2023e Azospermi ile giriyoruz

2020 de topikte tanıştığım bir arkadaşın 7yıl çocuğu olmamış ve sonra sorunun eşinde olduğunu öğrenmişler azospermi teşhisi. tese ameliyatı oldu 5ay vitamins vs destek.ve tüp bebeğe başladılar.5blast embryoları olustu ilk transfere girecekken korona oldu iptal oldu transfer.karantinadayken hamile kaldı kendiliğinden şimdi oğlu var 1.5yaşnda o yüzden ümitsizliğe yer vermeyin.Allah ol dediği zaman oluyor mygenius

Benim eşimin de sperm sonuçları geldi bugün. Nadir sayıda sperm görüldü diyor biz de azospermiyiz yani değil mi? Ne yapacağımı bilmiyorum şu an gerçekten

Benim eşimin de sperm sonuçları geldi bugün. Nadir sayıda sperm görüldü diyor biz de azospermiyiz yani değil mi? Ne yapacağımı bilmiyorum şu an gerçekten

Merhaba siz azospermi olmuyorsunuz , azospermide dışarıya hiç sperm hücresi çıkışı olmaz.

Merhaba siz azospermi olmuyorsunuz , azospermide dışarıya hiç sperm hücresi çıkışı olmaz.
Bu durumda tüp bebeğe elverişli olur muyuz peki? Tabi daha sonuçları göstermeye gitmedik, varikosel görünüyor demişlerdi elle muayenede, belki de ondan sebep henüz bilmiyorum

Bu durumda tüp bebeğe elverişli olur muyuz peki? Tabi daha sonuçları göstermeye gitmedik, varikosel görünüyor demişlerdi elle muayenede, belki de ondan sebep henüz bilmiyorum
Sperm var ise tüp bebek olur meak etmeyin .Bazen büyük dreceli varikoseller sperm çıkışına engel oluyor diyorlar ama en son çare diyelim ki eşinize tese yapıldı ondan da bol bol sperm çıkar hiç üzülmeyin . Ben 2007 yılından beri tüp bebek hemşiresiyim neler gördük inanın . Kalbinizi ferah tutun .Bize güzel haberler verin inşallah

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Varikosel nedir

Damar tıkanıklığı deniliyor aslında ameliyatta o damarlar temizleniyor bölge de varikosel tıkanıklık yaptığı için sperm dışarı çıkamıyor ve çocuk olmasına engel olabiliyor
Çok teşekkür ederim bilgiler için benim eşim ultrasona girdi öyle bir teşhiş konulmadı
Sperm testinde de nadir görüldü yazıyor sayı yetersiz diyor

Ne yapmamız lazım araştırıyorum en güzel net sonuçlar bu sitedeki tavsiyerlden çıkıyor

Canım tam emin değilim ama ya aşılama yada tüp bebeğe yönlendirirlee

Azospermiye çok yakın demiş doktor eşimi genetiğe göndermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…