Canım size TESA yöntemi denendi mi? Yani sadece testisler uyuşturulup biyopsi alınarak sperm var mı diye bakıldı mıTese olmadan bilemezsiniz hücre çıkışı olup olmadıgı canım.
Sperm testinde bizlerinde çıkışı 0 dı.
Hayır direk tese olduk biz anestezili testisten doku alındıCanım size TESA yöntemi denendi mi? Yani sadece testisler uyuşturulup biyopsi alınarak sperm var mı diye bakıldı mı
İlkinde sıfır çıkabiliyor bizimde öyle olmuştu inşallah olumlu sonuç alırsınızAnladım çok geçmiş olsun. Bizim de ultrason sonucumuz çıktı varikosel dedi çok önemsenecek düzeyde değilmiş. Testislerin boyutu normal ama biraz küçülme var dedi. Bakalım şimdi sperm örneğini bekliyoruz. Bi kere daha verdik yine sıfır mı çıkacak…
Canım bizim bugün semen testinde motil sperm çıktıHayır direk tese olduk biz anestezili testisten doku alındı
O ne demek bilmiyorum ama umarım iyi bişeydir canımCanım bizim bugün semen testinde motil sperm çıktı
O ne demek bilmiyorum ama umarım iyi bişeydir canım
Sperm testinde kendiliğinden bi kaç tane sperm bulundu ve dondurduk onlarıO ne demek bilmiyorum ama umarım iyi bişeydir canım
Hadi gözün aydın canım cok sevindimSperm testinde kendiliğinden bi kaç tane sperm bulundu ve dondurduk onları
Rabbime şükürler olsun. Tabi daha zorlu bi süreç var ama Allah büyükHadi gözün aydın canım cok sevindim
Bak üzüntün kısa sürdü
Olsun büyük problemlerden birini atlatmış oldunuzRabbime şükürler olsun. Tabi daha zorlu bi süreç var ama Allah büyük
Aynen canım çok şükür üzerimden tır geçmiş gibi. Bitkin ve yorgunumOlsun büyük problemlerden birini atlatmış oldunuz
Bunlarda geçiyor unutuluyor hepsi geride kalıyor merak etme.Aynen canım çok şükür üzerimden tır geçmiş gibi. Bitkin ve yorgunum
Aynen ya şimdi şeyi düşünüyorum yok spermi çözdürürken bozulur mu veya bi daha sperm çıkar mı çıkmaz mıBunlarda geçiyor unutuluyor hepsi geride kalıyor merak etme.
bu sefer başka dertler geliyor o ayrı da
Merhaba . Çok sevindim darısı başımıza inşallah. Sperm 0 iken nasıl bir kaç tane sperm çıktı acaba ? Hata olabilir mi ilk testte doktor bir şey dedi miSperm testinde kendiliğinden bi kaç tane sperm bulundu ve dondurduk onları
Hata mı oldu yoksa detaylı mı bakılmadı bilmiyorum. İnşallah darısı başınıza. Mutlaka özel bi hastanede test yaptırın. Bakın mutlaka ama mutlaka özel bir yerde tüp bebek merkezi olur vs sperm testi yaptırın. Devlet hastaneleri çok incelemiyor maalesefMerhaba . Çok sevindim darısı başımıza inşallah. Sperm 0 iken nasıl bir kaç tane sperm çıktı acaba ? Hata olabilir mi ilk testte doktor bir şey dedi mi
Evet böyle şeyler olabiliyorAynen ya şimdi şeyi düşünüyorum yok spermi çözdürürken bozulur mu veya bi daha sperm çıkar mı çıkmaz mı
Allah büyük hayırlısı bu kadarına da şükürEvet böyle şeyler olabiliyor
TabikideAllah büyük hayırlısı bu kadarına da şükür
Bizde de yok canım 7 aydır hücre yok enfeksiyonla boğuşuyoruz aylardır eş tedavisi görüyoruz banamısın demiyorSizde hücre çıkışı var ama bizde yok napacağımızı bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?