir süreç ama rabbim sonunu güzel eylesin![]()
Umarım bu süreçlerden çok yıpranmadan geçeriz, bizim gibi olan herkes için dua ediyorumÇaresi varmış en azından insan kolaylıkla olsun istiyor ama napalıım